darima_ka 01.10.10, 18:05 Wyprać komórę? Ja taki czyścioch jestem , ze włożyłam kurtkę do pralki, a w kieszeni była komóra. Kurna teraz jestem bez tel .bez kontaktu z moim dzieciem buuuuuuuuuuu Już chyba po telefonie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Załamka 01.10.10, 19:26 Jakiś pech mnie dzisiaj prześladuje . Chciałam wysuszyć ten tel , wiec włączyłam suszarkę do włosów do gniazdka , i wyobraźcie sobie w momencie ogień , kabel się pali , i trach w całym mieszkaniu wypie....liło światło Moje bezpieczniki w mieszkaniu nie reagują , chociaż mam automaty. No nic wywaliło główny na korytarzu . Jak się dostać do tej skrzynki gdzie są wszystkie bezpieczniki z mojego piętra?Ja bez tel , bez prądu , wkur...ona na maxa. Musiałam prosić sąsiada o pomoc . Udało się otworzyć śrubokrętem owa skrzynkę i facet pożyczył mi bezpiecznik , wiec chociaż mam prąd. Jutro muszę skoczyć do salonu dowiedzieć się czy tel jest do uratowania, wrrrrrrrrrrrr jestem wściekła na maxa . Odpowiedz Link
darima_ka Juz chyba dzisiaj 01.10.10, 19:36 Niczego nie włączę , dwa razy miałam pecha , tonie chce zaliczyć razu trzeciego , bo mogłabym chatę w powietrze wysadzić? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czy komuś z Was udało sie 02.10.10, 08:44 Mam tyle lat tel. ale nigdy nie wyprałam , nie zgubiła , ani w inny sposób nie zniszczyłam . Zmieniam komórki kiedy się zepsują . Może jak wyschnie , to jest jeszcze do uratowania. Najważniejsza jest karta SIM, bo na niej kontakty. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy komuś z Was udało sie 02.10.10, 11:37 Suszy się na słonecznym oknie .Karta SIM działa , włożyłam do tel koleżanki Obawiam się ze ekran jest nie do uratowania , czyli" dupa blada" Dobrze się wyprał nawet wypłukany w Lenorze jest Teraz trza będzie nowy nieprzewidziany wydatek zrobić. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy komuś z Was udało sie 02.10.10, 11:38 Noż kurna , ja tez jeszcze nigdy nie zniszczyłam tel. kiedyś musi być ten pierwszy raz nie? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czy komuś z Was udało sie 03.10.10, 09:42 Ciekawe historyjki z tel . opowiedziała mi wczoraj znajoma. Jej np. pies komóre zżarł Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy komuś z Was udało sie 03.10.10, 11:23 A moje dziecię łowiło kiedyś komórkę w muszli klozetowej , z kieszeni spodni wypadła Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Czy komuś z Was udało sie 03.10.10, 13:14 Twoje dziecię to robiło?! Ja też a to nówka była!!!! Oczywiście padła. Pobajerowałam faceta i wymienił na gwarancji. Teraz obchodzę sie z fonami jak z jajem Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Czy komuś z Was udało sie 03.10.10, 14:49 Wyprać , jeszcze nie wyprałam Skradziono mi już komórę też nówkę , ale ,ze była na kartę , to jakoś przebolałam tą stratę . Teraz pilnuję tel. bo mam na abonament . Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czy komuś z Was udało sie 04.10.10, 19:42 Też mi kilka miesięcy temu skradziono, najbardziej denerwuje mnie to , ze muszę ją jeszcze 1,5 roku splacać . Teraz telefonuję ukratkiem ze starej Nokii Wypranie chyba mniej nerwów by mnie kosztowalo . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy komuś z Was udało sie 04.10.10, 20:01 Hahaha samo wypranie nie było takie denerwujące , jak spalenie bezpieczników w całym mieszkaniu. Dzisiaj za ten bezpiecznik który musiałam sąsiadowi oddać zapłaciłam 37 PLN , jawne zdzierstwo !! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czy komuś z Was udało sie 04.10.10, 20:03 Ty to masz ekscytujące zycie a z jakiej okazji bezpieczniki szlag trafił ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy komuś z Was udało sie 04.10.10, 20:18 Hahaha noooo forum.gazeta.pl/forum/w,50394,117111183,117113969,Zalamka.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czy komuś z Was udało sie 05.10.10, 13:57 Hahahaha, tak to musiało być ekscytujące ten ogień i to bum , i zapadła ciemność , ja to bym zawału dostała Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czy komuś z Was udało sie 06.10.10, 11:33 Moja mówi , ze właśnie w takich chwilach sie chłop w domu przydaje Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czy komuś z Was udało sie 06.10.10, 13:49 Nie tylko w takich..... , ale czy warto brać chłopa na całe życie , kiedy telefon się pierze raz na 10-lat powiedzmy ? . hahahaha A na poważnie , to ma twoja żona Kazik rację , do niektórych czynności by się przydał w domu chłop "złota rączka "w przeciwnym wypadku trzeba liczyć albo na sąsiedzką pomoc ,albo z portfela wypłacić za usługę . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czy komuś z Was udało sie 06.10.10, 13:40 Ekscytujące byłoby "popieszczenie prądem" , ale i bez tego miała rozrywkę Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czy komuś z Was udało sie 06.10.10, 15:27 Jak taki prąd jak popieści, to defibrylator niekiedy sie przydaje lepiej już wibratora używać Odpowiedz Link
irene.jg Re: Czy komuś z Was udało sie 06.10.10, 19:56 Nie udało mi się nigdy wyprać komórki, za to pieniądze ładnych parę razy. Odpowiedz Link