09.09.15, 15:24
www.sport.pl/siatkowka/1,65103,18743232,puchar-swiata-2015-polska-pokonala-rosje-dramatyczne-koncowki.html#MTstream
"Kolejny horror w wykonaniu polskich siatkarzy. Przegrali pierwszego seta z Rosją i wydawało się, że polegli w drugim. Jednak powstali z martwych za sprawą wideoweryfikacji i ostatecznie pokonali Rosję 3:1."

To mi się podoba. Wygrać w takich okolicznościach i w dodatku z Ruskimi to rzadka sztuka w wykonaniu naszych sportowców. Chyba mamy to już za sobą, same klęski z Ruskimi. Lać bolszewika a jak padnie wyrwać mu serce smile
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Sport 09.09.15, 15:39
      Gratulacje dla siatkarzysmile
      • czarek_sz Re: Sport 09.09.15, 16:24
        Super chłopaki prawdziwi twardziele. Jestem z Nich dumny. Kłamacz się podwiesi pod sukces ?
    • cb456cc Re: Sport 10.09.15, 19:06
      czarek_sz napisał:

> www.sport.pl/siatkowka/1,65103,18743232,puchar-swiata-2015-polska-pokonala-rosje-dramatyczne-koncowki.html#MTstream
      > "Kolejny horror w wykonaniu polskich siatkarzy. Przegrali pierwszego seta z Ros
      > ją i wydawało się, że polegli w drugim. Jednak powstali z martwych za sprawą wi
      > deoweryfikacji i ostatecznie pokonali Rosję 3:1."
      >
      > To mi się podoba. Wygrać w takich okolicznościach i w dodatku z Ruskimi to rzad
      > ka sztuka w wykonaniu naszych sportowców. Chyba mamy to już za sobą, same klęsk
      > i z Ruskimi. Lać bolszewika a jak padnie wyrwać mu serce smile

Bardzo szowinistyczny ten twój komentarz,a szowinizm i kibicowanie nie idą po drodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka