sequndant 15.05.08, 13:24 Co śpiewacie,albo nucicie sobie przy goleniu,tzn.depilacji )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azmb Re: Dziewczyny ! 15.05.08, 13:37 Odpowiem szczegółowo, bo temat ważny jest. Przy goleniu pach najczęściej milczę, bo jest to czynność szybka, prawie już automatyczna i nie budzi we mnie natchnienia. Brewki i delikatne okolice bikini (hehe) reguluje kosmetyczka, wtedy rozmawiamy sobie,a więc podśpiewywanie jest niewskazane. Nogi mam nieowłosione z natury...w sumie więc nie mam okazji pośpiewać w męskim stylu... Ale czasami zdarza mi się przy tych "odwłosowujących" zabiegach wydać melodyjny ssssssyk Odpowiedz Link
sequndant Re: Dziewczyny ! 15.05.08, 14:00 Temat bardzo ważny Ale jak nie masz okazji do śpiewania to teraz pośpiewaj Posłucham DD Odpowiedz Link
azmb Re: Dziewczyny ! 15.05.08, 15:03 Oj, Sequndancie, nie ryzykuj... jak ja zaśpiewam, to klękajcie narodya temat ważny tylko przez pryzmat żartu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziewczyny ! 15.05.08, 15:51 Nie śpiewam gdyż okrutnie fałszuję,sąsiad mógłby rozstroju jakiegoś dostaćDD Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Dziewczyny ! 15.05.08, 17:12 sequndant napisał: > Co śpiewacie,albo nucicie sobie przy goleniu,tzn.depilacji )))) nie spiewam bo beztalencie jestem w tym kierunku zreszta tylko faceci niektórzy nuca pod noskiem Odpowiedz Link
e-irene Re: Dziewczyny ! 15.05.08, 19:34 Moim zdaniem nie trzeba, ale może Sequndant szuka inspiracji? Odpowiedz Link
europa.1 W łazience nie spiewam:D 15.05.08, 20:51 sequndant napisał: > Co śpiewacie,albo nucicie sobie przy goleniu,tzn.depilacji )))) Śpiewam tylko wtedy, kiedy mam dobry nastrój, czasem po kilku napojach alkocholowych, razem z towarzystwem Może kiedyś się odważę i wystąpię w karaoke??? Kto wie...D Aaaaa... czasem jak Fredy M. nucę podczas sprzatania (świetny teledyskDDD ) Odpowiedz Link
zak-1 Re: W łazience nie spiewam:D 15.05.08, 21:12 Mam okazję się kąpać w towarzystwie wielu facetów (w lazni ) i większosc przy goleniu nuci , rozne piosenki ...oczywiście goleniu zarosty na twarzy )) Ja nucę fragment melodii z Ostatniego Mohikanina) Odpowiedz Link
inka-1 Nuce w roznych sytuacjach.. 15.05.08, 21:17 ale w lazience przy depilacji to najwyzej ,,ssssyyyycze" Odpowiedz Link
legwan4 Re: Zdecydowanie... 15.05.08, 23:01 milczę,bo prawie zawsze się pochlastam...buuu.Więc mi nie do śpiewu Odpowiedz Link
zak-1 Re: Zdecydowanie... 16.05.08, 10:37 Czy tu zadna dziewczyna nie ma ani odrobiny wlosków na nogach ???? to przeciez takie podniecające)) Odpowiedz Link
europa.1 Re: Zdecydowanie... 16.05.08, 10:53 zak-1 napisał: > Czy tu zadna dziewczyna nie ma ani odrobiny wlosków na nogach ???? > to przeciez takie podniecające)) Cóż...mi natura nie dała, taki urok blondynki))) Podniecam czym innym))))) Odpowiedz Link
europa.1 Re: Zdecydowanie... 16.05.08, 12:52 No wiesz...??? kobieta powinna kusić, tak to juz jestDD Odpowiedz Link
europa.1 Re: Zdecydowanie... 16.05.08, 19:03 sequndant napisał: > Odbierasz fuchę diabełkowi,czy co ? Ależ nie, dzielę sie z nim Odpowiedz Link
e-irene Re: Zdecydowanie... 16.05.08, 13:22 europa.1 napisała: > kobieta powinna kusić Uff! Jak dobrze, że tylko powinna, mogę się nie przejmować tym, że nie kuszę. Gorzej gdyby istniał przymus, chyba bym się otruła Odpowiedz Link
europa.1 Re: Mysle ze kazda z nas kusi... 16.05.08, 19:01 sequndant napisał: > Boa kusiciel ;DDD Jak tak oplecie się wokół szyi....DDD Odpowiedz Link
e-irene Re: Mysle ze kazda z nas kusi... 16.05.08, 13:30 Ja też?! Absolutnie nie! Czy to znaczy, że nie jestem kobietą?)) Odpowiedz Link
inka-1 To sie kusi... 16.05.08, 13:33 wbrew checia...czyli Ty nie a wychodzi na tak..czasami.. Odpowiedz Link
sequndant Re: Mysle ze kazda z nas kusi... 16.05.08, 13:39 e-irene napisała: > Ja też?! Absolutnie nie! > Czy to znaczy, że nie jestem kobietą?)) Potwierdzam Twoje przypuszczenia )) Odpowiedz Link
e-irene Re: Mysle ze kazda z nas kusi... 16.05.08, 13:42 Dzięki, zawsze wiedziałam, żem facet)) Odpowiedz Link
sequndant Re: Mysle ze kazda z nas kusi... 16.05.08, 13:45 Chciała by dusza do Raju ...)))) Facet....też mi coś DD Odpowiedz Link
e-irene Re: Mysle ze kazda z nas kusi... 16.05.08, 13:52 No chciałaby być mężczyzną, choć nie wiem czy to raj Mimo to zgodzę się z Tobą, że "facet... też mi coś";PPP Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zdecydowanie... 16.05.08, 15:55 europa.1 napisała: > No wiesz...??? kobieta powinna kusić, tak to juz jestDD Hi,hi a mnie sie zdawało ,że to mężczyźni noszą z sobą "kusiciela" ale pewnie mi sie tylko zdawałoDD Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Dziewczyny ! 17.05.08, 11:21 Wcale nie śpiewam, wiem czym to grozi sąsiadom Odpowiedz Link