darima_ka 30.05.08, 17:50 Uwielbiam je , z cukrem , śmietaną ,w cieście kruchym, do szampana , ale czy to już są nasze rodzime ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Truskawki :DDD 30.05.08, 17:57 Dzisiaj w Rybniku widziałem nasze rodzinne , ale za 10 zł . Za drogie jeszcze na mnie . Poczekam jeszcze kilka dni , przy takiej pogodzie powinno byc ich dużo . Najbardziej mi smakują ze smietaną i cukrem Odpowiedz Link
darima_ka Re: Truskawki :DDD 30.05.08, 18:44 Ja kupuję po 7zł, ale nie wiem czy to nasze, masz rację najlepsze ze śmietaną duuuużo śmietany DDD Odpowiedz Link
zak-1 Truskawki to owoce milości :) 30.05.08, 19:34 A lubisz w tej śmietanie...takie rozgniecione - czy w całosci . Bo ja rozgniecone widelcem . Ale ty umiesz smaku narobić . Podobno truskawki to owoce miłosci , nie mam ich dzisiaj w domu- więc z miłosci nici )))) Jakbym mial czekać na truskawki to chyba bym wysechł )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Truskawki to owoce milości :) 30.05.08, 19:37 Koniecznie rozgniecione żeby sok puściłyDD co do miłości to może dzisiaj drink wystarczy, i dobre słowo Twojej żonie DDD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Truskawki :DDD 01.06.08, 11:01 To już chyba nałóg , objadam sie na okrągłoDD Odpowiedz Link
zak-1 Re: Truskawki :DDD 01.06.08, 11:53 Jak sobie kupię te truskawki - to też sie będę objadał Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: Truskawki :DDD 01.06.08, 19:25 och, ja tez uwielbiam truskawki!!! ostatnio nie wytrzymalam i kupilam sobie koszyczek za...niewyobrazalnie duza cene!! bleee, ale jaka byla pozniej truskawkowa imprezka!!! Odpowiedz Link
azmb Re: Truskawki :DDD 01.06.08, 20:08 Kupiłam wczoraj cały koszyk, niepotrzebnie... to jeszcze nie to... zjadłam trochę, resztę zamroziłam Cena taka jak u Zaka- łooo jak piękny rym się uplągł niechcący Odpowiedz Link
darima_ka Re: Truskawki :DDD 01.06.08, 21:09 Wczoraj u mnie koszyczek kosztował 9zł , to chyba nie jest aż tak wygórowana cena? Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Truskawki :DDD 02.06.08, 13:11 A ja mogę tylko umiarkowanie smakować truskawki, mam na nie alergię, buuu Odpowiedz Link