tadeusz_ski.51 14.07.17, 18:15 Grzegorz Schetyna (PO) projekt PiS o Sądzie Najwyższym to ZAMACH STANU Rety!! Co za bzdety!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 18:17 PO grozi posłom karami za głosowanie w sprawie reformy w SN 13.07.2017 Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 18:20 Ci "kolesie" NICZEGO NIE ZROZUMIELI!!! Po takich konfabulacjach jeszcze przez 30 lat NIKT TYM DZIECIUCHOM NIE POWIERZY WŁADZY!!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 18:59 tadeusz_ski.51 napisał: > Ci "kolesie" NICZEGO NIE ZROZUMIELI!!! Po takich konfabulacjach jeszcze przez 3 > 0 lat NIKT TYM DZIECIUCHOM NIE POWIERZY WŁADZY!!! > Jak widać nadal są równi i równiejsi, jeżeli taki śmieć może bezkarnie posuwać się go gróźb karalnych. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:05 Reforma sądownictwa to ostateczna rozprawa z postkomunizmem w Polsce. Podejrzewam że totalna targowica przygotowuje się do wielu spektakularnych i niekonwencjonalnych działań w obronie okrągłostołowych uzgodnień - żeby było jak było do 2015 r. Mam nadzieję że obecna władza tym razem dobrze jest na to przygotowana. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:19 czarek_sz napisał: > Reforma sądownictwa to ostateczna rozprawa z postkomunizmem w Polsce. Podejrzew > am że totalna targowica przygotowuje się do wielu spektakularnych i niekonwencj > onalnych działań w obronie okrągłostołowych uzgodnień - żeby było jak było do 2 > 015 r. Mam nadzieję że obecna władza tym razem dobrze jest na to przygotowana. Bezkarność tę bandę rozzuchwaliła i nawołują do kolejnego puczu. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:34 Jeśli to się powtórzy to tym razem rząd powinien być bardziej stanowczy. Myślę też że rząd ma już plan /A B C itd/ na ew łamanie prawa przez totalną. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Platforma straszy!!!! 17.07.17, 17:47 czarek_sz napisał: > Jeśli to się powtórzy to tym razem rząd powinien być bardziej stanowczy. Myślę > też że rząd ma już plan /A B C itd/ na ew łamanie prawa przez totalną. ------------------------- Też mam taką nadzieję. Bezkarność rozzuchwala!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 17.07.17, 18:34 Chciało by się im powiedzieć:nie strasz ,nie strasz, bo się zesrasz! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:18 Pamiętasz, że bandytów z opozycji nie ukarano ani finansowo ani dyscyplinarnie za grudniową okupację Sejmu? No właśnie. Oni też pamiętają...dlatego chcą powtórki. Odpowiedz Link