01.07.14, 05:55
Drzewiej lipień.

Jest taki wakacyjny ,że hej.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re:1-szy Lipiec. 01.07.14, 06:32
      Wita nas deszczem i chłodem.
      Takie będzie całe lato,jeden dzień upału-tydzień chłodu?
      • tropem_misia1 Re:1-szy Lipiec. 01.07.14, 07:19
        Mię to by radowało.
        Ostatnie lata były takie upalne.
        Wiosna gościła tylko chwilkę by wybuchnąć temperaturą.
        • darima_ka Re:1-szy Lipiec. 01.07.14, 19:25
          Nadchodzący tydzień ma być upalny!
          Ja chcę trochę ciepła nad morzem big_grin
          • tropem_misia1 Re:2-szy Lipiec. 02.07.14, 06:28
            aaa
            no tak
            niech woda nie będzie zimna smile)
            • rena-ta49 Re:2-gi Lipiec. 02.07.14, 06:46
              Poranek słoneczny choć słoneczny,miłego latasmile
              • tropem_misia1 Re:4-gi Lipiec. 04.07.14, 06:05
                Nic dodać...nic ująć : PIĄTEK big_grin
                • rena-ta49 Re:4-gi Lipiec. 04.07.14, 06:45
                  Niech tak zostanie.
                  Miłego dniasmile
                  • tropem_misia1 Re:5-gi Lipiec. 05.07.14, 07:36
                    he he
                    mam mały urlopik
                    wprawdzie był zagrożony bo ktoś zachorzał
                    ale inni przyjęli to na klatę
                    cały tydzień będę cudnie się nudzić tongue_out
                    • tropem_misia1 Re:6-ty lipca 06.07.14, 08:44
                      i niedziela
                      lampa na niebie nastawiona na ful
                      • tropem_misia1 Re:8- lipca 08.07.14, 07:49
                        Dalej uprawiam lenistwo......smile
                        • tropem_misia1 Re:9- lipca 09.07.14, 08:16
                          na dodatek środa
                          nie muszę o tym pamiętać ..na razie
                          • darima_ka Re:9- lipca 09.07.14, 10:31
                            A ja mówię , ze już środasad
                            • tropem_misia1 Re:9- lipca 09.07.14, 10:36
                              Urlopuję się to nie liczęsmile)
                              • tropem_misia1 Re:10- lipca 10.07.14, 08:23
                                to jedna trzecia tongue_out
                                • darima_ka Re:10- lipca 10.07.14, 11:08
                                  Do soboty tak blisko i trzeba się zbierać ,a tu pogoda zyleta,
                                  aż szkoda wyjeżdżacsad
                                  • tropem_misia1 Re:11- lipca 11.07.14, 09:14
                                    I piątek..i koniec urlopu
                                    to łokropne (:
                                    • tropem_misia1 Re:13- lipca 13.07.14, 07:53
                                      i tak dobre się kończy
                                      jak zwykle
                                    • darima_ka Re:11- lipca 13.07.14, 15:08
                                      tropem_misia1 napisała:

> I piątek..i koniec urlopu
                                      > to łokropne (:

Potwierdzam,ze to okropnesad
                                      Nie mogę dojść do siebie.
                                      • tropem_misia1 Re:14- lipca 14.07.14, 06:23
                                        no i poniedziałek
                                        i praca
                                        i koniec urlopu
                                        i...............................ech........
                                        • darima_ka Re:14- lipca 14.07.14, 17:07
                                          tropem_misia1 napisała:

> no i poniedziałek
                                          > i praca
                                          > i koniec urlopu
                                          > i...............................ech........

w moim przypadku wszystko to samosad
                                          • tropem_misia1 Re:15- lipca 15.07.14, 06:03
                                            Nie wiem kiedy pozbędę się bezprzytomności...kiedy się przyzwyczaję...
                                            • darima_ka Re:15- lipca 15.07.14, 17:31
                                              A polowa miesiąca za namisad
                                              Kochajmy lipiec tak szybko odchodzi...
                                              • tropem_misia1 Re:16- lipca 16.07.14, 05:57
                                                sie nie da
                                                temperatura za wysoka
                                                • darima_ka Re:16- lipca 16.07.14, 17:54
                                                  tropem_misia1 napisała:

> sie nie da
                                                  > temperatura za wysoka

Topciu, jest lato-musi być ciepłobig_grin
                                                  • tropem_misia1 Re:17- lipca 17.07.14, 05:53
                                                    Wiem..wiem...
                                                    ale jakoś tak zawsze na upał narzekam...
                                                  • rena-ta49 Re:17- lipca 17.07.14, 13:30
                                                    Lato zbyt szybko mija,zimy mamy za dużo.
                                                  • tropem_misia1 Re:18- lipca 18.07.14, 06:18
                                                    Piątek.
                                                  • rena-ta49 Re:18- lipca 18.07.14, 06:47
                                                    Piątek ,a ja ten łikend na myciu okien,sprzątaniu,praniu spędzę,
                                                    lokatorkę mam w domusmile
                                                  • tropem_misia1 Re:19- lipca 19.07.14, 07:13
                                                    Jaką lokatorkę?
                                                  • rena-ta49 Re:19- lipca 19.07.14, 08:27
                                                    Świnkę morską mam w domu,
                                                    już od kilku lat pomieszkuje u mnie w czasie urlopu sąsiadki.
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,50394,127574430,127574430,Oto_moja_nowa_lokatorka.html
                                                  • rena-ta49 Re:20- lipca 20.07.14, 07:38
                                                    Niedziela upałem nas raczy,szukajcie cieniasmile
                                                    Miłego wypoczywania.
                                                  • tropem_misia1 Re:21- lipca 21.07.14, 05:56
                                                    Niewiele się chce , a tyle się musi
                                                    upał nie zelżał
                                                  • rena-ta49 Re:21- lipca 21.07.14, 06:52
                                                    tropem_misia1 napisała:

> Niewiele się chce , a tyle się musi
                                                    > upał nie zelżał

Dokładnie,ale coś tam zapowiadają...
                                                  • tropem_misia1 Re:21- lipca 21.07.14, 06:55
                                                    smile))
                                                    Coś tam?

Nooooo może zleżysmile)
                                                  • tropem_misia1 Re:22- lipca 22.07.14, 04:58
                                                    Jakoś to będzie (:
                                                  • rena-ta49 Re:22- lipca 22.07.14, 06:59
                                                    Za komuny było dziś świętosmile
                                                  • darima_ka Re:22- lipca 22.07.14, 18:27
                                                    tropem_misia1 napisała:

> Jakoś to będzie (:

Zawsze jakoś jest ,Tropciubig_grin
                                                  • tropem_misia1 Re:23- lipca 23.07.14, 04:57
                                                    Zupełnie zapomniałam ,że 22 to było świętosmile)

kiedyś
                                                  • rena-ta49 Re:23- lipca 23.07.14, 06:45
                                                    Teraz tylko wspomnienia smutne zostały.
                                                  • rena-ta49 Re:24- lipca 24.07.14, 06:30
                                                    Coraz bliżej do łikenda,to jest pozytywne z ranasmile
                                                  • tropem_misia1 Re:25- lipca 25.07.14, 05:01
                                                    I JUŻ
                                                    I PIĄTEK
                                                  • rena-ta49 Re:25- lipca 25.07.14, 06:47
                                                    Radocha ,można na łikend gdzieś wyskoczyćsmile
                                                  • darima_ka Re:26- lipca 26.07.14, 10:58
                                                    A od Anki zimne wieczory i porankisad
                                                  • tropem_misia1 Re:28- lipca 28.07.14, 04:50
                                                    dla mnie - wreszcie....trochę zimna .
                                                  • skuter46 Re:28- lipca 28.07.14, 13:07
                                                    Upał taki, że nie chce się czytać.
                                                    Tylko pić.
                                                  • rena-ta49 Re:28- lipca 28.07.14, 13:21
                                                    skuter46 napisał:

> Upał taki, że nie chce się czytać.
                                                    > Tylko pić.

Dokładnie tak jest i u nas.
                                                  • rena-ta49 Re:28- lipca 28.07.14, 13:21
                                                    Chyba w nocy,bo dzień upalnysmile
                                                  • tropem_misia1 Re:29- lipca 29.07.14, 04:46
                                                    dalej zapowiada sie upał
                                                    tak ciężko w pracy (:
                                                  • rena-ta49 Re:29- lipca 29.07.14, 06:59
                                                    Wczoraj straszyło burzą,ale tylko postraszyło.
                                                    Kilka kropel deszczu nie dało wytchnieniasad
                                                  • tropem_misia1 Re:30- lipca 30.07.14, 05:06
                                                    chyba trzeba wytańczyć deszcz (:
                                                  • rena-ta49 Re:30- lipca 30.07.14, 14:06
                                                    Przed chwilą trochę popadało,tyle co kot napłakałsmile
                                                    Lipiec urlopowiczów rozpieszcza upałem,
                                                    gorzej z nami pracującymisad
                                                  • tropem_misia1 Re:31- lipca 31.07.14, 05:00
                                                    I koniec miesiąca..........
                                                    Szybciutko...........
                                                  • rena-ta49 Re:31- lipca 31.07.14, 06:58
                                                    tropem_misia1 napisała:

> I koniec miesiąca..........
                                                    > Szybciutko...........

Zbyt szybkosad
                                                  • tropem_misia1 Re:19- lipca 20.07.14, 09:11
                                                    aaa
                                                    smile)))
                              • darima_ka Re:9- lipca 10.07.14, 11:07
                                Ja też,dlatego stwierdzam, ze zbyt szybko uciekają urlopowe dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka