30.06.14, 11:44
Czuję że Tadek się poddał. Że zrozumiał że z Czarkiem to nie te gierki że nie nada Że Renia Go nie kocha że lodowce się rozpuszczają i że Ziobro to karzeł moralnyw mordę jeża big_grin Tadku daj buzi smile
Obserwuj wątek
    • wirujacypunkt Re: Czuję 30.06.14, 12:02
      Czarku, stanowczo przeceniasz się. Na Dworcu nikt Tobie niczego nie obrabia, ba nawet o Tobie nie myśli z tego względu, ze Ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Przeczytaj własne posty nudne, nieciekawe i w koło o tym samym.
      Możesz spać spokojnie i nie biegać po forach z żalami. Myślę, że po tej optymistycznej wiadomości możesz już być spokojny i iść na kielicha, żeby oblać dobre wieści.

• czarek_sz Re: Czuję 30.06.14, 12:24
        Fajnie że zaćwierkałaś Wirująca smile wbrew temu co sądzisz nie jestem Twoim wrogiem, przeciwnie, jesteś fajna ale /jak sądzę/ albo zagubiona albo interesowna w patologicznej III RP. Bo gdybym ja takim był jak Ty to bym musiał sekować swoją Synową która jest super - bo jest ze Śląska. Bądź zdrowa W i nie gardź Polską bo Ona karmi Cię i to Twoja ziemia jest. Zły to ptak który kala własne gniazdo. Pamiętaj o tym. Pzdr.
      • m.maska Re: Czuję 30.06.14, 12:37
        wirujacypunkt napisał:

> Czarku, stanowczo przeceniasz się. Na Dworcu nikt Tobie niczego nie obrabia, ba
        > nawet o Tobie nie myśli z tego względu, ze Ty nie masz nic ciekawego do powied
        > zenia. Przeczytaj własne posty nudne, nieciekawe i w koło o tym samym.
        > Możesz spać spokojnie i nie biegać po forach z żalami. Myślę, że po tej optymis
        > tycznej wiadomości możesz już być spokojny i iść na kielicha, żeby oblać dobre
        > wieści.
        >

Jesli posty zorro o mentalnosci dzdzownicy jak to slusznie ocenil Piotr_57 sa dla Ciebie interesujace to rzecz jasna to o czym pisze Czarek bez bledow ortograficznych sa dla Ciebie nudne i nieciekawe, moze gdyby wrzucal wiecej emotow, byloby ciekawiej.
        Nigdy nie mialysmy z Toba zadnych kontaktow, ale wyraznie lubisz awantury stad znalazlas sobie miejsce, gdzie mozesz nas choralnie obrazac - chociaz jak juz napisalam - to nie ta liga...
        Poza tym jesli odpowiadasz Czarkowi na post, ktory umiescil na innym forum to badz laskawa i nie zasmiecaj trzeciego forum.
        • czarek_sz Re: Czuję 30.06.14, 13:00
          Dlatego uprzejmie zapytałem Wirującą /w sumie Wirująca jest bardzo sympatyczną osobą aczkolwiek bardzo zagubioną/ czemu kopie mnie po jądrach nie dając szansy obrony. Ale to już Kogut niech zagada który też kopie mnie nie tylko po jajach ale i po głowie też. Mam grubą skórę.
          • wirujacypunkt Re: Czuję 30.06.14, 13:11
            Rozmowę z Wami uważam za skończoną, napisałam co miałam do napisania, zatem nie będę odpowiadała na Wasze posty, a Wy możecie sobie dalej gaworzyć - bezbłędnie.
        • rena-ta49 Re: Czuję 30.06.14, 13:32
          Moim skromnym zdaniem wątek ewidentnie jest zaadresowany do Tadeusza,
          wiec nie rozumiem tego co napisała w Re Wirujacypunkt,fakt kilka dni mnie nie było,
          może nie jestem w temacie?
          • tadeusz_ski.51 Popieram Renię! 01.07.14, 14:33
            > Moim skromnym zdaniem wątek ewidentnie jest zaadresowany do Tadeusza,
            > wiec nie rozumiem tego co napisała w Re Wirujacypunkt...
            ------------------------------
            No właśnie! Moim skromnym zdaniem też tak jest, że ten wątek jest zaadresowany do mnie, więc pytam, co to jest? https://www.emotikony.friko.pl/emots/1/zdziwko.gif  
            --
            https://emoty.blox.pl/resource/wrr.gif
      • al-szamanka Re: Czuję 30.06.14, 13:07
        wirujacypunkt napisał:

> Czarku, stanowczo przeceniasz się. Na Dworcu nikt Tobie niczego nie obrabia, ba
        > nawet o Tobie nie myśli z tego względu, ze Ty nie masz nic ciekawego do powied
        > Możesz spać spokojnie i nie biegać po forach z żalami. Myślę, że po tej optymis
        > tycznej wiadomości możesz już być spokojny i iść na kielicha, żeby oblać dobre
        > wieści.
        >

Nie rozciągaj, wirująca, poza inne fora. Mogłaś odpowiedzieć tam, gdzie przeczytałaś, nie jesteś zbanowana, a pomimo że nigdy nie miałyśmy ze sobą do czynienia, przyłączyłaś się do gromady nas szkalującej.
        • czarek_sz Re: Czuję 30.06.14, 13:15
          I to jest kwintesencja Wirująca - czy tu Ciebie ktoś banuje, żebyś wypowiedziała się co myślisz ? nie, na Kalejdoskopie możesz gadać co chcesz. Więc o co Ci biega - poza tym że na DC jest cenzura ?
        • rena-ta49 Re: Czuję 30.06.14, 13:33
          Czyli chodzi o inne forum?
      • rena-ta49 Re: Czuję 30.06.14, 13:28
        wirujacypunkt napisał:

> wieści.
        >
        A ja nie rozumiem co z wątkiem Czarka do Tadeusza ma jakieś inne forum?
        • al-szamanka Re: Czuję 30.06.14, 13:37
          Tym bardziej, że post Czarka u nas w żadnym wypadku nie był skierowany do wirujacegopunktu.
          • czarek_sz Re: Czuję 30.06.14, 13:49
            Gwoli wyjaśnienia. Gdzieś tam napisałem w odpowiedzi dla Wirującej która zaatakowała mnie bardzo brutalnie za moją wypowiedź że na DC sekują mnie jak psa. Nie było tak Wirująca ? nie jeździłaś po mnie jak po psie ? przepraszam psy. Tyle.
          • tadeusz_ski.51 I jeszcze tu popieram Szamankę! 01.07.14, 14:39
            al-szamanka napisała:
            > Tym bardziej, że post Czarka u nas w żadnym wypadku nie był skierowany do wiruj
            > acegopunktu.
            ---------------------------
            Tak jest, nie był! Stoi wyraźnie, że jest do mnie!
        • tadeusz_ski.51 I drugi raz w tym wątku popieram Renię! 01.07.14, 14:37
          rena-ta49 napisała:
          > A ja nie rozumiem co z wątkiem Czarka do Tadeusza ma jakieś inne forum?
          --------------------------
          Też nie rozumiem?
    • tadeusz_ski.51 Protestuję!!!!! 01.07.14, 14:14
      Zdecydowanie protestuję! To miał być wątek o moim poddaniu a co widzę? Jakieś potyczki słowne zupełnie nie związane z intencją założyciela wątku! Tak nie wolno, to wbrew dobrym obyczajom!
      • tadeusz_ski.51 Re: Protestuję!!!!! 01.07.14, 14:57
        ... bo trzeba dbać o swoje! Co je moje to je moje!
      • darima_ka Re: Protestuję!!!!! 01.07.14, 18:55
        tadeusz_ski.51 napisał:

> Zdecydowanie protestuję! To miał być wątek o moim poddaniu a co widzę? Jakieś p
        > otyczki słowne zupełnie nie związane z intencją założyciela wątku! Tak nie woln
        > o, to wbrew dobrym obyczajom!

Proponuję w proteście stanąć pod Sejmembig_grin
        • tadeusz_ski.51 Re: Protestuję!!!!! 01.07.14, 22:24
          darima_ka napisała:
          > Proponuję w proteście stanąć pod Sejmem big_grin
          ----------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka