12.11.13, 17:19
piękni się przywitaćsmile Jest mi bardzo miło gościć u Wassmile Mam nadzieje że będzie Wam miło zemną pisaćsmile Pozdrawiam Wszystkichsmile
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Chcę 12.11.13, 17:22
      ... ja też ale nie zawsze. Wiek robi swoje...
    • darima_ka Re: Chcę 12.11.13, 17:40
      Witak po raz drugi,bo przecież się znamy.
    • tropem_misia1 Re: Chcę 12.11.13, 19:15
      Witam smile
    • grzech_o_1 Re: Chcę 12.11.13, 19:22
      Cześć Smerfi!smile
      Jak zdrówko? Ręka noga?
      • czarek_sz Re: Chcę 12.11.13, 19:33
        O żesz w mordę ? wiiiitaj miła smile dla kogoś kto nie wie ,to niech wie, że my ze Smerfetką znamy się lata. No kuźwa rodziną my chyba jesteśmy smile Darimo ja odpowiadam. Jakby coś to wiesz ,też wypadam. Ale to nie nastąpi wiem to. Beatko witaj wink polubicie się wiem to. Chociaż kobiety kudły sobie rwą to Wy się polubicie. Bo Smerfetka Beatka jest bardzo sympatyczna. Spadam na razie przepraszam.
        • darima_ka Re: Chcę 12.11.13, 19:39
          Czarku ,Smerfetka już kiedyś coś tu pisała ,ale króciutko.
          Znamy się wiec.
    • poranna_smerfetka Re: Chcę 12.11.13, 19:44
      Sami znajomi jak widzęsmile
      Tak Darimko pisałam troszkę, ale tak jak mówisz bardzo krótkosmile Teraz mam troszkę więcej czasusmile Tak jak już Grześ napisał ręka i noga w gipsiesad Ale jutro mam nadzieje że pozbędę się gipsu z nogibig_grin
      Buziaki dla Wszystkich Smerfetka Beatabig_grin
      • czarek_sz Re: Chcę 12.11.13, 19:58
        Buziaki i pozdrowionka Beatko smile z Magnatem Cyganem niestety nie mam kontaktu. Myślę że wiesz, nasz Brat Rom chodzi swoimi ścieżkami. Dumny magnat. Dużo Mu zawdzięczam wiesz ? gdy żona raka złapała dał mi instrukcje. Płakałem i robiłem co mówił. Pomogło. Ten tylko to wie co to przeżył. Amen smile
        A wiesz co ja myślę ? moja ślubna Romka i Magnat też Rom. Wiesz, Oni mają jakieś cóś między sobą. Jakieś czary mary. Nie wierzę w gusła ale coś w tym jest. Bądź zdrowa Beatko i Twoje dzieciaczki też niech zdrówka doświadczają smile trzymaj się i pzdr. Cz.
      • darima_ka Re: Chcę 12.11.13, 20:09
        A co sie takiego wydarzyło żeś zagipsowana,
        wypadek jakiś?
        Wracaj do zdrowia szybko.
        • czarek_sz Re: Chcę 12.11.13, 21:35
          Podobno Beatka złamała grabulkę. Niech wraca do zdrowia dziewczyna i Tobie Darimo też dużo zdrówka smile trzymajcie się wszyscy zdrowo. Koniecznie !!! bo nie ma lekko.
    • rena-ta49 Re: Chcę 13.11.13, 06:49
      Witajsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka