Dodaj do ulubionych

Platforma straszy!!!!

• tadeusz_ski.51 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 18:20
        Ci "kolesie" NICZEGO NIE ZROZUMIELI!!! Po takich konfabulacjach jeszcze przez 30 lat NIKT TYM DZIECIUCHOM NIE POWIERZY WŁADZY!!!
        • rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 18:59
          tadeusz_ski.51 napisał:

> Ci "kolesie" NICZEGO NIE ZROZUMIELI!!! Po takich konfabulacjach jeszcze przez 3
          > 0 lat NIKT TYM DZIECIUCHOM NIE POWIERZY WŁADZY!!!
          >

Jak widać nadal są równi i równiejsi, jeżeli taki śmieć może bezkarnie posuwać się go gróźb karalnych.
          • czarek_sz Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:05
            Reforma sądownictwa to ostateczna rozprawa z postkomunizmem w Polsce. Podejrzewam że totalna targowica przygotowuje się do wielu spektakularnych i niekonwencjonalnych działań w obronie okrągłostołowych uzgodnień - żeby było jak było do 2015 r. Mam nadzieję że obecna władza tym razem dobrze jest na to przygotowana.
            • rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:19
              czarek_sz napisał:

> Reforma sądownictwa to ostateczna rozprawa z postkomunizmem w Polsce. Podejrzew
              > am że totalna targowica przygotowuje się do wielu spektakularnych i niekonwencj
              > onalnych działań w obronie okrągłostołowych uzgodnień - żeby było jak było do 2
              > 015 r. Mam nadzieję że obecna władza tym razem dobrze jest na to przygotowana.

Bezkarność tę bandę rozzuchwaliła i nawołują do kolejnego puczu.
              • czarek_sz Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:34
                Jeśli to się powtórzy to tym razem rząd powinien być bardziej stanowczy. Myślę też że rząd ma już plan /A B C itd/ na ew łamanie prawa przez totalną.
                • tadeusz_ski.51 Re: Platforma straszy!!!! 17.07.17, 17:47
                  czarek_sz napisał:
                  > Jeśli to się powtórzy to tym razem rząd powinien być bardziej stanowczy. Myślę
                  > też że rząd ma już plan /A B C itd/ na ew łamanie prawa przez totalną.
                  -------------------------
                  Też mam taką nadzieję. Bezkarność rozzuchwala!!
                  • rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 17.07.17, 18:34
                    Chciało by się im powiedzieć:nie strasz ,nie strasz, bo się zesrasz!
    • rena-ta49 Re: Platforma straszy!!!! 14.07.17, 19:18
      Pamiętasz, że bandytów z opozycji nie ukarano ani finansowo ani dyscyplinarnie za grudniową okupację Sejmu?
      No właśnie. Oni też pamiętają...dlatego chcą powtórki.
      • rena-ta49 Hahaha, paruwy... 17.07.17, 20:32
        https://pbs.twimg.com/media/DE9QGk-XcAEoIXS.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka