rena-ta49 23.05.16, 13:42 wiec idę pedałować. Trzeba o kondycje zadbać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Naprawiłam sobie rower, 23.05.16, 15:14 Dzielna Pani majster Renia , miłego pedałowanka Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Naprawiłam sobie rower, 23.05.16, 15:47 czarek_sz napisał: > Dzielna Pani majster Renia , miłego pedałowanka Hahaha,wiesz moja zasługa w tym ,że oddałam do serwisu Otworzyłam sezon rowerowy,ale niezbyt się forsowałam dzisiaj. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Naprawiłam sobie rower, 23.05.16, 15:55 Byłbym blisko bym Ci zreperował tak mam że wszystko co oczywiście potrafię sam naprawiam. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Naprawiłam sobie rower, 23.05.16, 17:03 czarek_sz napisał: > Byłbym blisko bym Ci zreperował tak mam że wszystko co oczywiście potrafię > sam naprawiam. Dobrze jest być "złota rączką" ale fachowcy też muszą zarabiać Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Naprawiłam sobie rower, 23.05.16, 17:12 rena-ta49 napisała: > czarek_sz napisał: > > > Dzielna Pani majster Renia , miłego pedałowanka > > Hahaha,wiesz moja zasługa w tym ,że oddałam do serwisu > Otworzyłam sezon rowerowy,ale niezbyt się forsowałam dzisiaj. O rany, a ja już chciałam zakrzyczeć z wielkiego podziwu, bo myślałam, że zrobiłaś to sama. W szczególności gdybyś potrafiła samodzielnie zmienić dętkę spoglądałabym na Twój nick z prawie pobożnością Odpowiedz Link