rena-ta49 26.10.15, 13:33 znajdzie się całkowicie poza parlamentem Piechociński , Bury nie weszli ,CBA chyba już się cieszy i zaciera ręce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Jak sobie przypomne wybory samorządowe 26.10.15, 14:29 oczywiście te nie sfałszowane ,to widzę dziś jakie am poparcie PSL! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A ja najbardziej ucieszę się kiedy PSL 26.10.15, 15:31 Koszt desperackiej obrony immunitetu J.Burego - będzie najkosztowniejszy w historii PSL Odpowiedz Link
krytyk2 Re: A ja najbardziej ucieszę się kiedy PSL 28.10.15, 14:49 no mnie to tez bardzo ucieszyło,zwł w przypadku szefa,na którego świńskie chytre oczka nie mogłem już patrzeć.A wchodził do władzy ze sławą naukowca,ktory postawi gospodarke na nogi,koń by się usmiał ! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: A ja najbardziej ucieszę się kiedy PSL 30.10.15, 08:56 Niestety weszli ... Na szczęście przez najbliższe 4 lata nie będziemy zbyt często oglądać parobczanych ryjów Pawlaka czy Piechocińskiego Odpowiedz Link