Dodaj do ulubionych

Ślązoki godajom posłowi PO

09.09.14, 13:42
pocałuj nos w rzić spadochroniorzu!Spadej na drzewo!
Leniwi i niezbyt mądrzy - tacy są Ślązacy według krakowskiego posła Platformy Obywatelskiej Andrzeja Gałażewskiego.
natemat.pl/116185,slazacy-sa-leniwi-i-glupi-tak-po-przegranych-w-rybniku-wyborach-ocenia-ich-platforma-obywatelska
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Ślązoki godajom posłowi PO 09.09.14, 19:37
      On zapomniał o tym, że udział w wyborach jest prawem obywatela, a nie obowiązkiem?
      Krew go zalała,że może wygrać inna opcja polityczna niż PO?
      Niech się przyzwyczaja.
      • tadeusz_ski.51 Re: Ślązoki godajom posłowi PO 09.09.14, 19:51
        Tego chama nawet nie trzeba było podsłuchiwać, nerwy mu puściły i powiedział co naprawdę myśli. Mnie się wydaje, że on ma takie zdanie nie tylko o Ślązakach ale o wszystkich Polakach. Obawiam się, że tak myślą we wszystkich partiach ale mnie to nie dziwi. Sitwa zwana "klasą polityczną" nie raz dawała nam dowody na to, co o nas myśli.
        • darima_ka Re: Ślązoki godajom posłowi PO 09.09.14, 21:04
          Ten cham zapomniał jak nawoływali do pójścia na grzyby,
          kiedy było referendum w Wa-wie?
          No to ludzie ich posłuchali i maja chamów w dopie!
        • darima_ka Re: Ślązoki godajom posłowi PO 09.09.14, 21:05
          Zgadza się,klasa polityczna czuje się wybrańcami.
          Społeczeństwo mają w dopie,dla nich liczy się kasa.
          • czarek_sz Re: Ślązoki godajom posłowi PO 09.09.14, 21:10
            Jeśli społeczeństwo pozwala się traktować z buta to jest tak przez władzę traktowane. Takie są prawa fizyki i nic tego nie zmieni - nawet Pan Bóg smile
            • darima_ka Re: Ślązoki godajom posłowi PO 09.09.14, 21:21
              Ale w tym przypadku społeczeństwo pokazało rządzącym środkowy palec
              https://www.eioba.pl/files/user603/finger.jpg
        • rena-ta49 Re: Ślązoki godajom posłowi PO 10.09.14, 07:00
          tadeusz_ski.51 napisał:

> Tego chama nawet nie trzeba było podsłuchiwać, nerwy mu puściły i powiedział co
          > naprawdę myśli. Mnie się wydaje, że on ma takie zdanie nie tylko o Ślązakach a
          > le o wszystkich Polakach. Obawiam się, że tak myślą we wszystkich partiach ale
          > mnie to nie dziwi. Sitwa zwana "klasą polityczną" nie raz dawała nam dowody na
          > to, co o nas myśli.

Zgadzam sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka