poranna_smerfetka 12.11.13, 17:19 piękni się przywitać Jest mi bardzo miło gościć u Was Mam nadzieje że będzie Wam miło zemną pisać Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Chcę 12.11.13, 19:33 O żesz w mordę ? wiiiitaj miła dla kogoś kto nie wie ,to niech wie, że my ze Smerfetką znamy się lata. No kuźwa rodziną my chyba jesteśmy Darimo ja odpowiadam. Jakby coś to wiesz ,też wypadam. Ale to nie nastąpi wiem to. Beatko witaj polubicie się wiem to. Chociaż kobiety kudły sobie rwą to Wy się polubicie. Bo Smerfetka Beatka jest bardzo sympatyczna. Spadam na razie przepraszam. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Chcę 12.11.13, 19:39 Czarku ,Smerfetka już kiedyś coś tu pisała ,ale króciutko. Znamy się wiec. Odpowiedz Link
poranna_smerfetka Re: Chcę 12.11.13, 19:44 Sami znajomi jak widzę Tak Darimko pisałam troszkę, ale tak jak mówisz bardzo krótko Teraz mam troszkę więcej czasu Tak jak już Grześ napisał ręka i noga w gipsie Ale jutro mam nadzieje że pozbędę się gipsu z nogi Buziaki dla Wszystkich Smerfetka Beata Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Chcę 12.11.13, 19:58 Buziaki i pozdrowionka Beatko z Magnatem Cyganem niestety nie mam kontaktu. Myślę że wiesz, nasz Brat Rom chodzi swoimi ścieżkami. Dumny magnat. Dużo Mu zawdzięczam wiesz ? gdy żona raka złapała dał mi instrukcje. Płakałem i robiłem co mówił. Pomogło. Ten tylko to wie co to przeżył. Amen A wiesz co ja myślę ? moja ślubna Romka i Magnat też Rom. Wiesz, Oni mają jakieś cóś między sobą. Jakieś czary mary. Nie wierzę w gusła ale coś w tym jest. Bądź zdrowa Beatko i Twoje dzieciaczki też niech zdrówka doświadczają trzymaj się i pzdr. Cz. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Chcę 12.11.13, 20:09 A co sie takiego wydarzyło żeś zagipsowana, wypadek jakiś? Wracaj do zdrowia szybko. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Chcę 12.11.13, 21:35 Podobno Beatka złamała grabulkę. Niech wraca do zdrowia dziewczyna i Tobie Darimo też dużo zdrówka trzymajcie się wszyscy zdrowo. Koniecznie !!! bo nie ma lekko. Odpowiedz Link