Dodaj do ulubionych

W przychodni

07.05.15, 09:30
jest na rejestracji pewna pani, która "nie ma brania". Buzia mniej ciekawa niż strona tytułowa Gazety Wyborczej, pulchna od góry do bioder a nózki cieniutkie i "ułańskie". Więc nie dziwota. To moja "nowa" przychodnia, przeniosłem się miesiąc temu, kolejka do rejestracji, więc siedzę i czekam, obok starszego pana. Zagadnąłem, że coś ta kolejka stoi w miejscu? A pan na to
- pewnie rejestratorka zarywa frajera na ojca?
- ????
- ta co rejestruje od miesięcy "poluje" na kogoś, kto jej "machnie" dzieciaka, chyba bezskutecznie?
- Co takiego???
- Co pan, nic nie wie??
- Nie wiem, nowy tu jestem
- Aha, więc proszę pana, ona chce być mamą, samotną matką, szuka dawcy plemnika. Faceta bez wad genetycznych i normalnego pod "kopułą". Mówi, że nie będzie od niego nic chciała, sama dziecko wychowa, żeby tylko je miała! Płeć dziecka obojętna.
- Pan żartuje???
- Nie żartuję. Mój sąsiad miał od niej propozycję, ale on żonaty i wierny, więc nie wyszło. No i chyba ten jej wygląd go odstraszył?
- Coś takiego? Pierwsze słyszę!??? Ho hooo, panie ona juz tu wszystkich lekarzy namawiała i innych zatrudnionych, nawet kurierów i ratowników medycznych jak się pojawili. To jest głosne na osiedlu i znane nam wszystkim.
- ja nie z tego osiedla ja po sasiedzku.
- no to znajdź pan dziewczynie jakiego ojca "gratis".
- Eeee, panie, nie wchodzę w takie sprawy!
- Idź pan, teraz pana kolej, jeśli się nie mylę?
-----------------------------
Faktycznie, poszedłem. Powiedziałem "Do widzenia" i wyszedłem za chwilę. Zszokowany lekko.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: W przychodni 07.05.15, 12:54
      Byle menel z ulicy za alpagę dałby tej kobiecie tego czego potrzebuje więc w czym problem ma ta kobieta ?
      PS. A menelstwo to przecież zdrowa nacja o zdrowych genach bo to ludzie nigdy nie pracujący i żyjący z dnia na dzień a więc i nie stresujący się..
      • rena-ta49 Re: W przychodni 07.05.15, 13:28
        czarek_sz napisał:

> Byle menel z ulicy za alpagę dałby tej kobiecie tego czego potrzebuje więc w cz
        > ym problem ma ta kobieta ?
        > PS. A menelstwo to przecież zdrowa nacja o zdrowych genach bo to ludzie nigdy n
        > ie pracujący i żyjący z dnia na dzień a więc i nie stresujący się..

Nie mają ubezpieczenia i się nie badają,nie wiadomo czy tacy zdrowismilesmile
      • tadeusz_ski.51 Re: W przychodni 07.05.15, 13:42
        Taaaaa i będzie na dzieciaka zapierdalać do smierci? Bo potomek odziedziczy "wstręt do pracy" i brak odpowiedzialności?? Nie no Czarek, to nie jest mądre rozwiązanie.
        • czarek_sz Re: W przychodni 07.05.15, 13:52
          A skąd wiesz że nie zostanie politykiem /znaczy się ch..m złamanym smile/ który nie sieje ani nie orze a żyje sobie na cudzy koszt jak pączek w maśle. A i mamusia się pożywi i zamiast w przychodni wyląduje w jakim urzędzie z kilkukrotnie większym uposażeniem smile

tadeusz_ski.51 napisał:

> Taaaaa i będzie na dzieciaka zapierdalać do smierci? Bo potomek odziedziczy "ws
          > tręt do pracy" i brak odpowiedzialności?? Nie no Czarek, to nie jest mądre rozw
          > iązanie.
        • tadeusz_ski.51 Re: W przychodni 07.05.15, 15:22
          A przecież będąc w środowisku lekarskim, coś niecoś wie na ten temat? Może i nie jest ideałem kobiecego piękna ale głupia to chyba nie jest?
    • rena-ta49 Re: W przychodni 07.05.15, 13:26
      Zaraz jej PBK i PO zafundują in vitrosmile
      • czarek_sz Re: W przychodni 07.05.15, 13:44
        O to to, zafundują ale za publiczne bo przecież nie za swoje. Bo swoich to oni nawet w knajpach nie wydają ani nie wyjeżdżają ani nie wydzwaniają smile
        • rena-ta49 Re: W przychodni 07.05.15, 13:47
          czarek_sz napisał:

> O to to, zafundują ale za publiczne bo przecież nie za swoje. Bo swoich to oni
          > nawet w knajpach nie wydają ani nie wyjeżdżają ani nie wydzwaniają smile

Oczywiście,tylko nie oni zafundują ,a my podatnicy!
          Tym bogaczom jeżdżącym be-emkami też !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka