Dodaj do ulubionych

Towarzysz szmaciak

26.05.15, 13:24
wiadomosci.onet.pl/kraj/rektor-uj-komentuje-sprawe-bezplatnego-urlopu-andrzeja-dudy/kcb7sj
Dla mnie nie tow szmaciak a zwyczajna gnida która koniunkturalnie czekała na rozwój wypadków.
Warto poczytać komentarze pod artykułem co tej szmacie zwanej rektorem piszą nauci.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Towarzysz szmaciak 26.05.15, 14:54
      To jest naprawde przykre do ogladania... bul gajowy odpytuje czlowieka o cale przestrzenie inteligentniejszego od niego samego a ten sie przed nim tlumaczy jak uczniak...
      Ja wiem, ze tego czasami wymaga sytuacja, zeby widzowie nie uznali, ze cos jest pokrecone i na lewo i ucieka od odpowiedzi... ale to jak bul sie osmiesza jednoczesnie - to tego chyba on sam nie dostrzega...
      • m.maska Re: Towarzysz szmaciak 26.05.15, 14:55
        Wylaza z bula stare sbeckie metody - miec na kazdego haka... ten na kogo nie ma haka, jest zwyczajnie niebezpieczny, bo nie ma go jak przydusic....
        • ravenheart1 Re: Towarzysz szmaciak 26.05.15, 15:10
          Tu pozwole sobie zauważyć, że zbieranie haków to jednak jest domena prawicy i prawicowych pismaków, którzy potrafią prześwietlic czyjeś drzewo genealogiczne kilka pokoleń wstecz.
          Po co ? Nie wiem, przecież każdy dorosły człowiek sam odpowiada za swoje czyny.
          • m.maska Re: Towarzysz szmaciak 26.05.15, 15:22
            ravenheart1 napisał:

> Tu pozwole sobie zauważyć, że zbieranie haków to jednak jest domena prawicy i p
            > rawicowych pismaków, którzy potrafią prześwietlic czyjeś drzewo genealogiczne k
            > ilka pokoleń wstecz.
            > Po co ? Nie wiem, przecież każdy dorosły człowiek sam odpowiada za swoje czyny.
            >

A ja sobie pozwole zauwazyc, ze akcja pod ambasada rosyjska z podpaleniem budki mowi sama za siebie... to jest fakt... to o czym Ty piszesz to blizej nieokreslone cos... ja moge dyskutowac z faktami a nie z opiniami.
            A poza tym po tylu latach postkomuny to ja chce wiedziec kim byli rodzice tego pozal sie Boze prezydenta a kim rodzice prezydentowej - slusznie... no niestety w USA drzewa genealogiczne prezydentow tez sa znane. Wolalabym zeby prezydentem mojego kraju nie byl potomek ruskiego rezuna.
            • rena-ta49 Re: Towarzysz szmaciak-wiecie kto to? 26.05.15, 20:45
              https://pbs.twimg.com/media/CF7m1v7VEAAB1Ls.jpg
              Z kim tak czule ściska się PBK?
              • rena-ta49 Re: Towarzysz szmaciak-wiecie kto to? 26.05.15, 20:47
                to poczytajcie sobie o Waldemarze Strzałkowskim:
                https://pbs.twimg.com/media/CF7m1waUgAEGsSL.jpg
            • ravenheart1 Re: Towarzysz szmaciak 27.05.15, 15:17
              m.maska napisała:

> ravenheart1 napisał:
              >
              > > Tu pozwole sobie zauważyć, że zbieranie haków to jednak jest domena prawi
              > cy i p
              > > rawicowych pismaków, którzy potrafią prześwietlic czyjeś drzewo genealogi
              > czne k
              > > ilka pokoleń wstecz.
              > > Po co ? Nie wiem, przecież każdy dorosły człowiek sam odpowiada za swoje
              > czyny.
              > >
              >
              > A ja sobie pozwole zauwazyc, ze akcja pod ambasada rosyjska z podpaleniem budki
              > mowi sama za siebie... to jest fakt... to o czym Ty piszesz to blizej nieokres
              > lone cos... ja moge dyskutowac z faktami a nie z opiniami.
              > A poza tym po tylu latach postkomuny to ja chce wiedziec kim byli rodzice tego
              > pozal sie Boze prezydenta a kim rodzice prezydentowej - slusznie...

Potrzebujesz faktów ?

A "resortowych dzieci" nie znasz ?
              To tylko przykład lustracji zyciorysów i próby doszukiwania się niewłaściwych genów.

Tuskowego dziadka z wehrmachtu też nie pamiętasz ?

Wyciągania pochodzenia rodziców np. sędziego Tuleyi też nie pamietasz ?
          • rena-ta49 Re: Towarzysz szmaciak 26.05.15, 20:42
            ravenheart1 napisał:

> Tu pozwole sobie zauważyć, że zbieranie haków to jednak jest domena prawicy i p
            > rawicowych pismaków, którzy potrafią prześwietlic czyjeś drzewo genealogiczne k
            > ilka pokoleń wstecz.
            > Po co ? Nie wiem, przecież każdy dorosły człowiek sam odpowiada za swoje czyny.
            >

Muszę cię zmartwić,dziennikarze TVN to znacznie gorsze gnidy,o innych nie wspomnę z gownoprawda!
          • tadeusz_ski.51 Rav, pewnie znasz 26.05.15, 21:36
            takie przysłowie? "Czym skorupka za młodu nasiąknie..." Oczywiście są wyjątki, np. gen. Jaruzelski, co tylko potwierdza regułę.
            • ravenheart1 Re: Rav, pewnie znasz 27.05.15, 15:18
              tadeusz_ski.51 napisał:

> takie przysłowie? "Czym skorupka za młodu nasiąknie..." Oczywiście są wyjątki,
              > np. gen. Jaruzelski, co tylko potwierdza regułę.

Oczywiście - dlatego stale powtarzam, że Kaczyńscy to stare komuchy - z ojca komucha i matki krewnej stalinowskiego zbrodniarza.
              • rena-ta49 Re: Rav, pewnie znasz 27.05.15, 15:35
                ravenheart1 napisał:

> tadeusz_ski.51 napisał:
                >
                > > takie przysłowie? "Czym skorupka za młodu nasiąknie..." Oczywiście są wyj
                > ątki,
                > > np. gen. Jaruzelski, co tylko potwierdza regułę.
                >
                > Oczywiście - dlatego stale powtarzam, że Kaczyńscy to stare komuchy - z ojca ko
                > mucha i matki krewnej stalinowskiego zbrodniarza.
                >

To zupełnie jak Michnik i inni ,chyba teściowie PBK też?
                • ravenheart1 Re: Rav, pewnie znasz 27.05.15, 15:43
                  A nie boisz się, że za takie porównanie (Kaczyński = Michnik/Komorowski) czeka Cie ekskomunika ? wink
    • tadeusz_ski.51 Re: Towarzysz szmaciak 26.05.15, 21:10
      Zgadzam się z opinią Czarka! Ale, na TV Republika gadali, że ten rektor wysłał pismo do matki A. Dudy, w którym wyjaśnił tę sytuację? Dlaczego nie do tych, którzy tak szczuli??? Nie wiem, szmaciak na pewno!
      • zak-1 Re: Towarzysz szmaciak 27.05.15, 08:42
        Zgadzam się 'szmaciak' a i to mało powiedziane . I skąd młodfzi mają brać wzorce , jeśli dookola tyle zgnilizny?
        • rena-ta49 Re: Towarzysz szmaciak 27.05.15, 14:18
          Takich tow.szmaciaków na stanowiskach jest jeszcze sporo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka