rena-ta49 18.11.10, 15:03 Katolicy twierdzą, że człowiek nie powinien być pyszny. Ludożercy są nieco innego zdania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Hmmmmm, 18.11.10, 19:24 Dlaczego E. Wedel nie miał dzieci? Bo cały interes pakował w kakao. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Hmmmmm, 19.11.10, 09:16 Człowiek to brzmi pysznie -powiedział rekin ludożerca. Ci co jedli ciała swoich towarzyszy ( np. rozbitego samolotu w Andach ) mówią , ze człowiek smakuje jak wieprzowina . A wieprzowinę lubię ....ale chudą Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Hmmmmm, 19.11.10, 14:57 zak-1 napisał: > ... Ci co jedli ciała swoich > towarzyszy ( np. rozbitego samolotu w Andach ) mówią , ze człowiek smakuje ja > k wieprzowina . > A wieprzowinę lubię ....ale chudą -------------------- Ufffffffff, odetchnąłem z ulgą, Kazik nie zje mi Reni, bo Ona jest tłuściutka. Może Księżniczka jest zabidzona, to niech Ją Kazik zjada? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Hmmmmm, 19.11.10, 15:01 Wrrrrrrrrr , ja tłuściutka? w życiu mnie na oczy nie widziałeś , i takie opinie tutaj przekazujesz? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No jak? Przecież kiedyś 19.11.10, 18:04 się tu reklamowałaś, że nie należysz do tych zabidzonych? Gadaj, że tłuściutka to Kazik Cię nie skonsumuje! Nie czytałaś, że lubi chude? Chude i wieprzowinę.... Odpowiedz Link
zak-1 Re: No jak? Przecież kiedyś 20.11.10, 10:56 Właśnie wczoraj lecia,ł ten film o rozbitkach w Andach . Straszna rzecz być zmuszonym do kanibalizmu . Jednak bez tego, nikt by z nich nie przeżył. Wszyscy wyrazili zgodę na to , zeby ich zjeść w razie śmierci . To się nazywa poswięcenie . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No jak? Przecież kiedyś 20.11.10, 11:15 Brrrr nie chciałaby znaleźć się w takiej sytuacji , nic przyjemnego zjadać przyjaciela żeby samemu przeżyć . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No jak? Przecież kiedyś 20.11.10, 13:44 Nie jestem zabidzona , ale tłuścioch też nie jestem . Kazik ma kogo konsumować, ma żonę Odpowiedz Link