rena-ta49 10.10.15, 14:03 www.fakt.pl/politycy/zona-generala-kiszczaka-moj-maz-to-bohater-,artykuly,582562.html Hitler o Żydach: ginęli ,bo prowokowali Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 14:12 Oczekujesz że Kiszczakowa powie o swoim mężu bandycie że to morderca ? Pewnie jak będzie zdychał /Kiszczak/ podobnie jak Jaruzelski poprosi o księdza. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 14:18 czarek_sz napisał: > Oczekujesz że Kiszczakowa powie o swoim mężu bandycie że to morderca ? Pewnie j > ak będzie zdychał /Kiszczak/ podobnie jak Jaruzelski poprosi o księdza. Wyciąganie Kiszczakowej to prowokacja? To że te komuchy na łożu śmierci chcą do Boga ,to już wiemy! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 14:24 Kiszczak to człowiek który wspólnie z Jaruzelskim stworzył III RP. Przy pomocy oczywiście tych pseudo opozycjonistów którzy gotowi byli sprzedać ideały /czytaj działaczy niepodległościowego podziemia/ za każde pieniądze. I zrobili to. Nazwisk tych kolaborantów i zdrajców nie trzeba podawać - codziennie są na pierwszych stronach gazet i w telewizorniach i robią za 'autorytety' Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 16:18 czarek_sz napisał: > Kiszczak to człowiek który wspólnie z Jaruzelskim stworzył III RP. Przy pomocy > oczywiście tych pseudo opozycjonistów którzy gotowi byli sprzedać ideały /czyt > aj działaczy niepodległościowego podziemia/ za każde pieniądze. I zrobili to. N > azwisk tych kolaborantów i zdrajców nie trzeba podawać - codziennie są na pierw > szych stronach gazet i w telewizorniach i robią za 'autorytety' Czarek, żądni pseudo opozycjoniści, to od samego początku była dokładnie opracowana intryga. Trzeba było poprowadzić rewolucję w taki sposób, aby ludziom się wydawało, że wywalczyli wolność. A jej nie ma. Bo gdyby była, ludzie o ktorych wspomniałeś nigdy nie odgrywaliby w Polsce żadnej roli, byliby nikim. Odpowiedz Link
rena-ta49 Brak dekomunizacji 11.10.15, 07:48 nam się czkawka odbija i jeszcze długo bedzie się odbijał! Odpowiedz Link
cb456cc Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 07:53 al-szamanka napisała: > Czarek, żądni pseudo opozycjoniści, to od samego początku była dokładnie opraco > wana intryga. Trzeba było poprowadzić rewolucję w taki sposób, aby ludziom się > wydawało, że wywalczyli wolność. Większej bzdury jak żyję nie czytałem,z tego wynika,,ze komuna sama się obaliła,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała władzę,,,pytanie po co tak zrobili? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:16 cb456cc napisał: > al-szamanka napisała: > > > Czarek, żądni pseudo opozycjoniści, to od samego początku była dokładnie > opraco > > wana intryga. Trzeba było poprowadzić rewolucję w taki sposób, aby ludzio > m się > > wydawało, że wywalczyli wolność. > > Większej bzdury jak żyję nie czytałem,z tego wynika,,ze komuna sama się obaliła > ,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała władzę,,,pytanie po co t > ak zrobili? Nie mam ochoty Ci tego tłumaczyć, bo za długo by trwało. Poczekaj jeszcze parę lat a będzie to ogólnie dostępna i udowodniona prawda. pytanie po co tak zrobili? Nie widzisz? Po to aby nadal rządzić! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:19 "Większej bzdury jak żyję nie czytałem," Zbyt mało czytasz Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:33 rena-ta49 napisała: > "Większej bzdury jak żyję nie czytałem," > > Zbyt mało czytasz ... i zbyt mało myślisz i kojarzysz. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:21 "komuna sama się obaliła,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała władzę,," Ależ dokładnie tak było!! Wiedzieli ,że ten ichni socjalizm już nie wydoli! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 11.10.15, 10:37 rena-ta49 napisała: > "komuna sama się obaliła,że sama komuna stworzyła Solidarność i że sama oddała > władzę,," > > Ależ dokładnie tak było!! > Wiedzieli ,że ten ichni socjalizm już nie wydoli! Gdy usłyszałam to przed trzema laty uważałam to za wielką bzdurę, ale na moje usprawiedliwienie dodam, że mało się wtedy interesowałam sprawą, jeszcze mniej czytałam i w ogóle nie myślałam aby zrobić prosty rachunek 1+1=2. Ale gdy go zrobiłam, to okazało się natychmiast jak bardzo jest w tym przypadku fałszywy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Piotruś poznajesz? 11.10.15, 10:28 Pewnie zaraz zaczniesz szukać fotek jak Kaczyńscy ściskali się z Kiszczakiem, czekam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Piotruś poznajesz? 11.10.15, 10:45 A tu Kiszczak wydaje polecenia, aby po tym wesołym obiadku wrzucono Mazowieckiego i Wałęsę do lochu Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kiszczakowa o Przemyku: zginął, bo prowokował 10.10.15, 17:34 To że postkomuna postawiła na swoim zaważył znaczący brak zaangażowania się w nie tylko w przemiany po 89 tym r ale przede wszystkim przed tym okresem znaczącej części społeczeństwa /liczyli że demokracja i pluralizm same z siebie się wydadzą/ oraz znaczny odsetek działaczy opozycyjnego podziemia którzy bądź już w latach osiemdziesiątych podjęli kolaborację z PZPR /jak Wałęsa/ i kolaborowali do okrągłego stołu /także i później/ bądź też kolaborować zaczęli zaraz po tzw okrągłym stole.Tak to widzę. Odpowiedz Link