Dodaj do ulubionych

Maria Czubaszek

19.01.15, 11:45
Swego czasu bardzo Ją lubiłem. Czy pamięta ktoś 60 minut na godzinę ? albo programy na trójce - pana Sułka i fajny film wczoraj widziałem ? Super satyra ze śp Jerzym Dobrowolskim. To było. Dziś jest inna Maria Czubaszek - podła i cyniczna. Dzieci by zabijała - żeby mieć lekko żeby mieć lekkie życie. Janeczka czworo dzieci urodziła jedno nam zmarło nad czym do dziś płaczemy reszty żyje i chwalić Pana Boga. A ta chce zabijać.Wychowaliśmy swoje dzieci i lekko nie było chociaż nieraz krew zalewała ale nigdy do pomyślunku nie dotarło - żeby się pozbyć bo będzie nam lżej. Bez komentarza. Ku.....wa !!!
Obserwuj wątek
    • krytyk2 Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 13:50
      no dla mnie występy Czubaszek to nawet bardziej inna cecha brzydka -szukanie swojej niszy rynkowej w obcenizujących wypowiedziach:nikt jeszcze nie powiedział,ze dokonywal seryjnie aborcji-to ja powiem,a co? będę miała oglądalność./a wiadomo-oglądalność dla "artysty'-rzecz święta/
      Przy okazji faktycznie odslania kulisy swojej mrocznej drugiej strony księżyca.Brrr!
      • rena-ta49 Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 14:00
        krytyk2 napisał:

> no dla mnie występy Czubaszek to nawet bardziej inna cecha brzydka -szukanie s
        > wojej niszy rynkowej w obcenizujących wypowiedziach:nikt jeszcze nie powiedzia
        > ł,ze dokonywal seryjnie aborcji-to ja powiem,a co? będę miała oglądalność./a wi
        > adomo-oglądalność dla "artysty'-rzecz święta/
        > Przy okazji faktycznie odslania kulisy swojej mrocznej drugiej strony księżyca.
        > Brrr!

Dokładnie!
    • rena-ta49 Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 13:59
      Kiedyś to brzydactwo tylko w radio występowało,
      nikt by tego babona do tv nie zaprosił,ale odkąd ona taka postępowa europejka
      chwali się w tvn ile skrobanek zrobiła,to stała się gwiazda tvn.
      Czy normalna kobita chwali się tak intymnymi rzeczami jak skrobanka?
      Czy normalna kobita robi show z operacji plastycznej swojej brzydkiej gęby?
      Takie dziwolągi teraz stają się politycznie poprawni,by odwracać uwagę od rzeczy istotnych?
      • czarek_sz Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 14:06
        Od dzieci von. Niech one będą sobie jakie będą ale niech sobie żyją, Pożarłem się z synem ostatnio ale niech sobie zyje. Żyj i daj żyć innym.
        • ravenheart1 Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 15:46
          czarek_sz napisał:

> Żyj i daj żyć innym.

Szkoda że sam nie stosujesz tej zasady.
          • czarek_sz Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 15:49
            Qrestwa nieb stosuję wybacz.
            • ravenheart1 Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 15:51
              ale inni maja je stosować wobec Ciebie ?!
    • darima_ka Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 18:27
      Ale to jej sprawa,nie rozumiem czym ona się tak chwali,
      zazwyczaj utrata dziecka jest dla kobiety traumą,ona twierdzi ,że nie żałuje.
      Czy u kresu życia jak Jaruzelski pojedna się z Bogiem?
      • czarek_sz Re: Maria Czubaszek 19.01.15, 18:47
        Uwielbiam Marię Czubaszek za satyrę nie nawidzę że chwali że dla niej zabić dziecko to pstryk. Każde jej dziecko które zabiła i bym wziął na swój garb. Amen,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka