Dodaj do ulubionych

Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował

10.10.15, 14:03
www.fakt.pl/politycy/zona-generala-kiszczaka-moj-maz-to-bohater-,artykuly,582562.html
Hitler o Żydach: ginęli ,bo prowokowali
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 14:12
      Oczekujesz że Kiszczakowa powie o swoim mężu bandycie że to morderca ? Pewnie jak będzie zdychał /Kiszczak/ podobnie jak Jaruzelski poprosi o księdza.
      • rena-ta49 Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 14:18
        czarek_sz napisał:

> Oczekujesz że Kiszczakowa powie o swoim mężu bandycie że to morderca ? Pewnie j
        > ak będzie zdychał /Kiszczak/ podobnie jak Jaruzelski poprosi o księdza.

Wyciąganie Kiszczakowej to prowokacja?
        To że te komuchy na łożu śmierci chcą do Boga ,to już wiemy!
        • czarek_sz Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 14:24
          Kiszczak to człowiek który wspólnie z Jaruzelskim stworzył III RP. Przy pomocy oczywiście tych pseudo opozycjonistów którzy gotowi byli sprzedać ideały /czytaj działaczy niepodległościowego podziemia/ za każde pieniądze. I zrobili to. Nazwisk tych kolaborantów i zdrajców nie trzeba podawać - codziennie są na pierwszych stronach gazet i w telewizorniach i robią za 'autorytety' smile
          • al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 16:18
            czarek_sz napisał:

> Kiszczak to człowiek który wspólnie z Jaruzelskim stworzył III RP. Przy pomocy
            > oczywiście tych pseudo opozycjonistów którzy gotowi byli sprzedać ideały /czyt
            > aj działaczy niepodległościowego podziemia/ za każde pieniądze. I zrobili to. N
            > azwisk tych kolaborantów i zdrajców nie trzeba podawać - codziennie są na pierw
            > szych stronach gazet i w telewizorniach i robią za 'autorytety'
            smile

Czarek, żądni pseudo opozycjoniści, to od samego początku była dokładnie opracowana intryga. Trzeba było poprowadzić rewolucję w taki sposób, aby ludziom się wydawało, że wywalczyli wolność.
            A jej nie ma.
            Bo gdyby była, ludzie o ktorych wspomniałeś nigdy nie odgrywaliby w Polsce żadnej roli, byliby nikim.
            • rena-ta49 Brak dekomunizacji 11.10.15, 07:48
              nam się czkawka odbija i jeszcze długo bedzie się odbijał!
            • cb456cc Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 07:53
              al-szamanka napisała:

> Czarek, żądni pseudo opozycjoniści, to od samego początku była dokładnie opraco
              > wana intryga. Trzeba było poprowadzić rewolucję w taki sposób, aby ludziom się
              > wydawało, że wywalczyli wolność.

Większej bzdury jak żyję nie czytałem,z tego wynika,,ze komuna sama się obaliła,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała władzę,,,pytanie po co tak zrobili?
              • al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:16
                cb456cc napisał:

> al-szamanka napisała:
                >
                > > Czarek, żądni pseudo opozycjoniści, to od samego początku była dokładnie
                > opraco
                > > wana intryga. Trzeba było poprowadzić rewolucję w taki sposób, aby ludzio
                > m się
                > > wydawało, że wywalczyli wolność.
                >
                > Większej bzdury jak żyję nie czytałem,z tego wynika,,ze komuna sama się obaliła
                > ,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała władzę,,,pytanie po co t
                > ak zrobili?

Nie mam ochoty Ci tego tłumaczyć, bo za długo by trwało. Poczekaj jeszcze parę lat a będzie to ogólnie dostępna i udowodniona prawda.
                pytanie po co tak zrobili?
                Nie widzisz? Po to aby nadal rządzić!
                • rena-ta49 Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:19
                  "Większej bzdury jak żyję nie czytałem,"

Zbyt mało czytaszsmile
                  • al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:33
                    rena-ta49 napisała:

> "Większej bzdury jak żyję nie czytałem,"
                    >
                    > Zbyt mało czytaszsmile

... i zbyt mało myślisz i kojarzysz.
              • rena-ta49 Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:21
                "komuna sama się obaliła,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała władzę,,"

Ależ dokładnie tak było!!
                Wiedzieli ,że ten ichni socjalizm już nie wydoli!
                • al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:37
                  rena-ta49 napisała:

> "komuna sama się obaliła,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała
                  > władzę,,"
                  >
                  > Ależ dokładnie tak było!!
                  > Wiedzieli ,że ten ichni socjalizm już nie wydoli
                  !

Gdy usłyszałam to przed trzema laty uważałam to za wielką bzdurę, ale na moje usprawiedliwienie dodam, że mało się wtedy interesowałam sprawą, jeszcze mniej czytałam i w ogóle nie myślałam aby zrobić prosty rachunek 1+1=2. Ale gdy go zrobiłam, to okazało się natychmiast jak bardzo jest w tym przypadku fałszywy.
              • rena-ta49 Piotruś poznajesz? 11.10.15, 10:28
                https://pbs.twimg.com/media/CRBcPBYW8AAq5ld.jpg

Pewnie zaraz zaczniesz szukać fotek jak Kaczyńscy ściskali się z Kiszczakiem,
                czekamsmilesmile
                • al-szamanka Re: Piotruś poznajesz? 11.10.15, 10:45
                  A tu Kiszczak wydaje polecenia, aby po tym wesołym obiadku wrzucono Mazowieckiego i Wałęsę do lochu big_grin

https://tajnearchiwumwatykanskie.files.wordpress.com/2014/09/michnik6.jpg?w=640&h=457
    • czarek_sz Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 17:34
      To że postkomuna postawiła na swoim zaważył znaczący brak zaangażowania się w nie tylko w przemiany po 89 tym r ale przede wszystkim przed tym okresem znaczącej części społeczeństwa /liczyli że demokracja i pluralizm same z siebie się wydadzą/ oraz znaczny odsetek działaczy opozycyjnego podziemia którzy bądź już w latach osiemdziesiątych podjęli kolaborację z PZPR /jak Wałęsa/ i kolaborowali do okrągłego stołu /także i później/ bądź też kolaborować zaczęli zaraz po tzw okrągłym stole.Tak to widzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka