Dodaj do ulubionych

Dla zdrowia

19.03.11, 17:51
https://bi.gazeta.pl/im/8/9219/z9219248X.jpg
Gapienie się na piersi jest zdrowe
Obserwuj wątek
    • darima_ka A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 18:29
      www.widelec.pl/widelec/1,111642,9219143,Gapienie_sie_na_piersi_jest_zdrowe_i_co_z_tego_wynika.html
      to zaglądajcie w dekolty kiedy tylko nadarzy się okazja big_grin
      • flissy Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 20:19
        Każda tylko gada,a pokaza nie chce swoich tongue_out
        • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:09
          A co w zamian pokazesz? wink)
        • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:09
          Co Ty opowiadasz widocznie patrzysz nie tam gdzie trzeba,
          tudzież jednym okiem tongue_out
          • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:10
            Może coś utargujemy? wink)od Piotra za pokaz big_grin
            • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:20
              O! potargować się trzeba żeby nie myślał że tak bezproblemowo
              wszystko można dostać big_grin
              • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:23
                Póki co skutecznie mnie omija na postach wink wiesz..takie zaszłości..wink)
                • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:26
                  A ja myślałam ,że Piotr nie żywi długo urazy , nie jest pamiętliwy ?
                  • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:31
                    Trudno powiedzieć smile daleka jestem od oceniania kogokolwiek, bo net bywa złudny i mozna niepotrzebnie strzelić sobie w stopę smile)))
                    • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:33
                      Nie no , oceniać nikogo nie będziemy , bo nie mamy takiego prawa.
                      Ale podywagować zawsze można nie ? big_grin
                      • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:36
                        Z takich rozmówek, to miałam już parę guzów big_grin
                        ale wiesz, jak to jest..jak się zagoją, to znowu cos tam się palnie wink big_grin
                        • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:38
                          Nooo mnie guzy, siniaki też nie omijają , ale się nie przejmuję ,
                          jak to w życiu musi się coś dziać inaczej byłoby nudno big_grin
                          • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:40
                            No, to Kochana ja jestem taki element dostarczający rozrywki big_grin
                            Coś mnie ostatnio 'pokochały' trolliki suspicious big_grin
                            • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:42
                              To chyba dobrze jak jesteś w ich centrum zainteresowania ,
                              nudnymi ludźmi porządny troll się nie zainteresuje big_grin
                              • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:44
                                Są idealnym lekarstwem na moje niskie ciśnienie big_grin
                                • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:50
                                  Jasne zawsze to naturalne podnoszenie ciśnienia nie jest tak szkodliwe dla organizmu jak chemiczne big_grin big_grin
                                  • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:52
                                    Czyli jakieś korzyści z tego są wink szybko, gratis, skutecznie big_grin
                                    • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 21:55
                                      Nooo jasne i jeszcze masz rozrywkę darmową big_grin big_grin
                                      • rudka-a Re: A zebyście zdrowi byli 19.03.11, 22:04
                                        Czasem przymusową, ale nie zawsze jest po naszej mysli przecież wink)
                                        • zak-1 Re: A zebyście zdrowi byli 20.03.11, 07:31
                                          Gapienie się jest zdrowe , ale odsłanianie też jest zdrowe ( lepiej oddychają smile
                                          Ale przyznajcie się , ze lubicie jak ktos się wam dyskretnie w dekolt patrzy wink
                                          • rena-ta49 Re: A zebyście zdrowi byli 20.03.11, 09:48
                                            Kazik jak ktoś patrzy dyskretnie , to się tego nie zauważa .
                                            Natomiast nachalne , obleśne patrzenie zauważysz od razu.
                                          • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 20.03.11, 12:39
                                            Wiadomo ,że robimy to dla Was menów big_grin
                                        • darima_ka Re: A zebyście zdrowi byli 20.03.11, 12:41
                                          Fakt , ale zawsze można tak skierować temat że wyjdzie po naszej myśli big_grin big_grin
    • rena-ta49 Re: Dla zdrowia 20.03.11, 09:49
      Jak to ma poprawiać zdrowie panów , to niech sobie patrzą .
      Zresztą czy nie po to się odsłania żeby patrzyli? smile smile
      • zak-1 Re: Dla zdrowia 20.03.11, 17:36
        No właśnie , dlaczego się je odsłania ? ....żeby sie nimi pochwalić smile a powinien pochwalić facety - nie kobieta !
        • darima_ka Re: Dla zdrowia 20.03.11, 17:54
          Można też tylko troszkę odsłaniać , by ciekawość pobudzać big_grin
          • irene.jg Re: Dla zdrowia 20.03.11, 19:57
            Kobieta u kobiety też potrafi dostrzec i ocenić to piękno lub nie big_grin
            • rena-ta49 Re: Dla zdrowia 21.03.11, 13:46
              Może nie każda , bo czasem zazdrość przez niektóre kobiety przemawia .
              Ale generalnie chyba potrafimy dostrzec tak jak meni w drugiej kobiecie piękno.
            • darima_ka Re: Dla zdrowia 21.03.11, 17:51
              No pewnie , przecież jak laseczką ma w sobie piękno , to trudno tego nie zauważyć big_grin
        • darima_ka Re: Dla zdrowia 21.03.11, 17:53
          Niby masz rację , bo gdybym pochwaliła piękny biust koleżanki , to mogłaby mnie posądzić o inna orientację seksualną big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka