rena-ta49 26.04.17, 17:55 przez 2 lata doprowadził swoją partię do ruiny- pod względem wizerunku, poparcia i finansów. Teraz Pani Lubnauer zajmie się klubem zaś pan Petru zajmie się Joanną? Bo nic innego chyba nie potrafi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Rysiu Petru,haha w punkt!! 26.04.17, 19:59 Aśka dostała Ryśka, Kaśka dostała klub, a Myszka nic nie dostała i się popłakała twitter.com/kawitacja/status/857292055273492482 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu Petru,haha w punkt!! 27.04.17, 20:27 al-szamanka napisała: > Ojejej, co to się narobiło Jeszcze tylko Kaśka Lubnauer przekopie tunel na trasie Szczecin - Świnoujście i słupki Nowoczesnych kretynów poszybujooo na 230% twitter.com/B_Pileckaa/status/857502555533967361 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Rysiu Petru,haha w punkt!! 27.04.17, 21:54 A myszka tak zacznie łzy ronić, że się cała rozleje w kałużę. Odpowiedz Link
rena-ta49 Niby coś się zmieniło, 28.04.17, 13:50 ale jednak nic się nie zmieniło. twitter.com/antyKOD/status/857516834999894016 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu Petru,haha w punkt!! 28.04.17, 13:57 al-szamanka napisała: > A myszka tak zacznie łzy ronić, że się cała rozleje w kałużę. A mają nad czym łzy ronić,nowośmieszna zadłużona po uszy dzięki mężowi myszki. Sondaże wskazują ,że skończą jak palikmiot! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu Petru,haha w punkt!! 01.05.17, 07:47 Ryszard "za 4 lata będę Premierem" doprowadził .N do zapaści finans., sondażowej i po drodze rozbił własne małżeństwo. Coś poszło nie tak... Odpowiedz Link
rena-ta49 Biedny Rysio... 06.05.17, 10:42 "Show time! Jutrzejszy SE. Ktoś tu straci parę złotych)) twitter.com/sjastrzebowski/status/860595817496924160 Po wyborach przepisał majątek na żonę.Do 2,5 banki dlugu za N dojdzie teraz jeszcze ze 2 banie dla zony plus alimenty, byznesman jak cholera, idiota Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Petru mędrcem to Lubnaer zaczyna lepiej od Pe 26.11.17, 08:59 Petru będzie teraz kapciowym Labnauer, co za upadek i kompromitacja. Myślę że dalsze wspólne życie Ryśka z Joasią zbyt długo nie potrwa. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Petru mędrcem to Lubnaer zaczyna lepiej od Pe 26.11.17, 11:42 czarek_sz napisał: > Petru będzie teraz kapciowym Labnauer, co za upadek i kompromitacja. Myślę że d > alsze wspólne życie Ryśka z Joasią zbyt długo nie potrwa. Rekordem Ginnesa jest stracić w ciągu dwóch lat pieniądze rodzinę, partię! U Lubnauer on nie ma racji bytu,zemsta za Maderę? Odpowiedz Link
rena-ta49 Ryszard Niezwykły i Wymowny 22.12.17, 13:28 ochrzcił sędziego Tuleję "stuleją". www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=0EDEZlIKpXE Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ryszard Niezwykły i Wymowny 22.12.17, 13:30 .i pomyśleć, że przez tą Lubnauer możemy być pozbawieni komentarzy Ryśka Petru, naszej pociechy internetowej Odpowiedz Link
m.maska Re: Ryszard Niezwykły i Wymowny 22.12.17, 17:47 rena-ta49 napisała: > ochrzcił sędziego Tuleję "stuleją". > www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=0EDEZlIKpXE Nie wiem co lepsze... nazwisko Tuleja juz samo zle sie kojarzy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ryszard Niezwykły i Wymowny 23.12.17, 08:14 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > ochrzcił sędziego Tuleję "stuleją". > > www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=0EDEZlIKpXE > > Nie wiem co lepsze... nazwisko Tuleja juz samo zle sie kojarzy. > > "Petru jak się dowiedział, że May jest w Warszawie pomyślał: "Dziwne...we Wrocławiu jest grudzień" twitter.com/AlonzoMourning1/status/943874922153172992 Jedynym plusem obecności Rysia w polityce ,to ,że sam się kompromituje ,a nas bawi Odpowiedz Link
