darima_ka 04.09.08, 17:03 Cholera czyżby to jego koniec był, a może rzecz w czym innym kto wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Gaśnie mi monitor 04.09.08, 17:09 niestety ale to oznacza koniec jego zywota ,jak ja tak mialam to piescia go walilam ihih to troche pomagało , naszczecie mam juz inny monitor Odpowiedz Link
darima_ka Re: Gaśnie mi monitor 04.09.08, 17:15 Nooo, to mnie zmarwiłaś , takiego zakupu nie przewidywałam , ale zgasł mi juz kilka razy dzisiaj, fakt monitory teraz to nie zbyt wielki wydatek, ale ten miesiąc u mnie obfituje w ogromne koszty, chyba tez zaczne w niego walić może sie opamięta ,albo ducha całkiem wyzionie DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Prędzej wyzionie... 04.09.08, 18:15 darima_ka napisała: > ...tez zaczne w niego walić może > sie opamięta ,albo ducha całkiem wyzionie DD ---------- Lepiej nie wal, daj mu "odsapnąć". A ile ma lat? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No to trzeba się szykować 05.09.08, 14:31 na zakup nowego. Nie ma co się łudzić, że da się naprawić. Taniej wyjdzie nowy. darima_ka napisała: > Ojjj , chyba 6lat tak jak komp ;PP Odpowiedz Link
darima_ka Re: No to trzeba się szykować 05.09.08, 16:38 Masz rację naprawiac nie ma zamiaru ,ale póki bedzie chodził , to bede ekspolatować , nooo chyba że padnie całkowicie to teraz nie problem do sklepu zajść i kupić Odpowiedz Link
darima_ka Re: Gaśnie mi monitor 05.09.08, 16:39 Teraz odkąd włączyłam jeszzce nie zgasł, ma jakieś himery? Odpowiedz Link