tropem_misia1 01.06.12, 16:02 .. i to totalny... a swoja drogą za coś takiego? ...błe...to takie niezdrowe żarcie..fuj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Upadek. 01.06.12, 18:15 lvova napisał: > Mac jest dobry chyba żartujesz? Na pewno żartujesz. ale ale ale jesli nie i ciamkasz to może,,,,byłby ten brzuszek?. Odpowiedz Link
lvova Re: Upadek. 01.06.12, 18:18 Raz na rok lubię sobie tam zajść,cos zjeść wypić kawę a na deser szejka Odpowiedz Link
king.james Re: Upadek. 01.06.12, 18:09 > a swoja drogą za coś takiego? ...błe...to takie niezdrowe żarcie..fuj Może ona wcale nie lepsza... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Upadek. 01.06.12, 18:44 Jakoś mnie to nie dziwi, głośny swego czasu film "Galerianki" pokazuje mechanizm. Dziewczyny puszczają się za dragi,to czemu się dziwić że za jedzenie? Dziwi mnie coś innego ,a mianowicie to ,że pisze się że w USA puszcza się dziewczyna za jedzenie ,a nie widzi się tego zjawiska u nas? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Upadek. 02.06.12, 09:52 Generalnie obserwujemy upadek moralności wśród ludzi, dlatego nie dziwi mnie że już 13-latki to młode prostytutki,które nie tylko za jedzenie się puszczają. Odpowiedz Link