darima_ka 26.10.08, 17:52 Facet jest jak papier toaletowy - ciągle czepia się jakieś dupy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: O facetach... 26.10.08, 17:53 Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: O facetach... 26.10.08, 18:22 darima_ka napisała: > Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. > heehhee faceci nie lubia wlosów oprucz włosów na głowie Odpowiedz Link
demacand Re: O facetach... 26.10.08, 23:48 Włożyłaś facetów do jednego worka. Moim zdaniem bardzo upraszczasz. Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: O facetach... 27.10.08, 10:06 demacand napisał: > Włożyłaś facetów do jednego worka. Moim zdaniem bardzo upraszczasz. ze ty lubisz lubisz owlosione kobiety to jestes jakims wyjatkiem nie upraszczam bo ja tylko prawde pisze ,gladkosc jest fajna -mila u facetów i kobiet zwlaszcza to nawet niestetyczne jest miec owlosione pachy i nogi Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: O facetach... 27.10.08, 10:03 darima_ka napisała: > Wszyscy scorpi? ;D nie znam takich ktorzy lubia owlosione kobiety i nie slyszalam zeby wogole lubili chyba ze sa wyjatki faceci po 50 (czyli wiekowo moi rodzice),bo jak mamy byly mlode to nie bylo kultu gladkosci Odpowiedz Link
darima_ka Re: O facetach... 27.10.08, 19:17 Czyli ja się przedwcześnie zestarzałam bo golę tylko pachy.... a na nogach nigdy owłosiona nie byłam Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: O facetach... 27.10.08, 19:24 darima_ka napisała: > Czyli ja się przedwcześnie zestarzałam bo golę tylko pachy.... a > na nogach nigdy owłosiona nie byłam hmm to malo kobiet tak ma ze nie ma gladkie nogi od urodzenia szczesciara no nie mow mi ze nie golisz bikini <wow> Odpowiedz Link
darima_ka Re: O facetach... 27.10.08, 18:11 Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cała noc Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: O facetach... 27.10.08, 19:27 darima_ka napisała: > Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cała noc > > ahhaha mialam kiedys takiego a i moze wiecej niz 1 bo chyba 2 takich bylo co nie dawali spac mi > Odpowiedz Link
darima_ka Re: O facetach... 27.10.08, 18:12 Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi, to dobiera ci się do bioder. Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: O facetach... 27.10.08, 18:17 darima_ka napisała: > Facet jest jak papier toaletowy - ciągle czepia się jakieś dupy. > > Coś w tym jest. Zajrzyj do wizytówki naszego nowego kolegi Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Czyli są do ... :D;D;D 31.10.08, 18:29 darima_ka napisała: > Oooo, fakt ;D ;D ;D Odpowiedz Link
darima_ka Re: O facetach... 31.10.08, 17:42 Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Odpowiedz Link
darima_ka Re: O facetach... 31.10.08, 17:47 Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi. Odpowiedz Link