darima_ka 16.08.13, 14:37 Założyłam ten watek w celu wpisywania jak kształtują sie sympatie polityczne w Polsce. Które partie zyskują ,a ktore tracą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka PiS 11 punktów przed PO 16.08.13, 14:41 Według najnowszego sondażu TNS Polska dla "Wiadomości" TVP1 wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-dla-tvp-pis-11-punktow-przed-po/mqrd3 Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: PiS 11 punktów przed PO 16.08.13, 15:05 Czyli wahadełko. Raz PO raz PiS. I wy chcecie mieć dobrze? Chcecie żeby się coś zmieniło? Przecież PiS już co prawda krótko ale też rządziło i co? Tak dużo wam się polepszyło? Bo mnie wcale, zero, nic! Przecież to "kaczki z jednej paczki" czy ludzie znowu nie widzą? Mnie juz szlag trafia na tę polityczna ślepotę Polaków, bo właśnie przez takich "ślepców" wszyscy dostajemy w dupę!! Ślepi wybierają... kurwa mać!! -- Odpowiedz Link
czarek_sz Re: PiS 11 punktów przed PO 16.08.13, 16:37 Niestety Tadeusz ale wybiera się z tego co jest. Jeśli nie ma się swojego faworyta wtedy wybiera się tzw mniejsze zło. Albo rewolucja oraz wyłonienie nowych elit i stworzenie nowego otwarcia z całkiem nowymi twarzami. Tylko do takich zmian jak na mój nos nasze społeczeństwo nie dojrzało i jeszcze długo nie dojrzeje. Zbyt duże zapóźnienie w pewnych obszarach /w większości tej społeczności/ że tak powiem stoi tu na przeszkodzie. Nie na darmo mówi się że Polak przed szkodą i po szkodzie głupi. Odpowiedz Link
darima_ka Re: PiS 11 punktów przed PO 16.08.13, 17:17 I tak będzie póki nie odsuniemy od koryt tych świńskich ryjów rządnych władzy! Dlatego ja bym optowała chociaż w części za JOW-ami,inaczej kto zapłaci 50tyś znajdzie swoje miejsce jako jedynka na liście,albo kogo wyznaczy lider partii. Nie godzę się na tych partyjniaków ,te gęby się już opatrzyły wszystkim. Potrzebny jest rząd fachowców,a nie partyjniaków! forum.gazeta.pl/forum/w,50394,146360405,146360405,Ma_ktos_na_zbyciu_50_tys_.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: PiS 11 punktów przed PO 17.08.13, 07:26 To prawda ,trwa karuzela na której kręcą się te same pacynki. Odpowiedz Link
zak-1 Re: PiS 11 punktów przed PO 17.08.13, 10:46 Nowych twarzy nie widać, więc na kogo glosować, dalej na PO ? Przed wyborami wszyscy zapomną co było , wystraszą się znowu PISu i ........wygra Korwin Odpowiedz Link
lvova Re: PiS 11 punktów przed PO 17.08.13, 10:57 Ja tam jestem stały w swych przekonaniach POlitycznych Odpowiedz Link
darima_ka Re: PiS 11 punktów przed PO 17.08.13, 20:49 I bardzo dobrze,mógłbyś być politykiem Byś partii nie zmieniał jak niektóre przechrzty partyjne. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sondaże 17.08.13, 20:53 Za dwa lata może być różnie, jeszcze wiele się może wydarzyć. Dlatego będziemy śledzić sondaże Musieliby wygrać na tyle ,żeby mogli rządzić sami i wtedy się przekonamy co potrafią. Z koalicjantami to dopa nie rządzenie,to dzielenie się stolkami. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sondaże 18.08.13, 07:57 A ja jakoś nie bardzo wierzę tym sondażom. Zależy kto płaci ,kto zamawia dla tego są one pozytywne? Odpowiedz Link
darima_ka Rząd płaci za pisanie dobrych opinii o PO? 18.08.13, 16:34 "aby złagodzić lub zniwelować w mediach społecznościowych opinie o działaniach Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, jak i samego Prezesa Rady Ministrów. " tech.wp.pl/kat,1009785,title,Rzad-placi-naszymi-pieniedzmi-za-lagodzenie-opinii-w-internecie,wid,15902362,wiadomosc.html?ticaid=11125f Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sondaże 26.08.13, 18:29 PO dalej leci w dół w sondażach. ewybory.eu/sondaze/ Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sondaże 27.08.13, 13:40 W tych tabelkach wyraźnie widać ,że wszystko zależy od tego kto taki sondaż przeprowadza. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sondaże 27.08.13, 18:41 Owszem ,ale i tak PO ma mniej od PiS we wszystkich tych sondażach. Odpowiedz Link