rena-ta49 Rysiu ma wrażenie... 02.01.18, 22:09 Mam wrażenie, że mam wpływ na partię i będę pilnował tego, żeby partia nie skręciła w ślepą albo w ciemną uliczkę – powiedział Ryszard Petru na antenie TVN24. dorzeczy.pl/kraj/51831/Petru-Mam-wrazenie-ze-mam-wplyw-na-partie.html Odpowiedz Link
m.maska Re: Rysiu ma wrażenie... 02.01.18, 22:15 Jego wrazenie bylo inne, partia dla kopa i teraz to on se moze... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie... 03.01.18, 08:07 m.maska napisała: > Jego wrazenie bylo inne, partia dla kopa i teraz to on se moze... > Biedny ten Rysiek,miał wrażenie ,że zostanie premierem,a z nazwy partii go usunęli, z przewodniczącego, a w tym roku jest już jedną nogą poza swoją partią.Najważniejsze ,że ma wrażenie Odpowiedz Link
rena-ta49 Ja pamiętam tych zachwyconych Rysiem, 03.01.18, 08:13 kiedy te partię na zlecenie Balcerowicza powoływał,nie będę ich tu wymieniać, bo i tak się ośmieszyli Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Rysiu ma wrażenie... 03.01.18, 10:19 A najważniejsze, co utracił to rodzina. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie... 03.01.18, 16:54 opuncja.figowa.1 napisała: > A najważniejsze, co utracił to rodzina. Na wlasne życzenie,bo woda sodowa uderzyła mu do łba! Odpowiedz Link
rena-ta49 Stowarzyszenie "Plan Petru" 08.01.18, 13:49 zaprasza inne partie do wstąpienia i chce być alternatywą dla Premiera Morawieckiego. Fajnie mieć w kraju takiego clowna. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Stowarzyszenie "Plan Petru" 08.01.18, 13:54 Żeby nam Rysiu jeszcze powiedział gdzie można zapoznać się z tym "Planem Petru", można by trochę sie pośmiać Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Stowarzyszenie "Plan Petru" 08.01.18, 14:01 rena-ta49 napisała: > Żeby nam Rysiu jeszcze powiedział gdzie można zapoznać się z tym "Planem Petru" > , > można by trochę sie pośmiać Rozwalił Nowoczesną, a teraz jak Filip z konopi z jakimś planem wyskakuje Śmieszna karykaturka samego siebie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie... 03.01.18, 09:55 m.maska napisała: > Jego wrazenie bylo inne, partia dla kopa i teraz to on se moze... > "gwiazda i znawca ekonomi "", wykopany,Madera i kochanica drogo kosztowały Odpowiedz Link
m.maska Re: Rysiu ma wrażenie... 03.01.18, 14:04 A teraz ani parti, ani zony, ani majatku, ktory profilaktycznie przepisal na zone... to jest strateg... przepisac majatek na zone i ja publicznie zdradzac. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie... 03.01.18, 16:48 m.maska napisała: > A teraz ani parti, ani zony, ani majatku, ktory profilaktycznie przepisal na zo > ne... to jest strateg... przepisac majatek na zone i ja publicznie zdradzac. > Po prostu Rysiek Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie... 08.01.18, 13:57 m.maska napisała: > A teraz ani parti, ani zony, ani majatku, ktory profilaktycznie przepisal na zo > ne... to jest strateg... przepisac majatek na zone i ja publicznie zdradzac. > Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie.. 08.01.18, 14:45 R. Petru - człowiek, który po 2 latach jest największym przegranym tej kadencji Sejmu, nagle chce być patronem opozycji i konkurować z... Mateuszem Morawieckim - który osiągnął najlepsze wyniki gospodarcze i został Premierem RP. Sprawdziłem kalendarz: Dziś nie jest 1 kwietnia... twitter.com/Andruszkiewicz1/status/950333721957273601 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Rysiu ma wrażenie.. 08.01.18, 15:23 m.maska napisała: > Śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny plan Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie.. 08.01.18, 17:18 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > > > > Śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny plan "On nie rozumie tego, że jest zombiakiem politycznym" "I kupili tego biednego Petru, który chyba dobrze prognozował kursy walut w jakimś banku i to jest jego główna zasługa" Żakowski o Petru: wpolityce.pl/polityka/375441-alez-uderzenie-zakowski-o-petru-on-nie-rozumie-tego-ze-jest-zombiakiem-politycznym-trzeba-sie-szybko-takiego-czopujacego-elementu-pozbyc Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rysiu ma wrażenie.. 08.01.18, 17:56 Żakowski niezwykle celnie i boleśnie zarazem. Petru nie może pogodzić się z porażką /podobnie jak Wałęsa/ i dziś jest kulą u nogi opozycji która choć i tak ledwo zipie to Petru swoją śmiesznością by nie powiedzieć tragifarsą jeszcze bardziej ją pogrąża. Dawaj Petru wsiadaj na koń i Kaczora faszystę goń goń goń Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie.. 08.01.18, 18:48 czarek_sz napisał: > Żakowski niezwykle celnie i boleśnie zarazem. Petru nie może pogodzić się z por > ażką /podobnie jak Wałęsa/ i dziś jest kulą u nogi opozycji która choć i tak le > dwo zipie to Petru swoją śmiesznością by nie powiedzieć tragifarsą jeszcze bard > ziej ją pogrąża. Dawaj Petru wsiadaj na koń i Kaczora faszystę goń goń goń Żakowski, komuch ,który zachwycony był Kijowskim i Petru przejrzał na oczy? Odpowiedz Link
rena-ta49 Ryszard Petru obserwuje Plan Petru. 09.01.18, 07:54 Zawsze dobrze wiedzieć co się zaplanowało... twitter.com/dawernik/status/950616507939160065 Odpowiedz Link
rena-ta49 Petru straci immunitet? 09.01.18, 17:44 Komisja Regulaminowa rekomenduje Sejmowi przyjęcie wniosku o uchylenie immunitetu Ryszardowi Petru. Chodzi o prywatny akt oskarżenia zastępcy koordynatora służb specjalnych Macieja Wąsika. Prywatny akt oskarżenia Maciej Wąsik, sekretarz stanu w KPRM i zastępca koordynatora służb specjalnych, skierował przeciw Petru w końcu sierpnia. Uzasadniał wówczas, że ówczesny szef Nowoczesnej publicznie nazywał go oraz ministra koordynatora służb specjalnych Mariusza Kamińskiego przestępcami. niezalezna.pl/213683-petru-straci-immunitet-glosowala-komisja-sejmowa Odpowiedz Link
rena-ta49 Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 11.01.18, 15:25 "Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę, jest wyrzucana z domu i co? Ona tę aborcję i tak usunie" Rysiu jak zawsze w formie Odpowiedz Link
m.maska Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 12.01.18, 11:38 rena-ta49 napisała: > "Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę, jest wyrzucana z domu i co? Ona tę aborcję > i tak usunie" > > Rysiu jak zawsze w formie Rysiu ma niewiele do zaproponowania, ale jako komik ma moje poparcie... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 12.01.18, 11:58 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > "Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę, jest wyrzucana z domu i co? Ona tę ab > orcję > > i tak usunie" > > > > Rysiu jak zawsze w formie > > Rysiu ma niewiele do zaproponowania, ale jako komik ma moje poparcie... > > Dzięki Rysiowi niepotrzebne są kabarety,wystarczy każdego dnia wypowiedź Rysia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 12.01.18, 15:09 rena-ta49 napisała: > "Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę, jest wyrzucana z domu i co? Ona tę aborcję > i tak usunie" > > Rysiu jak zawsze w formie Ten facet jest po prostu bezmyślny. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 12.01.18, 16:14 Rysiu przychodzi do lekarza /niby baba/ a lekarz pyta - ma pan anginę ? Rychu odpowiada - nie panie doktorze nie mam waginy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 12.01.18, 19:48 czarek_sz napisał: > Rysiu przychodzi do lekarza /niby baba/ a lekarz pyta - ma pan anginę ? Rychu o > dpowiada - nie panie doktorze nie mam waginy. Ryszard Petru idzie do ginekologa, dokonuje zabiegu ciąży, a jakby co, to usunie aborcję. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 12.01.18, 19:42 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > "Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę, jest wyrzucana z domu i co? Ona tę ab > orcję > > i tak usunie" > > > > Rysiu jak zawsze w formie > > Ten facet jest po prostu bezmyślny. > > Ja nie wiem czy to bezmyślność czy głupota,ale jest wesoło Odpowiedz Link
m.maska Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 13.01.18, 14:42 rena-ta49 napisała: > > Ja nie wiem czy to bezmyślność czy głupota,ale jest wesoło Moze i wesolo, ale tylko tak dlugo jak dlugo oni nie rzadza... strach pomyslec co by to bylo gdyby sie do wladzy dorwali. Wczoraj Lubnauer powiedziala, ze oni som po dwoch latach siedzenia w Sejmie tacy madrzy, ze nie wiedza jak glosuja, za czym i przeciwko czemu... Booooooooosz Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu popiera "usuwanie aborcji" 27.01.18, 19:12 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > > > Ja nie wiem czy to bezmyślność czy głupota,ale jest wesoło > > Moze i wesolo, ale tylko tak dlugo jak dlugo oni nie rzadza... strach pomyslec > co by to bylo gdyby sie do wladzy dorwali. > Wczoraj Lubnauer powiedziala, ze oni som po dwoch latach siedzenia w Sejmie tac > y madrzy, ze nie wiedza jak glosuja, za czym i przeciwko czemu... Booooooooosz > > Wczoraj PAD spotkał sie z Trumpem. JarKacz z Tillersonem, a Schetyna z Lubnauer. Buhahaaahaa. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ryszard Petru obserwuje Plan Petru. 13.01.18, 09:47 Geniusz ekonomi, wybitny polityk,taki se właśnie plan wymyślił: Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu ma wrażenie.. 08.01.18, 17:15 m.maska napisała: > > > Najważniejszy plan,to stać się memem,żeby Polacy mieli wesoło Odpowiedz Link
m.maska Re: Rysiu Petru 27.01.18, 16:57 Definicje wg Petru : Człowiek Kulturalny – Je nożem i widelcem, wymienia się komórkami ...hehehe, niech on sie sam wymieni komorkami... mozgowymi, to przestanie w koncu bredzic. Boosz i to mialby byc potencjalny premier - balwan nad balwany. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu Petru 27.01.18, 20:11 m.maska napisała: > Definicje wg Petru : Człowiek Kulturalny – Je nożem i widelcem, wymienia się ko > mórkami > > ...hehehe, niech on sie sam wymieni komorkami... mozgowymi, to przestanie w kon > cu bredzic. > Boosz i to mialby byc potencjalny premier - balwan nad balwany. Ale jak go zabraknie to z kogo będziemy się śmiali? Odpowiedz Link
m.maska Re: Rysiu Petru 29.01.18, 12:00 Kiedy on sorry... kur... skończy "Po aferze, jaka wybuchła z powodu nowelizacji ustawy IPN zakazującej używania sformułowania „polskie obozy pracy” w tej budzącej wiele emocji sprawie głos zabrał Ryszard Petru. I tu chciałoby się zakrzyknąć: człowieku ugryź się w język. „Powinien powstać zespół między dwoma rządami, który wypracuje sformułowanie które będzie akceptowalne”- powiedział w rozmowie z TVN 24 Ryszard Petru komentując sprawę nowelizacji ustawy o IPN. Słowem, aby władze Izraela mogły spać spokojnie, Polska powinna ustąpić i wypracować inne sformułowanie tej ustawy. Przedstawiciel opozycji znów stanął na wysokości zadania i zamiast wesprzeć stronę polską, po prostu wsparł, ale Izrael. „W tej delikatnej materii trzeba poszukać kompromisu. Powinien powstać jakiś zespół między dwoma rządami, który wypracuje sformułowanie które będzie akceptowalne dla obu stron. Taki zespół miałby wypracować kompromisowe rozwiązanie, bo konflikt z Izraelem nie jest nam potrzebny. Wierzę że Mateusz Morawiecki stanie na wysokości zadania, schowa Patryka Jakiego i poszukają rozwiązania które jest akceptowalne dla obu stron” – dodał polityk." Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Rysiu Petru 29.01.18, 18:12 Pierdo..ne ,antypolskie zaprzaństwo chce by Izrael nam ustawy pisał! Odpowiedz Link
m.maska Re: Rysiu Petru 29.01.18, 19:49 Taaa on by schowal Jakiego, zapewne i Morawieckiego i sam jako naswiatlejszy ze swiatlych podpisalby wszystko co nawet uczen zawodowki napisalby lepiej od niego. Jednym slowem gdyby jakims cudem udalo mu sie usiasc na upragnionym stolku oddalby natychmiast rzady nad Polska komus kogo uznalby za madrzejszego od siebie - a taki jaki jest to moglby to byc kazdy... Odpowiedz Link