07.12.13, 20:12
moi panowie opanowali dzisiaj telewizor i oglądają mordobicie czyli KSW 26sad
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Ratunku 07.12.13, 20:55
      Ale na początek. Co to jest KSW 26?

Miałem takie same problemy. To kupiłem do swego "gabinetu" mały telewizor 20 cali. I problem z głowy.
      • poranna_smerfetka Re: Ratunku 07.12.13, 22:38
        No nie nie wiesz co to jest KSW ? Grzesiu mordobiciebig_grin i nic więcej jest na Polsacie walczy Mamet Kalidow jedyne co mi się podoba to jego piosenka na wejściebig_grin
        • czarek_sz Re: Ratunku 07.12.13, 22:56
          Cześć Poranna, buziaczki smile ja tego nie oglądam. Ogólnie to ja piję wódkę szlajam się po ulicach wyrywam bankomaty traktorem i cięgiem do lasu młotem je patroszyć. Wiesz. Nygus jestem, nosi mnie, żeby rabować i zabijać wink
          • zak-1 Re: Ratunku 07.12.13, 23:51
            Właśnie wszedł syn i powiedział , ze Kalidow wygrał . Bardzo krótka walka była , tak , ze nawet nie zdążył mnie zawołać . Mnie to nie rajcuje , czasami zainteresowanie udaję , żeby Kamila nie zrażać i na chwilę pobyć razem , ciągle się w rozmijamy .
          • poranna_smerfetka Re: Ratunku 08.12.13, 19:09
            Czaruś weź mnie z sobą to razem po rozrabiamybig_grin
            Tylko poczekaj niech się zastanowię :
            -wódki nie piję ale będzie więc dla Ciebiebig_grin
            -traktora prowadzić nie umiem : ale za to Ty potrafiszbig_grin
            -młotkiem umiem się posługiwać : ale teraz z moją łapką chyba nie za bardzo mi to wyjdziebig_grin
            Wiec decyduj czy przyda Ci się taka pomoc?smile
            Buziakikiss
    • rena-ta49 Re: Ratunku 08.12.13, 07:54
      Najlepszym wyjściem jest mieć alternatywę w postaci drugiego telewizora.
      Kiedyś też miałam takie problemy ,dlatego teraz mam kilka telewizorów,
      a,że sama jestem ,to mogę wybierać który aktualnie będę oglądaćsmilesmile
      Znam to z autopsji ,kiedy ja chciałam film,a domownicy coś innegosmile
    • darima_ka Re: Ratunku 08.12.13, 10:59
      Potwierdza się powiedzenie ,ze kto ma pilota ten rządzibig_grin
      • poranna_smerfetka Re: Ratunku 08.12.13, 19:10
        Tak Drimka ten kto ma pilota to rządzismile Ale Kalidov wygrał w dwie minutybig_grin
        • czarek_sz Re: Ratunku 08.12.13, 19:20
          Smerfetko milutka czemu tak rzadko tu zaglądasz ? zasmucasz mnie sad żartowałem smile wpadaj częściej oki ? na facebook jest Magnat i Jego ziomale. Dziani Vasyl Junior i Tobi. Już się zaznajomiłem z Nimi smile zajrzyj i skomentuj oki ? pzdr. Cz.
        • darima_ka Re: Ratunku 08.12.13, 19:38
          Czyli szybko pilota oddali? big_grin
          • poranna_smerfetka Re: Ratunku 09.12.13, 06:17
            No nie za szybko bo to była ostatnia walkasad Czyli około 22.30- 23.00 mniej więcej .A wczoraj zagarneli mi laptopa żeby film obejrzec ale i ja oglądałam "SZybcy i wściekli "6 lubię takie filmy wiec nie miałam nic przeciwkobig_grin
      • tadeusz_ski.51 Re: Ratunku 09.12.13, 06:24
        darima_ka napisała:
        > Potwierdza się powiedzenie ,ze kto ma pilota ten rządzibig_grin
        -----------------
        A pilot rządzi w samolocie i nikt nie ma prawa mu podskoczyć
        • poranna_smerfetka Re: Ratunku 09.12.13, 07:00
          Tadziu w samolocie jest dwa pilotybig_grin Więc któremu nie można podskoczyć?
          • czarek_sz Re: Ratunku 09.12.13, 09:22
            Smerfetko przepraszam Cię bardzo ale z tego co czytam to dzieci żądzą w domu. Nie podoba mi się to sad jesteś zdominowana ? absolutnie odradzam i zachęcam do przywrócenia ładu. Ty w domu rządzisz dzieci słuchają a jak nie to niech s...ą na drzewo smile nie ma innej opcji bo jak nic wykończą Cię i okiem nie mrugną. Bądź silna. Bądź Matka Polka wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka