rena-ta49 06.07.12, 13:26 Na gotowanie czegokolwiek oprócz wody na kawę. Dzisiaj chłodnik w lodówce ,a kto nie lubi niech nie je Nie da się stać przy piecu w taki upał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Nikt mnie nie namówi 06.07.12, 13:27 Oj tam,na to lato,na to lipiec,a lipiec to najcieplejszy miesiąc w Polsce,,,dla mnie jest OK Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nikt mnie nie namówi 06.07.12, 13:32 A ile dzisiaj u Ciebie na termometrze? u mnie już 32 ,to chyba nie wszystko? A Ty w klimatyzowanym siedzisz i się wymądrzasz,a wrócisz do domu , to inaczej będziesz ćwierkał Ja już z klimatyzowanego wróciłam do sauny Owszem lato jest po to by ciepło i słońce było, zwłaszcza dla tych co na urlopie nad morzem są, ale tam takiego upału nie ma ,już jeżyka zasięgłam Odpowiedz Link
lvova Re: Nikt mnie nie namówi 06.07.12, 13:44 O ile nie przekłamuje to jest 34,,,,klima jest i owszem,,,ale jak robiłem rano podłaczenia to klimy na klatce schodowej nie było i tez mi było OK Lato Renia,lato!!! na to lato mamy by było upalnie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nikt mnie nie namówi 06.07.12, 13:58 Wiem ,że lato jest ,ale lato w mieście to koszmar , szczególnie takie jak ostatnie dni. Tornadajakieś nas nawiedzają , niszczą ludziom dobytek Odpowiedz Link
rena-ta49 Na klatkach schodowych, 06.07.12, 14:00 Szczególnie tym całych wykafelkowanych jest przyjemny chłodek. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 ... zgłoszę na policję! 06.07.12, 13:46 rena-ta49 napisała: > ...już jeżyka zasięgłam ----------------- Jeżyków nie wolno zasięgać bo to bardzo pożyteczne zwierzątka! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ... zgłoszę na policję! 06.07.12, 13:56 Ojjj,jak Ty lubisz czepiać się literówek Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nikt mnie nie namówi 06.07.12, 17:17 A ja sobie w pracy pizze zamówiłam , i obiad mam już z głowy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nikt mnie nie namówi 06.07.12, 17:19 Super ,że nie trzeba gotować Chłodniki też są pożywne. Jutro se warzywa na patelni zrobię , i też nie będę kwitnąć przy piecu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nikt mnie nie namówi 07.07.12, 08:32 Głodnego nakarmić ,spragnionego napoić , pewnie się podzieli Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nikt mnie nie namówi Reniu 07.07.12, 18:58 to co z Ciebie za gospodyni,to co tylko jakichkolwiek gaci się trzymasz,większej głupoty nie czytałam bardzo dawno,nawet kosztem utrzymania tych gaci Odpowiedz Link
lvova Re: Nikt mnie nie namówi Reniu 07.07.12, 19:53 super.halusia napisała: > a może odpuść te gacie Oj Halinka Ty chyba wątki,albo nawet fora pomyliłaś,my tu nie o gaciach o jedzeniu Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nikt mnie nie namówi Reniu 07.07.12, 19:58 ale Renia wie o co chodzi Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nikt mnie nie namówi Reniu 07.07.12, 20:51 super.halusia napisała: > ale Renia wie o co chodzi Tak się składa ,ze ja też wiem. Zdążyłam zauważyć ,ze jak ci się uda jakis mądry watek założyć , to na bank jest on słowo w słowo skopiowany, wiec daj se siana kobito! Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nikt mnie nie namówi Reniu 07.07.12, 20:54 a TY kobito nie kopiuj tylko wypowiedz się swoimi słowami Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nikt mnie nie namówi Reniu 07.07.12, 21:02 super.halusia napisała: > a TY kobito nie kopiuj tylko wypowiedz się swoimi słowami Hahaha, argumentów logicznych na fakty zabrakło? rozbawiłaś mnie ,nie mam zamiaru na twoim poziomie prowadzić z tobą dyskusji. Odpowiedz Link
darima_ka Halusia! 07.07.12, 20:44 super.halusia napisała: > to co z Ciebie za gospodyni,to co tylko jakichkolwiek gaci się trzymasz,większe > j głupoty nie czytałam bardzo dawno,nawet kosztem utrzymania tych gaci Sądzę ,że chodzi Ci o ten watek. forum.gazeta.pl/forum/w,169664,137213450,137213450,ponoc_single_to_dobrzy_pozerzy.html I o to Re ,do tego wątku Reni? forum.gazeta.pl/forum/w,169664,137213450,137220626,Re_ponoc_single_to_dobrzy_pozerzy.html Stwierdzam jednoznacznie ,że Ty nie rozumiesz kompletnie co piszesz/skopiujesz gdzieś tam.... A już tym bardziej nie rozumiesz , co ktoś do Ciebie pisze . To akurat skopiowałaś słowo w słowo z Onetu,takich przykładów mogę podać jeszcze kilka,za to mnie zbanowałaś ,że Cie zapytałam czy potrafisz coś od siebie napisać widać nie potrafisz nic mądrego "wymodzić" forum.gazeta.pl/forum/w,169664,136648090,136650247,Re_szczescie_to_najwazniejsza_rzecz_w_zyciu.html Chcesz coś tu pisać ,to postaraj się trochę myśleć , bo myślenie nie boli , i ma przyszłość!! Ja do Ciebie nie chodzę na forum , bo to nie mój poziom, wiec proszę zrób mi ten zaszczyt i spadaj stąd. Jesli Odpowiedz Link
lvova Re: Halusia! 08.07.12, 10:43 Myślę Halinka,że postępujesz bardzo nie ładnie,na siłę szukasz "wrogów" i koniecznie chcesz pokazać,że potrafisz być"twardą"forowiczką,ale w cale tak nie jest,prawda jest tak jaka pisał o Tobie pewien forowicz,którego oboje dobrze znamy,to Pitny Mareczek,im więcej Ciebie czytam tym bardziej przychylam się do jego zdania na Twój temat.Przyznam że jestem pod wrażeniem jak przez te kilka lat forowania wyrobiłaś się i jakiej nabrałaś odwagi,miej więc jej na tyle dużo i otwórz swoje forum by każdy mógł tam pisać,ciekawe co by niektórzy napisali o Tobie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Halusia! 08.07.12, 10:52 To nie wyrobienie Piotrze, to raczej ubieranie się w cudze piórka, udawanie mądrzejszej niż się jest. Jeśli przepisze czyjś tekst słowo w słowo nie zastanawiając się nad jego sensem ,to wychodzą głupoty jakie czytamy. Odpowiedz Link
lvova Re: Halusia! 08.07.12, 10:59 Jest to przykre,znam Halinkę kilka lat,zaczynaliśmy na forum niemal równo i mamy podobny "życiorys" forumowy,pisaliśmy razem na kilku forach i nigdy nie zachowywał się tak jak teraz,była naprawdę miłą i ciepłą osobą,to teraz wcale do niej nie pasuje,to smutne,że tak postępuje. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Halusia! 08.07.12, 11:38 A niech sobie robi tam u siebie co chce , na pewno ja tam nie pójdę. Miała tu wstęp póki nie przyszła atakować Reni.Mogła na swoim forum to załatwić, jeśli coś do niej miała, co było nie zgodne z prawdą. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nikt mnie nie namówi Reniu 08.07.12, 08:07 super.halusia napisała: > to co z Ciebie za gospodyni,to co tylko jakichkolwiek gaci się trzymasz,większe > j głupoty nie czytałam bardzo dawno,nawet kosztem utrzymania tych gaci Halusia, gdyby głupota miała skrzydła, ty byś fruwała niczym gołębica! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nikt mnie nie namówi 07.07.12, 19:51 Santa, a ja heroicznie stałam przy włączonym piekarniku. Idyk w rękawie tam był. Tiramisu dukanowskie zrobiłam. I botwinkę..ostatnia chyba w tym roku. Ryjek urodziny miał.. Odpowiedz Link
lvova Re: Nikt mnie nie namówi 07.07.12, 19:54 A ja nawet kartofelki do mleka zsiadłego ugotowałem w taki upał,jaka na patelni posadziłem w ten żar Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nikt mnie nie namówi 08.07.12, 08:08 A smażone kartofelki ,z jajem sadzonym i kefirem to jest dopiero przysmak , na takie upały Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nikt mnie nie namówi 07.07.12, 20:46 Jesteś Tropciu dzielna ,że w taki upał się poświęciłaś , ale co się robi dla dziecka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nikt mnie nie namówi 07.07.12, 20:58 mam nadzieję ,że zaakceptuje tramisu potraktowane słodzikiem a krem...nie z mascarpone jeno z chudego sera...ech...to profanacja!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nikt mnie nie namówi 07.07.12, 21:39 Ważne ,ze słodkie będzie ,może nie wyczuje nawet słodzika? Taka wersja lekkostrawna? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nikt mnie nie namówi 09.07.12, 13:59 A ja warzywami na patelnię żyję ,nic "ciężkiego" w te upały mi nie smakuje. Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S.Lem Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nikt mnie nie namówi 09.07.12, 14:01 tropem_misia1 napisała: > Santa, a ja heroicznie stałam przy włączonym piekarniku. > Idyk w rękawie tam był. > Tiramisu dukanowskie zrobiłam. > I botwinkę..ostatnia chyba w tym roku. > Ryjek urodziny miał.. No jak urodziny dziecięcia, to mama się poświęci , nawet w upał Odpowiedz Link