Dodaj do ulubionych

solimarnuszki

06.11.18, 11:46

Wy tu na GW...ym Forum na pewno wiecie i jak zwykle najlepiej na ten temat tych 200 mil. Podzielcie się ....info
oko.press/gdzie-sie-podzialo-200-milionow-na-obchody-100-lecia-odzyskania-niepodleglosci/?fbclid=IwAR068dJD5t7QIpasxm2KO_PmCJwvfiGvy2b4hmJCusmuMyLj6Es_U46Ktos
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: solimarnuszki 06.11.18, 16:14
      „Program wieloletni NIEPODLEGŁA na lata 2017-21”,jest rozpisana do 2022
      niepodlegla.gov.pl/
      niepodlegla.gov.pl/wydarzenia/
      43 tyś darmowych wejściówek na koncert na Stadionie Narodowym m/n
      Tłumaczyć tłumokom ,że te obchody są zaplanowane na kilka lat jest jak rozmowa z ślepego z głuchym. Potwierdza się na każdym kroku ,że najwięcej wyborców PO ma wykształcenie podstawowe i braki w logicznym rozumowaniu.
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/438204,ilu-czlonkow-po-to-ludzie-po-podstawowce.html
      • czarek_sz Re: solimarnuszki 06.11.18, 16:31
        Nie dziw się bo oni reagują tak jak zostali zaprogramowali a raczej dali się zaprogramować. Przypomina mi się mem na którym Labnauer mówi do milczącego Schetyny - no powiedz coś, a Schetyna - PiS PiS PiS PiS big_grin
        • rena-ta49 Re: solimarnuszki 06.11.18, 17:39
          czarek_sz napisał:

> Nie dziw się bo oni reagują tak jak zostali zaprogramowali a raczej dali się za
          > programować. Przypomina mi się mem na którym Labnauer mówi do milczącego Schety
          > ny - no powiedz coś, a Schetyna - PiS PiS PiS PiS big_grin

Jak im coś wtłoczy do główek GW-no prawda,albo fejkniusowe OKO to uważają to za prawdę objawioną.
    • wiseacres Re: solimarnuszki 06.11.18, 18:17
      Jak to dobrze ,że nie jestem z POPiS-u.
      • czarek_sz Re: solimarnuszki 06.11.18, 19:00
        Ja też nie jestem z POPiS-u smile
      • rena-ta49 Re: solimarnuszki 06.11.18, 19:31
        wiseacres napisał(a):

> Jak to dobrze ,że nie jestem z POPiS-u.
        >
        >
        Nie ma czegoś takiego!To dwie strukturalnie inne partie.
        Ja też się cieszę,że nie jestem ani z PO ,ani z PiS-u.Nigdy nie byłam w żadnej partii.
        Nie łapie się na 500+ ,na wcześniejszą emeryturę,na 300+, ani na mieszkanie +
        na darmowe leki też sie jeszcze nie łapię.
      • rena-ta49 Re: solimarnuszki 06.11.18, 21:21
        wiseacres napisał(a):

> Jak to dobrze ,że nie jestem z POPiS-u.
        >
        >

Hehehe,za Po wszystkie Spółki Skarbu Państwo na minusie,LOT prawie sprzedany.
        Za PiS wszystkie spółki przynoszą zyski! Grupa PKO Banku Polskiego w trzecim kwartale 2018 roku wypracowała 1,04 mld zł zysku netto. To najwyższy zysk w 100-letniej historii banku.
        twitter.com/PKOBP/status/1059756490800672769
        Taka jest róznica między złodziejami ,którzy okradali Polakow ,a PiSem!
        • rena-ta49 Re: solimarnuszki 06.11.18, 21:23
          rena-ta49 napisała:

> wiseacres napisał(a):
          >
          > > Jak to dobrze ,że nie jestem z POPiS-u.
          > >
          > >
          >
          > Hehehe,za Po wszystkie Spółki Skarbu Państwo na minusie,LOT prawie sprzedany.
          > Za PiS wszystkie spółki przynoszą zyski! Grupa PKO Banku Polskiego w trzecim kw
          > artale 2018 roku wypracowała 1,04 mld zł zysku netto. To najwyższy zysk w 100-l
          > etniej historii banku.
          > twitter.com/PKOBP/status/1059756490800672769
          > Taka jest róznica między złodziejami ,którzy okradali Polakow ,a PiSem!

Trzeb być albo ślepym,albo widzem TVN,o tym tam nie powiedzą!
          • wiseacres Re: solimarnuszki 06.11.18, 21:41
            Jak nie powiedzą w TVN , to na pewno w tvKurski. Mam jakieś zaufanie do Superstacji , trochę Trwam .
            • rena-ta49 Re: solimarnuszki 07.11.18, 08:10
              wiseacres napisał(a):

> Jak nie powiedzą w TVN , to na pewno w tvKurski. Mam jakieś zaufanie do Superst
              > acji , trochę Trwam .
              >
              >

Jak jakiś lewak pieprzy, że PiS, PO, jedno zło itd. to od razu widzę go w mundurze rosyjskiego żołnierza.
          • wiseacres Re: solimarnuszki 09.11.18, 10:26
            Ale mnie ubawiłaś. Nie wiesz przypadkiem dlaczego tak duża podwyżka za prąd. dochodzi woda, dojdzie darmowy gaz dla UPA. itd. Znowu PRL. Pięknie
            • a74-7 Re: solimarnuszki 09.11.18, 10:44
              Rownacie do szeregu europejskiego,czyz nie?
              Trzeba urzedaskow utrzymac .
              Za" czlonkostwo" sie placi.smile
              • rena-ta49 Re: solimarnuszki 09.11.18, 11:19
                a74-7 napisał:

> Rownacie do szeregu europejskiego,czyz nie?
                > Trzeba urzedaskow utrzymac .
                > Za" czlonkostwo" sie placi.smile

Prąd będzie drożał póki nie zaczniemy budować własnej elektrowni atomowej..
                No ale w Polsce się nie da ekolodzy środowisko itp.
            • rena-ta49 Re: solimarnuszki 09.11.18, 11:13
              wiseacres napisał(a):

> Ale mnie ubawiłaś. Nie wiesz przypadkiem dlaczego tak duża podwyżka za prąd. do
              > chodzi woda, dojdzie darmowy gaz dla UPA. itd. Znowu PRL. Pięknie
              >

Przecież tak bardzo jesteście europejczykami,PiSowi zarzucacie ,ze chce Polske wyprowadzac z łunni!!
              Prąd drożeje w całej Europie, nie tylko w Polsce - to skutek "ekologicznej" aktywności UE:
              www.polska2041.pl/energia/news-prad-drozeje-w-calej-europie,nId,2653740
              A przeciez taki jeden minister z PO miał nam wybudować elektrownię atomową,ale nawet nie wybrał lokalizacji!
              Za ceny wody odpowiadają samorządy,u mnie woda nie podrożała!
              Z każdym postem pokazujesz swoją ignorancję,jako facet powinieneś wiedzieć ,ze tani prąd tylko z elektrowni atomowych,a u nas ich nie ma!
              • wiseacres Re: solimarnuszki 09.11.18, 11:45
                Może dlatego ,że został przekupiony przez jednego bankstera ? hahaha
                • rena-ta49 Re: solimarnuszki 09.11.18, 12:15
                  wiseacres napisał(a):

> Może dlatego ,że został przekupiony przez jednego bankstera ? hahaha
                  >

Jeśli masz takie info to powinieneś natychmiast zgłosić to do prokuratury. hahaha
                  • wiseacres Re: solimarnuszki 09.11.18, 18:29
                    To raczej powinni zgłosić Ci co przesłuchiwali nagrania u Sowy.
            • rena-ta49 Re: solimarnuszki 09.11.18, 11:21
              wiseacres napisał(a):

> Ale mnie ubawiłaś. Nie wiesz przypadkiem dlaczego tak duża podwyżka za prąd. do
              > chodzi woda, dojdzie darmowy gaz dla UPA. itd. Znowu PRL. Pięknie
              >
              Najdroższy od wielu lat w całej Europie gaz nie przeszkadza?
              Nie będę się powtarzała, kto negocjował umowę na gaz!!
              • wiseacres Re: solimarnuszki 09.11.18, 11:46
                Oczywiście ,może przypadkiem wiesz ile teraz będziemy płacić za płynny z USA ?
                • rena-ta49 Re: solimarnuszki 09.11.18, 12:19
                  wiseacres napisał(a):

> Oczywiście ,może przypadkiem wiesz ile teraz będziemy płacić za płynny z USA ?
                  >

Gaz skroplony, docierający statkami z USA przez Atlantyk do Świnoujścia, jest tańszy niż gaz rosyjski przesyłany rurą
                  www.energetyka24.com/wiceprezes-pgnig-dostawa-lng-z-usa-ma-lepsza-cene-od-rosyjskiego-surowca-oferowanego-polsce-wywiad
                • rena-ta49 Re: solimarnuszki 09.11.18, 12:32
                  wiseacres napisał(a):

> Oczywiście ,może przypadkiem wiesz ile teraz będziemy płacić za płynny z USA ?
                  >

biznesalert.pl/lng-usa-polska-pgnig-cena/
                  Czytaj i ucz się ,na naukę nigdy za późno!
                  • wiseacres Re: solimarnuszki 09.11.18, 18:32
                    Nie mam czasu dzisiaj ale podeślę Ci linka odnośnie tego skroplonego gazu , który tak naprawę jest rosyjski. I tu jest dopiero cymes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka