tropem_misia1 02.10.08, 00:25 jego tropem nadałam temu kształt kolor epatowało dźwiękiem w mojej głowie zapach ulotny, a już znajomy wyciągnęłam ręce pl.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Ahaaaa, to o to chodzi... 02.10.08, 08:25 Poezja romantyczna... sorry, ale ja chodzę po ziemi. Taki realista pragmatyk o gołębim sercu... niestety To też często cierpię, a głównie przez kobiety... Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ahaaaa, to o to chodzi... 02.10.08, 09:38 hahaahah - Tadek- ty to naprawdę ostro stapasz po ziemi Ale taka muzyka z rana - jest przytłaczająca Odpowiedz Link
metalin Re: Po północy 02.10.08, 14:55 Misia, Zak....a łobuzy jedne,a powsinogi ! Świeżego mięska się Wam zachciewa, hę!? Witam tutejszych forumowiczów i przepraszam za siłowe wtargnięcie, ale chciałam tych dwoje do porządku przywołać. Mam taką skuteczną metodę, ale tę zastosuję już u siebie, nie rozrabiam na cudzym podwórku A z Inką, też sobie porozmawiam! O! Sorki raz jeszcze i już mnie nie ma Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Po północy 02.10.08, 16:02 metalin napisała: > Misia, Zak....a łobuzy jedne,a powsinogi ! > Świeżego mięska się Wam zachciewa, hę!? > > Witam tutejszych forumowiczów i przepraszam za siłowe wtargnięcie, ale chciałam > tych dwoje do porządku przywołać. Mam taką skuteczną metodę, ale tę zastosuję > już u siebie, nie rozrabiam na cudzym podwórku > A z Inką, też sobie porozmawiam! O! > > Sorki raz jeszcze i już mnie nie ma > Czemu nie powiesz,że łączysz dwa elementy za pomocą spoiny? ))) Ja ruszyłam tropem. A Zak? Chyba tu musi.. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ahaaaa, to o to chodzi... 02.10.08, 13:42 Tadeusz napisał; To też często cierpię, a głównie przez kobiety... Tadziu a kobiety przez Ciebie mam nadzieję nie muszą cierpieć, bo to Twoje "gołębie serce" - to ma być krypto reklama? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tak, podążyłaś i dobrze trafiłaś, 02.10.08, 11:16 bo tu do nas zagląda taki Misiek_kosmaty! Looknij tutaj, ma swój wątek imienny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=84013927 To tego szukasz? Odpowiedz Link
tropem_misia1 :) 02.10.08, 11:35 Znam Kosmatego. To właścicielka Izolatki. Czasem tam bywam by się wyalienować) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Miło mi, że masz poczucie humoru :) 02.10.08, 11:45 Mam nadzieję, że zakotwiczysz tu na stałe. Miło jest gadać z poetką, one tak myślą... górnolotnie! Hyyyyyyh, a zrozumieć taką, to dopiero sztuka! Wiadomo, poezja należy do sztuk... pięknych nawet! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Miło mi, że masz poczucie humoru :) 02.10.08, 16:05 tadeusz_ski.51 napisał: > Mam nadzieję, że zakotwiczysz tu na stałe. Miło jest gadać z poetką, one tak > myślą... górnolotnie! Hyyyyyyh, a zrozumieć taką, to dopiero sztuka! Wiadomo, > poezja należy do sztuk... pięknych nawet! Jaka ze mnie poetka? Żadna(: To pisanie tu kostur. Obudziwszy sie pewnego rannka zobaczyłam jak kalekie jest moje ego. Podpieram sie jak mogę. Jednego dnia odrzucam podparcie,drugiego szukam . Czasem rzucę mięskiem górnolotnie) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No nie bądź już taka skromna 03.10.08, 09:54 zajrzałem do Twego blogu i oniemiałem ... bo mało co zrozumiałem. Ale czy każdy musi rozumieć? Odpowiedz Link
tropem_misia1 To cios 03.10.08, 09:58 tadeusz_ski.51 napisał: > zajrzałem do Twego blogu i oniemiałem ... bo mało co zrozumiałem. Ale czy każdy > musi rozumieć? dla autora. Po słowie "oniemieć"liczy się na "zachwyt". Brak zrozumienia ....(:... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Eeeeee tam, zaraz cios 03.10.08, 10:05 Przecież uprawiasz sztukę dla ludzi myślowo "operujących w chmurach", a ja sie boję że spadnę na ziemię, dlatego się tam nie zapuszczam Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tak, podążyłaś i dobrze trafiłaś, 02.10.08, 13:44 Tadzio Ty to masz zadatki na tropiciela Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A niby kogo ja wytropiłem? 03.10.08, 09:56 rena-ta49 napisała: > Tadzio Ty to masz zadatki na tropiciela --------- Ciebie chciałem, ale się nie udało, wytropił Cię już ktoś inny. Odpowiedz Link
tropem_misia1 ajaja 03.10.08, 10:00 rena-ta49 napisała: > Tadzio Ty to masz zadatki na tropiciela Tu wszyscy tropią? Ślady zadeptane,e tam...idę. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie odchodź, trop dalej 03.10.08, 10:08 Na Renię nawet nie zważaj. Ona tak zawsze ma coś tam do mnie, może wybrała nie tego?? Teraz żałuje, ale "po ptokach", więc na mnie się wyładowuje. Odpowiedz Link