al.1 14.11.12, 21:18 (forum.gazeta.pl/forum/w,50394,132871871,132913766,Re_A_czy_moge_Szanownego_Pana.html) Co prawda, nie jestem Aleksandrem, ale się uporałem i mam nadzieję, że już wkrótce Google -> 9781780882390 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Obiecałem 14.11.12, 21:21 Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Page not found. We are sorry, but the page you requested cannot be found. The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Check the page address or open www.gazeta.pl home page and look for links to the information you want. We also recommend using Internet Archive of Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link
al.1 Re: Obiecałem 14.11.12, 21:43 Przepraszam, link się zahattepił z nawiasem zamykajacym i go zablokował. Powinien być: forum.gazeta.pl/forum/w,50394,132871871,132913766,Re_A_czy_moge_Szanownego_Pana.html Odpowiedz Link
darima_ka Re: Obiecałem 15.11.12, 18:08 Tadzia za uszy trzeba tu ściągnąć ,niech czyta ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Obiecałem 14.11.12, 21:53 al.1 napisał: > Tak Gratuluję ,czy będzie w tłumaczeniu na polski? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Obiecałem 14.11.12, 21:45 translate.google.pl/translate?hl=pl&langpair=de|pl&u=http://www.lehmanns.de/shop/naturwissenschaften/22909715-9781780882390-theory-of-everything-in-outline&ei=XgKkUIf4BYTjtQaa0YCoCw Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Obiecałem 15.11.12, 13:48 Al ,ja też gratuluję. I tak trochę niedyskretnie zapytam , jak to jest ,że ekonomista zainteresował się kosmologią? Zamiast nasze finanse uzdrawiać? Oczywiście żartobliwie pytam Odpowiedz Link
al.1 Re: Obiecałem 15.11.12, 17:16 Dzięki Renatko, Te zainteresowania kosmologią przejawiałem już od dziecka mimo że nie znałem znaczenia tego słowa. Później zacząłem poszerzać swoje horyzonty, aż doszedłem do rzeczy, które kłóciły się ze zdrowym rozsądkiem. Postanowiłem byłem, że nie będę wobec nich obojętny. I wyszło z tego to co wyszło. A dlaczego nie zająłem się ekonomią? Bo los rzucił mnie w branżę obrabiarkową i tak już zostało do pewnego czasu, a później trafiło się jeszcze coś innego. -- Śniło mi się, że UFO wylądowało na moim podwórku, ale jak się obudziłem to już ich nie było Odpowiedz Link
lvova Re: Obiecałem 15.11.12, 17:20 al.1 napisał: > Dzięki Renatko, > Te zainteresowania kosmologią przejawiałem już od dziecka mimo że nie znałem zn > aczenia tego słowa. Później zacząłem poszerzać swoje horyzonty, aż doszedłem do > rzeczy, które kłóciły się ze zdrowym rozsądkiem. Postanowiłem byłem, że nie bę > dę wobec nich obojętny. I wyszło z tego to co wyszło. A dlaczego nie zająłem si > ę ekonomią? Bo los rzucił mnie w branżę obrabiarkową i tak już zostało do pewne > go czasu, a później trafiło się jeszcze coś innego. > > -- > Śniło mi się, że UFO wylądowało na moim podwórku, ale jak się obudziłem to już > ich nie było > Czyli Lucjan Znicz nie jest Ci obcy Odpowiedz Link
al.1 Re: Obiecałem 15.11.12, 17:27 lvova napisał: > Czyli Lucjan Znicz nie jest Ci obcy Oczywiście, że nie Odpowiedz Link
lvova Re: Obiecałem 15.11.12, 17:45 Kurde,to trzeba tu jakis wątek założyć i pogadać na tak frapujące tematy ps.Właśnie kończę czytać Ubika P.K. Dicka,czytałem to może 30 lat temu,teraz,a kurde tak samą ją odbieram Odpowiedz Link
al.1 Re: Obiecałem 17.11.12, 16:04 Ale ten Ubik to science fiction. Ja piszę o realu. Oczywiście można tu założyć wątek kosmologiczny. Nawiasem mówiąc można ze mną dyskutować na podejdz-blizej.salon24.pl . Występuję tam jako niebieskieucho . Ostatnio zaniedbałem swój blog, bo jestem aktualnie w kraju, ale odpowiem na wszystkie pytania jak znajdę więcej czasu, myślę że po 22 listopada. Odpowiedz Link
ejno Re: Obiecałem 15.11.12, 13:48 Przyłączę się zatem do gratulacji, życzę dalszych wydanych pozycji Odpowiedz Link
al.1 Re: Obiecałem 15.11.12, 17:22 Dziękuję Ejno. Myślę, że na tym już poprzestanę. Poza tym, czas by już skończyć ten wątek -- Lubię tematy które mnie interesują, a interesują mnie te, które lubię Odpowiedz Link
darima_ka Re: Obiecałem 15.11.12, 18:07 Ależ dlaczego mamy ten wątek zakończyć? Ja cieszę się że kogoś to interesuje,wiec jak najbardziej niech watek sobie żyje. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Obiecałem 17.11.12, 15:45 al.1 napisał: > Dziękuję Ejno. Myślę, że na tym już poprzestanę. > > Poza tym, czas by już skończyć ten wątek > Lubię tematy które mnie interesują, a interesują mnie te, które lubię ------------------------- A skąąąąd, ten wątek dopiero nabiera rumieńców Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo ja, szanowny panie Andrzeju, 17.11.12, 15:49 wpadłem w intergromanię i teraz na nic innego nie mam czasu, gdyż zajmują się biciem Turków, Rumunów, Brazylijczyków, Macedończyków i całej reszty świata! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Czyli krótko mówiąc, 17.11.12, 15:52 olałem wszechświat, gwiazdy, wielkie wybuchy (małe tym bardziej) tudzież niezmierzoną przestrzeń. Skoro niezmierzona, to po co nią sobie zawracać głowę? Odpowiedz Link
al.1 Re: Czyli krótko mówiąc, 17.11.12, 16:15 Ale ja ją zmierzyłem. A historię wypada znać. Odpowiedz Link
al.1 Re: Bo ja, szanowny panie Andrzeju, 17.11.12, 16:11 A w czym te narody Ci podpadły? I w jaki sposób je bijesz? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo ja, szanowny panie Andrzeju, 17.11.12, 18:38 Gra w grę ,i się wyżywa. Jak dziecko ,hahaha Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo ja, szanowny panie Andrzeju, 17.11.12, 19:46 Tu walczy jak lew , a polega niczym fafik Odpowiedz Link
al.1 Re: ... ale ja nic nie obiecywałem 17.11.12, 16:08 Oczywiście. Obiecanka była z mojej strony Odpowiedz Link