Dodaj do ulubionych

Zaorany totalnie

10.11.15, 18:40
AM drwi z dziennikarza, a ten udaje ze robi wywiad:
www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/niemiecka-prasa-pisze-o-twardoglowych-macierewicz-a-pan-to-czytal-bardzo-nam-sa-potrzebni-dobrzy-tlumacze,1480604.html?playlist_id=12799
Obserwuj wątek
    • wiseacres Re: Zaorany totalnie 10.11.15, 21:30
      Wszystko odwracasz kota ogonem Dziennikarz odpłacał pięknym za nadobne . Powiem że był remis. A twardogłowy Macierewicz , to było dobre.
      • rena-ta49 Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 07:45
        Pieńkowska powiela najgorsze stereotypy o blondynkach. Świadomie?
        Sama nie jestem jego fanką,ale temu nie da się zaprzeczyć.
        vine.co/v/eldvpUuVd7u
      • rena-ta49 Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 07:46
        wiseacres napisał(a):

> Wszystko odwracasz kota ogonem Dziennikarz odpłacał pięknym za nadobne . Powiem
        > że był remis. A twardogłowy Macierewicz , to było dobre.

Hahahasmilesmile W którym momencie odpłacal?
        • wiseacres Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 09:53
          Cały czas i powiem więcej robił sobie z niego rzeczywiście jaja. Szczególnie jak biedny Macierewicz nie umiał powtórzyć nazwy gazety o która pytał. Hahaha
          • rena-ta49 Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 10:19
            wiseacres napisał(a):

> Cały czas i powiem więcej robił sobie z niego rzeczywiście jaja. Szczególnie ja
            > k biedny Macierewicz nie umiał powtórzyć nazwy gazety o która pytał. Hahaha

Gdybyś posiadał chociaż 1/10 inteligencji Macierewicza,
            to wiedziałbyś, co to ironia i jak w zawoalowany sposób ośmiesza się
            durniów, dla których autorytetem są zagraniczne gazety! Niestety nigdy nie dorównasz Macierewiczowi. hahahasmilesmile
            • wiseacres Re: Zaorany totalnie 11.11.15, 11:37
              Przecież jestem normalnym człowiekiem i nie potrzebuję psychiatryka. Więc po co mam mu dorównywać. Nidzie nie uciekam. Zęby też mam zdrowe w przeciwieństwie do M. A cha On zjadł na polityce. Nie lubię brudasów schludnie ubranych , bo im z ust nie tylko frazesy jadą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka