Dodaj do ulubionych

Pieniądze

30.09.10, 18:11
Czy zadawaliście kiedyś pytania tarotowi o pieniadze?
O wysokość wypłaty, rachunku?
Bo ja testuję właśnie to.
I tak:
- 3 monet to odpowiedź, ze właściwie nie wiadomo, bo praca trwa, coś tam trwa i zyski będą, zdąży się obrót zmienić na plus.
- Qmonet - dość spory rachunek do zapłacenia; z terminem zapłaty

czasem zadaję pytanie "ile w porównaniu do" to łatwiej jest odczytać kartę.

Mam zanotowane odpowiedzi kart o wysokość moich rachunków za gaz (mam CO gazowe) przez całą jesień i zimę 2010/2011 po jednej karcie na miesiąc. Ciekawa jestem jak te karty się zrealizują.

A u was jak jest?
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: Pieniądze 30.09.10, 21:00
      Ciekawe! Nie sprawdzałam jeszcze, ale spróbuję potestować. Kiedyś spytałam Tarota o wysokość mojej emerytury ale nie mogłam tego nijak zinterpretować. Niestety karty nie pamiętam smile
      Może sobie wyciągnę po raz kolejny i spróbuję się bardziej przyłożyć.
      • mrgodot Re: Pieniądze 30.09.10, 21:25
        No dobrze - wyciągnęłam na swoja emeryturę bo jeszcze nie znam wysokości. Kart nie odwracałam, bo mi się nie chciało. Wypadło 9 Kielichów:
        9 Kielichów

To znaczy, że taka do przepicia w knajpie, czy że w miarę dostatnio da się żyć?
        • misboaa Re: Pieniądze 30.09.10, 21:37
          mrgodot napisała:

> No dobrze - wyciągnęłam na swoja emeryturę bo jeszcze nie znam wysokości. Kart
          > nie odwracałam, bo mi się nie chciało. Wypadło 9 Kielichów:
          > 9 Kielichów
          >
          > To znaczy, że taka do przepicia w knajpie, czy że w miarę dostatnio da się żyć?

Dobrze bedziesz żyć. Kokosy to nie bedą, ale pieniązki takie, że najesz się porządnie, ubierzesz i w ogrzanym domku bedziesz sobie przed telewizorkiem siedzieć podjadając czekoladki smile
        • algaria Re: Pieniądze 30.09.10, 21:40
          ja kiedyś z samych monet ciągnęłam - ile dostanę za spadek po babci i wyszła mi 4 i okazało się że rzeczywiście dostałam mniej niż powinnam.
        • krolowa.mieczy Re: Pieniądze 30.09.10, 21:56
          Myślę, że pieniadze z emerytury pozwolą ci dostatnio żyć; nieważne że to nie 10 a 9.
          9 pucharów zadowala, daje poczuje szczęścia i oddala kłopoty.
          Spoko smile
        • zainteresowany1977 Re: Pieniądze 01.10.10, 00:18
          Będziesz zadowoloną babinką wink)
          • mrgodot Re: Pieniądze 01.10.10, 13:08
            Dzięki, obyście mieli rację.
            Niedługo się dowiem, a może uda mi się jeszcze dociągnąć do tego 10 Pucharka w innej pracy. Jeśli wreszcie ruszę tyłek i zacznę szukać. Na razie to mam taką wcześniejszą, po 15 więc kokosy to na pewno nie będą smile
    • krolowa.mieczy Re: Pieniądze 30.09.10, 21:59
      i ja zapytałam sie o wysokość mojej emerytury z premedytacją i ciekawością, bo mam do niej jeszcze 30lat wink
      2 karty naraz wylosowałam - króla kijów i Qmieczy. Czyli zdobywaj i oszczędzaj?
      • misboaa Re: Pieniądze 30.09.10, 22:03
        krolowa.mieczy napisała:

> i ja zapytałam sie o wysokość mojej emerytury z premedytacją i ciekawością, bo
        > mam do niej jeszcze 30lat wink
        > 2 karty naraz wylosowałam - króla kijów i Qmieczy. Czyli zdobywaj i oszczędzaj?

He he ruszaj się i walcz bo na razie jeszcze niczego nie widać smile
        • misboaa Papież? 30.09.10, 22:06
          Papież (8 Buław), 7 Pucharów (9Buław), 9 Pucharów
          ja to mam na październik tongue_out
          Zachcianek nie spełnię, ale głodu nie bedzie smile
          Papież to co?
          • krolowa.mieczy Re: Papież? 30.09.10, 22:23
            mój tarot sam siebie określa papieżem big_grin to taka dygresja
            mi się wydaje, że karty ci mówią że mozesz za bardzo folgować sobie i zachciankom; a im bardziej nieosiagalne coś bedzie (7puch) i trzeba bedzie pokonać jakieś trudności zeby to zdobyć (9kij) to tym bardziej będziesz chciała to mieć.
            • misboaa Re: Papież? 30.09.10, 22:56
              więc można powiedzieć, że tradycyjnie he he he smile
            • mrgodot Re: Papież? 01.10.10, 13:04
              krolowa.mieczy napisała:

> mój tarot sam siebie określa papieżem big_grin to taka dygresja
              Świetne! Że też nie wpadłam na to aby spytać mojego smile

Papież (8 Buław), 7 Pucharów (9Buław), 9 Pucharów
              Ja bym powiedziała, że musisz zachować zdrowy rozsądek zwłaszcza w sklepach, przy robieniu zakupów i nie brac wszystkiego co się do ciebie z półki uśmiecha. U mnie ta 7 Kielichów bardzo często wskazuje dosłownie sklep i duży wybór opcji, a każda kusząca.
            • mrgodot Re: Papież? 11.10.10, 19:17
              krolowa.mieczy napisała:

> mój tarot sam siebie określa papieżem big_grin to taka dygresja

Więc ja też wreszcie spytałam jedną ze swoich talii (Pictorial Key) kim jest dla mnie i odpowiedziała, że jest Kapłanką smile Ale się ubawiłam, spodziewałam się wręcz takiej odpowiedzi.
              • misboaa a dla mnie... 11.10.10, 21:00
                mrgodot napisała:

> krolowa.mieczy napisała:
                >
                > > mój tarot sam siebie określa papieżem big_grin to taka dygresja
                >
                > Więc ja też wreszcie spytałam jedną ze swoich talii (Pictorial Key) kim jest dl
                > a mnie i odpowiedziała, że jest Kapłanką smile Ale się ubawiłam, spodziewałam się
                > wręcz takiej odpowiedzi.

Rydwan
                3 Miecze, 5 Mieczy, Siła

to jest mój tarot, mój drogowskaz...
                wow smile
                • krolowa.mieczy Re: a dla mnie... 11.10.10, 21:05
                  nieźle smile
                  Dla mnie tarot jest przewodnikiem jak u Dantego, dla Godotki delikatnym popchnięciem na właściwy tor, a dla Miss wyznacza trakt
                  smile))
                  • misboaa Re: a dla mnie... 12.10.10, 11:22
                    krolowa.mieczy napisała:

> nieźle smile
                    > Dla mnie tarot jest przewodnikiem jak u Dantego, dla Godotki delikatnym popchni
                    > ęciem na właściwy tor, a dla Miss wyznacza trakt
                    > smile))

Popatrzcie jak istotny jest dla nas - zawsze AW. Nigdy mniej smile
                    • mrgodot Re: a dla mnie... 12.10.10, 12:57
                      misboaa napisała:

> krolowa.mieczy napisała:
                      >
                      > > nieźle smile
                      > > Dla mnie tarot jest przewodnikiem jak u Dantego, dla Godotki delikatnym p
                      > opchnięciem na właściwy tor, a dla Miss wyznacza trakt
                      > > smile))
                      >
                      > Popatrzcie jak istotny jest dla nas - zawsze AW. Nigdy mniej smile

Wysoko się ceni smile Nie ma kompleksów.
                      • misboaa Re: a dla mnie... 12.10.10, 15:24
                        mrgodot napisała:

> misboaa napisała:
                        >
                        > > krolowa.mieczy napisała:
                        > >
                        > > > nieźle smile
                        > > > Dla mnie tarot jest przewodnikiem jak u Dantego, dla Godotki delika
                        > tnym p
                        > > opchnięciem na właściwy tor, a dla Miss wyznacza trakt
                        > > > smile))
                        > >
                        > > Popatrzcie jak istotny jest dla nas - zawsze AW. Nigdy mniej smile
                        >
                        > Wysoko się ceni smile Nie ma kompleksów.

smile to nasz mistrz
                        musi być pewny siebie smile
                        Cała prawda w tym, zawsze mi doradza więcej działania, niesiedzenia w miejscu, nigdy odwrotnie.
                        • zainteresowany1977 Re: a dla mnie... 14.10.10, 10:45
                          Ja nie lubię mistrzów, naszym krajem rządzą mistrzowie i co z tego jest?, kupa śmiechu i podatki które znikają jak w czarnej dziurze.
                          • misboaa Re: a dla mnie... 14.10.10, 13:31
                            zainteresowany1977 napisał:

> Ja nie lubię mistrzów, naszym krajem rządzą mistrzowie i co z tego jest?, kupa
                            > śmiechu i podatki które znikają jak w czarnej dziurze.
                            >
                            Mówisz o innym rodzaju mistrzów: mistrzowie zamętu, zawani inaczej łapaczmi koryta
        • mrgodot Re: Pieniądze 01.10.10, 13:06
          Król Buław z Królową Mieczy - zdecydowanie ci tu nie pokazał żadnej sumki póki nie wykażesz się przedsiębiorczością. Ale masz na to 30 lat!
          • gilbert44 Re: Pieniądze 13.10.10, 18:40
            Na pytanie o dochody w ciągu najbliższego roku wyszła mi Q Mieczy, co jest zrozumiałe, bo zbankrutowałam i tonę w długach, ale za to na pytanie o dochody za rok wyszedł mi Sąd! Oby się ziściło!
            • krolowa.mieczy Re: Pieniądze 13.10.10, 18:56
              wiesz... ja też tak mam że Qmieczy to bidna jest. Karty to samo mi pokazują.
              • gilbert44 Re: Pieniądze 13.10.10, 19:48
                To może też postaw sobie na przyszłość!
                • krolowa.mieczy Re: Pieniądze 13.10.10, 19:58
                  nie, nie chodzi o mnie tylko o kartę Qmieczy że mi pokazuje podobnie do ciebie
                  smile
                  • gilbert44 Re: Pieniądze 13.10.10, 21:19
                    Aha!
                    • mrgodot Emerytura 14.10.10, 11:19
                      No to już wiem jak mi się objawiła ta 9 Kielichów. Dzisiaj dostałam papier i rzeczywiście jest nieźle. Powitałam kwotę z zadowoleniem, bo przerosła moje oczekiwania.
                      Podawać nie będę, zeby na nerwy nie działać biednym Mieczowym smile
                      Nie martwcie się, Koło Fortuny się kręci, przyjdzie czas i dla was smile
                      • misboaa Re: Emerytura 14.10.10, 12:12
                        mrgodot napisała:

> No to już wiem jak mi się objawiła ta 9 Kielichów. Dzisiaj dostałam papier i rz
                        > eczywiście jest nieźle. Powitałam kwotę z zadowoleniem, bo przerosła moje oczek
                        > iwania.
                        > Podawać nie będę, zeby na nerwy nie działać biednym Mieczowym smile
                        > Nie martwcie się, Koło Fortuny się kręci, przyjdzie czas i dla was smile

To bomba!!!!! big_grin
                        Będzie cię stać na nowe firanki jeśli zapragniesz, elegancki płaszczyk i wykwintne smakołyki do kawki big_grin Tak jak przypuszczałam. Super big_grin
    • krolowa.mieczy Re: Pieniądze 16.12.10, 16:27
      Odświeżam temat, bo mam nowe spostrzeżenia. Nie moge sprzedac jednej rzeczy i tak mi powiedział tarot:
      9 monet - za drogo
      paź monet - w sam raz
      • asia.33 Re: Pieniądze 16.12.10, 19:02
        paz monet czyli takie minimum zaproponował eh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka