darima_ka 11.04.08, 19:41 Np. taką O morzu panterze i mieliźnie: może pan tera mnie liźnie DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Bajki znacie? 11.04.08, 19:42 A taką? Bajka o powidłach - Po widłach są dziury w plecach.DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: o rozmarynie:DDD 12.04.08, 14:00 Ma rację Maryna że się więcej dopomina, bo co to tylko roz?? )) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No coś takiego?? 11.04.08, 21:10 Ale nam się Adminka dziś rozochociła?! "Przed chwilą" chciała rzucać to forum w cholerę a dziś pisze jak "natchniona"... Ciekawe, co to za przyczyna tak radykalnej zmiany nastawienia??? Ty, Darima, weź no i sie przyznaj, poszło Ci dobrze w seksie, czy co?? Gadaj spoko, jesteś wśród przyjaciół, wiesz? DDDDDD Odpowiedz Link
darima_ka Re: No coś takiego?? 11.04.08, 21:23 No co za ciekawski facet z tego Tadzia , tak zaraz mam zeznawać a gdzie "żarówa"? Odpowiedz Link
darima_ka Re: No coś takiego?? 11.04.08, 21:33 A tak po prawdzie to nadrabiam , bo jutro mnie mniej tutaj będzie niestety( Odpowiedz Link
inka-1 O siedmiu krasnoludkach... 11.04.08, 22:23 Chciałam opowiedzieć jedna z moich ulubionych bajek.O królewnie Śnieżce i siedmiu krasnoludkach. Pewnego razu siedmiu krasnoludków zapragnęło zobaczyć ,co królewna Śnieżka robi w swoim pokoiku wieczorami. Zwołali się ,jeden drugiemu stanął na drobnych ramionkach ,by ten siódmy na samej górze mógł spojrzeć prze dziurkę od klucza. - I co sie dzieje?-zapytał pierwszy krasnal. -Zdjęła bluzeczkę-powiedział stojący na szczycie piramidy. "zdjęła bluzeczkę"-padało z ust krasnoludków ,aż usłyszał ten na dole. -No i co ?-pytał dalej ten pierwszy. -zdjęła staniczek- wrzasnął siódmy krasnal . "zdjęła staniczek " Zdjęła staniczek" "Zdjęła staniczek"....poleciało w dół. -Ajaj ,i co dalej?-Ten na podłodze sie niecierpliwił. -Zdjęła majteczki-gromko odezwał gapiący sie przez dziurkę od klucza krasnal. "Zdjęła majteczki" "Zdjęła majteczki" "Zdjęła majteczki" "Zdjęła majteczki"...poleciało szeptem w dół. - Ach, a tera co sie dzieje"-krasnoludek stojący na podłodze woła. Siódmy krasnal popatrzył i mówi-Nic ,stoi. -Mnie też-szepnął szósty. "Mnie też" "Mnie też" "Mnie też" "Mnie też" "Mnie też" Dobranoc.Koniec świntuszenia. Bajki o wilku i czerwonym kapturku już nie opowiem ,bo trzeba iść spać. Odpowiedz Link
darima_ka Re: O siedmiu krasnoludkach... 11.04.08, 22:25 DD, zostaw dla nas coś na jutro , Dobranoc DD Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: O żabie: 12.04.08, 21:17 tadeusz_ski.51 napisał: > Żabież te łapy. (pasuje do Tadzia) Jak "ulał" ) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bajki znacie? 14.04.08, 19:39 O porach i selerze: Zdjąłem pory i se leżeDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jaka powinna być idealna kobieta? 17.04.08, 21:19 - Porządna i wstydliwa. - A dlaczego?! - Żeby się porządnie rżnąć i wstydzić się odmówić. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A Ty może taka 17.04.08, 21:29 Nie wstydzę się odmawiać, czyli daaaleko mi do ideału) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Hihi, no i trzeba Ci było 17.04.08, 21:33 ruszać Tadzia? Teraz się gęsto musisz tłumaczyć DD Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Hihi, no i trzeba Ci było 17.04.08, 21:43 tadeusz_ski.51 napisał: > ruszać Tadzia? Teraz się gęsto musisz tłumaczyć DD To nie tłumaczenie się, to prawdziwa -prawda ) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Chodliwy dyrektor 17.04.08, 21:25 Sekretarka odbiera telefon- Dyrektor jest? - Właśnie wychodzi, oooh.. wchodzi... oooh... wychodzi... wchodzi... Odpowiedz Link
rena-ta49 Kobieta pracująca:)) 17.04.08, 21:31 Idzie kobieta zmęczona, wory pod oczami, dwie pełne siatki zakupów. Podchodzi do windy, otwiera drzwi i widzi - cały goły facet i mówi: - o rany, jajek zapomniałam! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bajki znacie? 17.04.08, 21:56 Przychodzi facet do domu po pracy i chce coś zjeść. Żona się pyta: - Otworzyć ci puszkę? - Cipuszkę później, najpierw daj coś jeść. Odpowiedz Link