czarek_sz 31.03.14, 19:24 Draniu czemu się ulotniłeś. Zaczepiłeś mnie moją żonę zaczepiłeś i ulotniłeś się jak adwokat z przegranej rozprawy. Stań do apelu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Tadek !!!! 01.04.14, 06:55 Czarek Ty się nie daj Tadkowi wkręcać On tak robi ,ze napuści i zmyka Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Tadek !!!! 01.04.14, 20:16 rena-ta49 napisała: > On tak robi ,ze napuści i zmyka ------------------------- Bo jak już sie napuści to nie ma nic do roboty. Ale przyznaj Renia, Ciebie na Czarka nie napuściłem. Na razie.... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co znowu? 01.04.14, 20:13 Za co zaczepiłem? Na haczyku za dziurkę od guzika? To Ty jesteś wędkarz i Tobie lepiej wychodzi zaczepianie. Masz wieloletnią praktykę z zaczepiania przynęty na haczyku. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Co znowu? 01.04.14, 20:24 Na haczyk Tadku to się nakłada nie zaczepia to zaczepka ma być Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Co znowu? 01.04.14, 21:07 czarek_sz napisał: > Na haczyk Tadku to się nakłada nie zaczepia to zaczepka ma być --------------------- Eno Czarek, takie ściemy to możesz gadać Reni. Jak nałożysz glizdę na haczyk? To jasne, że musisz ją zaczepić. Myślisz, że ja nie wędkowałem? Szczupaka 1,67kg wyciągnąłem! Na rosówkę, proszę Ciebie! Na rosówkę którą zaczepiłem na kotwiczce Odpowiedz Link