Dodaj do ulubionych

Pytanie do Czuka

27.02.17, 11:43
Po co tu przychodzisz skoro w/g Ciebie tu mohery piszą i debile ? ja się za takiego nie uważam, za debila, ale skoro Ty tak uważasz to trudno, łykam to. Mogę być dla Ciebie debilem moherem ciemnogrodem itd tylko powiedz po co tu przychodzisz ,żeby nas poniżać ? i tak wyżej poziomu Reni i Maski nie podskoczysz. Za cienki jesteś dla Nich.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Pytanie do Czuka 25.07.17, 07:25
      czarek_sz napisał:

> Po co tu przychodzisz skoro w/g Ciebie tu mohery piszą i debile ? (tak nie uważam. jeśli gdzieś uzyłem takich słów-
      • rena-ta49 Qrna,pedagog,finansista,prawnik ,analityk 25.07.17, 14:37
        wykopał wątek z lutego,żeby kolejnym zawodem się pochwalić,hahahasmilesmile
        Podejrzewam ,ze takich pedagogów,prawników,finansistów ,analityków ,jak Czuk można kupić w każdym sklepiesmilesmile
        • czuk1 Re: Qrna,pedagog,finansista,prawnik ,analityk 25.07.17, 16:27
          Wątek był do mnie. Dziś przeczytałem. Dziś odpisałem. Czarek nie ma profilu. Nie mogę mu odpisać na priv. Jako właścicielka forum .... masz do tego uwagi ?
          Każdy może niżej sprawdzić, że niczym się nie chwaliłem lecz punkt po punkcie odpowiedziałem Czarkowi.
          Nie lubię podejrzeń i podejrzewających. Też uszczypliwości. Oczywistym jest, że takich jak ja są setki, tysiące. Podobnie jest z wami politykierami, socjologami, ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka