zak-1 Re: Jestem pomarańczowa, 06.10.08, 17:31 Na pewno wsystkim smakujesz Nie znam ludzi, ktorzy nie lubią pomaranczy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jestem pomarańczowa, 06.10.08, 22:09 oj,nie bałdzo czasem gorzko kwaśna jestem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Już wytłumaczyłam. 06.10.08, 23:26 Z hazardzistka gadasz. W rankingu jestem pomarańczowa)))))) W kości gram,aż miło. Fatra mam jak diabli. Wstyd. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co, jak, dlaczego??? 07.10.08, 12:41 Pomarańczowa, to swego czasu była Alternatywa Waldemara "Majora" Fydrycha. Tropcia weź się umyj, nieładnie wyglądasz na pomarańczowo, jak chcesz, to ja Cię pomaluję całą, ale na różowo! Zgoda?? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Się zastanawiam, 07.10.08, 17:25 czemu na różowo?;> Nie lubię tego koloru. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: No to na jak chcesz? 07.10.08, 18:54 tadeusz_ski.51 napisał: > Może na zielono?? Żeby potem mówić,że porwało Cię UFO???? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: No to na jak chcesz? 07.10.08, 18:56 tropem_misia1 napisała: > tadeusz_ski.51 napisał: > > > Może na zielono?? > > Żeby potem mówić,że porwało Cię UFO???? Mam straszna wadę. Wylazło to. Jestem zbyt spontaniczna. Najpierw zrobię potem pomyślę. Miało byc:Żebyś potem mówił... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Spoko Tropeczka, 08.10.08, 14:59 nic nie będę mówił, jestem dyskretny i na temat malowania kobiet milczę jak zaklęty! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jestem pomarańczowa, 07.10.08, 18:24 I jak się w nim czujesz? jeśli dobrze to spoko , kiedyś też byłam pomarańczowa, ale że jasnej karnacji jestem to ... zmieniłam Odpowiedz Link
tropem_misia1 aaaaaaaaa!!!!! 07.10.08, 18:53 Moja wypowiedź do Zaka,to kontynuacja z innego forum. Chodzi o to,że grając w kości osiągnęłam w rankingu taki poziom,że mam kolor pomarańczowy.Taki fart tak mnie ucieszył,że rozkrzyczałam to na cały świat. W tysiąca doszłam do żółtego koloru. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co proszę??? Tropeczka, 07.10.08, 19:51 to Ty z Kaziem Zakiem na innym forum pogrywasz Sobie w kości??! Hyyyyyyyh, no patrzcie, a Kazik udaje aniołka! Czekaj czekaj Kaziu, jak Twoja żona wróci z tego sanatorium, wszystko wyskarżę! Ale się zdziwisz, jak któregoś ranka, po powrocie z pracy, zastaniesz w szafie jakiegoś kolesia, nie wykluczone, że to ja będę, obdarzony zaufaniem, powiernik Twojej żony.... Zasłużę się przecież, nie? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Santa, 07.10.08, 20:28 w kości gram,ale primo,nie z Zakiem ,secundo na www.kurnik.pl , tercjo o kościach gadałam z Zakiem na innym forum. e ide se,nie bawie sie Odpowiedz Link
dobra-kobieta Re: Santa, 08.10.08, 14:21 Tropcia, to z Ciebie niezła hazardzistka! Oczka sobie psujesz przy komputerze?? Forum , kurnik, o jezu!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tropeczka, Ty juz nic nie mów, 08.10.08, 14:57 Ty juz się nie tłumacz, bo z każdym słowem pogarszasz Swoje "akcje". To już nie mieliście gdzie grać w te kości?? A kogut, co on na to? Koguty podobno nie lubią konkurencji i każdego faceta traktują jak rywala? A co z Kazikiem? "Podziobał" czy został podziobany??? ... Ech Wy to macie pomysły? Do kurnika zaleźli... Odpowiedz Link
dobra-kobieta Re: Tropeczka, Ty juz nic nie mów, 09.10.08, 12:49 my mamy kurczaka, nie koguta, i pewnie dlatego Tropcię do tego kurnika tak ciagnie....nawet mis.io nie jest stanie zabronic! Odpowiedz Link