gapuchna 19.07.08, 14:10 jesteś przeogromnie miła! I nie tylko ty!!! To chciałam powiedzieć tylko. Uśmiech! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Darimko...:) 19.07.08, 16:08 darima_ka napisała: > A co ja takiego zrobiłam? DD ------- No właśnie nic nie zrobiłaś i dlatego jesteś taka "przeogromnie miła", hahaha Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darimko...:) 19.07.08, 17:12 Masz rację Tadziu , bo czasem jak coś robię to miła nie bywam, oj nieeee, wiec lepiej nie robićD Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Darimko...:) 21.07.08, 13:20 To ja też zamieniam się w lenia, będę miła Tadziu ? )) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Darimko...:) 21.07.08, 15:23 gapuchna napisała: > jesteś przeogromnie miła! I nie tylko ty!!! To chciałam powiedzieć > tylko. Uśmiech! --------- Ueeeee, ależ nam tu na forum lizusostwem powiało.... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Darimko...:) 21.07.08, 15:45 Tadek! Ty masz zakaz odzywania się.....za wykorzystywanie gapiostwa niektórych!!! ))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Aaaaaa, to Ty Gapusiu?? 21.07.08, 19:47 Sorry... Bo wiesz, takie oślizgłe podlizywanie się Admince tak mnie ruszyło, że nie zauważyłem nicka... no wiesz, nie popatrzyłem... A co do wykorzystywania, to wszystko przed nami Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aaaaaa, to Ty Gapusiu?? 22.07.08, 10:54 Tadek! Ja już ci raz pogroziłam palcem..))) Proponuję inne wyjście: zostań drugim adminem... Posmakujesz sławy)) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie chcę być adminem, wolę 22.07.08, 13:44 dobrać się do Gapuchny, tylko jak? To jest problem. Gapusia, Ty grozisz teraz, bo to jest przed działaniem, gdy podziałam, to zamiast grożenia będziesz przywoływać Odpowiedz Link