rena-ta49 20.09.13, 14:59 Kabaret Starszych Panów Wiesław Michnikowski "Addio pomidory" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Addio pomidory 21.09.13, 06:18 ale fakt lubie pomyrdołki jeszcze są takie dobre te zimowe błe Odpowiedz Link
darima_ka Re: Addio pomidory 21.09.13, 11:32 Tez lubię te gruntowe,te ze szklarni są do niczego. Trzeba się teraz na zapas najeść. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Addio pomidory 22.09.13, 07:57 Dostałam sporo pomidorów z ogródka ,jejku jak one pachną,a jaki smak zachwycający. To nie jest ten smak co sklepowe. Odpowiedz Link
ls48 Re: Addio pomidory 22.09.13, 12:59 Ja nie jestem specjalna fanka pomidorow.To znaczy, zjem na kanapeczce, ale to nie jest obowiązkowe warzywo.W ubieglym miesiącu przypadkowo kupilam takie pomidory, ktore zajadam z wszystkim co tylko mozliwe.Uwielbiam je i teraz dopiero rozumiem miłosnikow pomidorow. Musze zapytac te kobiete, ktora je sprzedaje co to za gatunek, aby zapamiętac na przyszly rok. Szkoda, że odkrylam je dopiero teraz..... Odpowiedz Link
ls48 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 19:32 Nie Tropciu....to nie te........ Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 19:36 a jak wyglądają? Poszukaj w gatunkach zdjęcia) Odpowiedz Link
ls48 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 22:12 No wlasnie one nie wyróżniaja sie niczym szczegolnym.Są identyczne jak normalne krajowe...i wlasnie na tym polega problem. Jak bede na rynku to zapytam tę pania bo widze że one są z Jej hodowli.Są bardzo soczyste i słodziutkie, ale to nie sa malinowe Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 23.09.13, 06:15 No tak....nie jest to rysopis szczególny Trudno wtedy znaleźć Odpowiedz Link
darima_ka Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 20:18 Ja lubię koktajlowe i malinowe. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Addio pomidory 22.09.13, 20:20 Ja bardzo lubię , jadam do każdej kanapki, lubię tez sałatki z pomidorów z ogórkami i śmietaną. Odpowiedz Link