Dodaj do ulubionych

Addio pomidory

• tropem_misia1 Re: Addio pomidory 21.09.13, 06:18
      ale fakt

lubie pomyrdołki
      jeszcze są takie dobre
      te zimowe błe
      • darima_ka Re: Addio pomidory 21.09.13, 11:32
        Tez lubię te gruntowe,te ze szklarni są do niczego.
        Trzeba się teraz na zapas najeść.
      • rena-ta49 Re: Addio pomidory 22.09.13, 07:57
        Dostałam sporo pomidorów z ogródka ,jejku jak one pachną,a jaki smak zachwycający.
        To nie jest ten smak co sklepowe.
        • ls48 Re: Addio pomidory 22.09.13, 12:59
          Ja nie jestem specjalna fanka pomidorow.To znaczy, zjem na kanapeczce, ale to nie jest obowiązkowe warzywo.W ubieglym miesiącu przypadkowo kupilam takie pomidory, ktore zajadam z wszystkim co tylko mozliwe.Uwielbiam je i teraz dopiero rozumiem miłosnikow pomidorow. Musze zapytac te kobiete, ktora je sprzedaje co to za gatunek, aby zapamiętac na przyszly rok. Szkoda, że odkrylam je dopiero teraz.....
          • tropem_misia1 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 19:26
            https://www.sklep.rudnik.agro.pl/userdata/gfx/0314267a9444e557de81738d19e8ddce.jpg
            • ls48 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 19:32
              Nie Tropciu....to nie te........
              • tropem_misia1 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 19:36
                a jak wyglądają?
                Poszukaj w gatunkach zdjęciasmile)
                • ls48 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 22:12
                  No wlasnie one nie wyróżniaja sie niczym szczegolnym.Są identyczne jak normalne krajowe...i wlasnie na tym polega problem. Jak bede na rynku to zapytam tę pania bo widze że one są z Jej hodowli.Są bardzo soczyste i słodziutkie, ale to nie sa malinowe
                  • tropem_misia1 Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 23.09.13, 06:15
                    No tak....nie jest to rysopis szczególny big_grin
                    Trudno wtedy znaleźć smile
            • darima_ka Re: w tym roku odkryte - moje ulubione Margot 22.09.13, 20:18
              Ja lubię koktajlowe i malinowe.
          • darima_ka Re: Addio pomidory 22.09.13, 20:20
            Ja bardzo lubię , jadam do każdej kanapki, lubię tez sałatki z pomidorów z ogórkami
            i śmietaną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka