Dodaj do ulubionych

Wypadek nad Maltą

30.06.13, 18:41
Na pokazie samochodowym Grand Turimo doszlo do wypadku.Obcokrajowiec ktory brawurowo prowadzil swoj samochod wjechal w tłum ludzi.Rannych jest 19 osob.Pokazy nad piekna Malta ciesza sie wielka popularnoscia bo obiekt jest fantastyczny.Odbywaja sie tam regaty zeglarskie i sa tam slynne termy.Szkoda, że teraz bedzie sie Malta kojarzyc takze z wypadkiem.
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Wypadek nad Maltą 30.06.13, 20:20
      Wszystko fajnie. Ale jak się patrzy teraz na filmy z kamer, jak to było "zorganizowane", jak masa publiczności stoi przy krawężniku, to się nóż w kieszeni otwiera.
      • ls48 Re: Wypadek nad Maltą 30.06.13, 20:23
        Tak, to prawda. tylko czy to jest głupota czy bezmyslność.? Chyba jedno i drugie.....
        • grzech_o_1 Re: Wypadek nad Maltą 30.06.13, 21:23
          Mnie to pachnie tym, jak to się amatorzy komercyjni biorą za organizację takich imprez. Kompletna amatorszczyzna. Można to nazwać juz bałaganem. Bo jednak przecież ktoś wyraził zgodę na zamknięcie ulic w mieście. Plus policja..., czy nikt nie zażądał dokumentów? Operatu organizacyjnego?
    • darima_ka Re: Wypadek nad Maltą 30.06.13, 21:10
      Widziałam w tv ,szkoda że służby lepiej tego nie zabezpieczyłysad
    • rena-ta49 Re: Wypadek nad Maltą 01.07.13, 07:00
      Straszna tragedia,znów ktoś coś zaniedbał w/s bezpieczeństwa?
    • darima_ka Re: Wypadek nad Maltą 01.07.13, 18:08
      Tym kierowcą który wjechał w tłum ludzi był Norweg?
      www.tvn24.pl/wjechal-w-tlum-sprawa-ma-charakter-skomplikowany,336630,s.html
      Straszna tragedia.
      • darima_ka Zabrali mu paszport ??? 02.07.13, 17:55
        Dla mnie to paranoja ,organizuje się imprezę i nie zabezpiecza się odpowiednio tego miejsca???
        Zobaczcie ,ludzie stoją przy samej drodze,nie było nawet żadnych barierek zabezpieczających??
        Za to tego kierowcę aresztowano,żeby chronić dupę organizatorów?
        www.tvn24.pl/wjechal-w-tlum-podczas-pokazu-uslyszal-zarzut-spowodowania-katastrofy,336966,s.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka