rena-ta49 13.02.18, 09:37 przed nami Wielki Post. Przypominam:"kto zjada/wypija ostatki ten piękny i gładki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Dziś Ostatki, 13.02.18, 14:30 My w ostatki wypijemy co nie co i rozpiszemy plan na sezon. Oczywiście Wisła i Kampinos jest poza dyskusją. Na Wielkanoc jedziemy do Mysłowic w lipcu do Jerutek na moje ukochane Mazury. Jesień to będzie raczej Kampinos. Kilometry się przejdzie i znowu zima i czekanie na wiosnę. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziś Ostatki, 14.02.18, 07:56 m.maska napisała: > Eeetam, dzien jak co dzien... > Dla mnie też Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziś Ostatki, 14.02.18, 07:55 czarek_sz napisał: > My w ostatki wypijemy co nie co i rozpiszemy plan na sezon. Oczywiście Wisła i > Kampinos jest poza dyskusją. Na Wielkanoc jedziemy do Mysłowic w lipcu do Jerut > ek na moje ukochane Mazury. Jesień to będzie raczej Kampinos. Kilometry się prz > ejdzie i znowu zima i czekanie na wiosnę. Aktywni jesteście z Janeczka Ja nic nie wypiłam,zastrzyki biorę Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziś Ostatki, 14.02.18, 13:25 m.maska napisała: > A jak Twoja noga Renata? > Jest już bardzo dobrze, od poniedziałku kolejny raz chodzę na rehabilitację. Mam jeszcze trochę problemów ze schodzeniem po schodach. Ćwiczenia i masaż miejsca szycia tym razem. Teraz dla odmiany wlazł mi ból w ramię,rano zastrzyk,popołudniu rehabilitacja nogi. Nie poddaję się Odpowiedz Link