rena-ta49 10.11.15, 18:40 AM drwi z dziennikarza, a ten udaje ze robi wywiad: www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/niemiecka-prasa-pisze-o-twardoglowych-macierewicz-a-pan-to-czytal-bardzo-nam-sa-potrzebni-dobrzy-tlumacze,1480604.html?playlist_id=12799 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiseacres Re: Zaorany totalnie 10.11.15, 21:30 Wszystko odwracasz kota ogonem Dziennikarz odpłacał pięknym za nadobne . Powiem że był remis. A twardogłowy Macierewicz , to było dobre. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 07:45 Pieńkowska powiela najgorsze stereotypy o blondynkach. Świadomie? Sama nie jestem jego fanką,ale temu nie da się zaprzeczyć. vine.co/v/eldvpUuVd7u Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 07:46 wiseacres napisał(a): > Wszystko odwracasz kota ogonem Dziennikarz odpłacał pięknym za nadobne . Powiem > że był remis. A twardogłowy Macierewicz , to było dobre. Hahaha W którym momencie odpłacal? Odpowiedz Link
wiseacres Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 09:53 Cały czas i powiem więcej robił sobie z niego rzeczywiście jaja. Szczególnie jak biedny Macierewicz nie umiał powtórzyć nazwy gazety o która pytał. Hahaha Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 10:19 wiseacres napisał(a): > Cały czas i powiem więcej robił sobie z niego rzeczywiście jaja. Szczególnie ja > k biedny Macierewicz nie umiał powtórzyć nazwy gazety o która pytał. Hahaha Gdybyś posiadał chociaż 1/10 inteligencji Macierewicza, to wiedziałbyś, co to ironia i jak w zawoalowany sposób ośmiesza się durniów, dla których autorytetem są zagraniczne gazety! Niestety nigdy nie dorównasz Macierewiczowi. hahaha Odpowiedz Link
wiseacres Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 11:37 Przecież jestem normalnym człowiekiem i nie potrzebuję psychiatryka. Więc po co mam mu dorównywać. Nidzie nie uciekam. Zęby też mam zdrowe w przeciwieństwie do M. A cha On zjadł na polityce. Nie lubię brudasów schludnie ubranych , bo im z ust nie tylko frazesy jadą. Odpowiedz Link