tadeusz_ski.51 17.11.15, 17:26 Europejski Ruch Katolicki, czas najwyższy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 17:56 Trzeba przypomnieć Europejczykom HISTORIĘ. Zagubili się i plotą farmazony! Naród, który nie zna swojej przeszłości, umiera i nie buduje przyszłości - powiedział Jan Paweł II. To samo dotyczy związku wielu narodów czyli Unii. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 17:47 To organizuj,masz dobre zadatki na takiego przywódcę Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 17:57 Ale nie mam zdrowia, ambicji, zdolności przywódczych i charyzmy. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Trzeba powołać 17.11.15, 18:03 Popieram Tadka. Myślałem że jaja sobie robi ale to co mówi trafia do mnie. Na Kowno Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 18:38 Czego jak czego ,ale zdolności przywódczych ci chyba nie brakuje, lubisz narzucać swoje zdanie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 18:53 rena-ta49 napisała: > Czego jak czego ,ale zdolności przywódczych ci chyba nie brakuje, > lubisz narzucać swoje zdanie -------------------------------- No dobraaaa, skoro Renia tak mówi.... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 18:33 Chwila refleksji Prawda na temat muzułmańskich zamachów terrorystycznych w Paryżu. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Trzeba powołać 17.11.15, 18:59 Tadek prowadź. Muzułmanie na filmikach jadą półciężarówkami i wymachują pukawkami. Myślą gnojki że ja to z patyka w wojsku strzelałem ? jeszcze nie zapomniałem i jak dostanę kałacha do ręki to rozbiorę go i złożę po ciemaku. Niech uważają jak wejdą na MOJĄ ziemie bo zrobię im taki dżihad że ziemi obiecanej nie powąchają Odpowiedz Link
m.maska Re: Trzeba powołać 17.11.15, 19:27 Mocne... ale taka jest prawda... Tyle, ze rzady maja to gdzies - dopiero jesli ludzie wyjda na ulice, byc moze sie opamietaja. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 19:40 tadeusz_ski.51 napisał: > Europejski Ruch Katolicki, czas najwyższy! a po co? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 19:58 próbuję jego szaleństwo rozebrać na czynniki pierwsze Nie wiem też czy potrafi zdefiniowac statutowe cechy przeciętnej organizacji/politycznej/,hehe Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Trzeba powołać 17.11.15, 20:08 Nie doceniasz Tadka Krytyku. Tadek ma czapkę na czym nosić i z nie jednego pieca jadł chleb. Tak Go postrzegam a rzadko mylę się co do ludzi. Tadek jeszcze pokaże na co Go stać jeszcze wypłynie na szerokie wody jeszcze zmusi nas do noszenia krzyży Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 21:57 osobiście wątpie w polityczno-dyplomatyczne talenty Tadka.Wierze natomiast w Jego staropolską szlachecką porywczość, co to każe niejednokrotnie ryzykancko rzucac się na szaniec i rwać rejtanowski kaftan Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Trzeba powołać 17.11.15, 22:05 Dobrze napisałeś ale o jednym pamiętajmy.Tacy jak Tadek jak ja jak Ty są potrzebni Polsce jak powietrze. Obyśmy tylko jeden cel mieli my wszyscy - wolną i niepodległą Polskę o którą tyle krwi przelano. Ta przelana krew to mus dla nas byśmy nie skrewili w godzinie próby gdy przyjdzie czas. Myślę że mnie rozumiesz Brachu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Trzeba powołać 17.11.15, 22:07 czarek_sz napisał: > Nie doceniasz Tadka Krytyku. Tadek ma czapkę na czym nosić i z nie jednego piec > a jadł chleb. Tak Go postrzegam a rzadko mylę się co do ludzi. Tadek jeszcze po > każe na co Go stać jeszcze wypłynie na szerokie wody jeszcze zmusi nas do nosze > nia krzyży Ja nic nie będę nosić ,nie mam siły. Słaba płeć jestem Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Trzeba powołać 18.11.15, 06:51 czarek_sz napisał: > Sanitariuszka Renatka Może być,chociaż krwi nie lubię Odpowiedz Link
m.maska Re: Trzeba powołać 18.11.15, 00:00 rena-ta49 napisała: > Ja nic nie będę nosić ,nie mam siły. > Słaba płeć jestem hahaha.... to ja tez nie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Trzeba powołać 18.11.15, 06:52 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Ja nic nie będę nosić ,nie mam siły. > > Słaba płeć jestem > > hahaha.... to ja tez nie Pewnie by chcieli nam te ciężkie na plecy zarzucić Odpowiedz Link