tadeusz_ski.51 09.01.09, 17:37 Gdzie jest??? Ktoś Go widział?? Kaziu, bądź kumpel i przybywaj! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnoszta Re: Gdzie jest Kazik????? 09.01.09, 17:40 Pewnie remontuje. Czemu uznałeś, że Zak to Kazik? Zak to zdrobnienie od Zacharego, no chyba, że wiesz jak Zak ma na imię Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kazik sam powiedział 09.01.09, 17:45 że jest Kazikiem, o tutaj, popatrz Arnoszta ludzie.gazeta.pl/zak-1/0,0.html Odpowiedz Link
piekna_nie Zak,inka zgineli 09.01.09, 17:50 i kto jeszcze czy to jakas plaga?Same listy goncze Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Proszę uprzejmie 09.01.09, 17:50 Widzisz? Kazik ma wizytówkę! Ja też mam, a Ty nie masz, zazdrościsz nam, co nie? Odpowiedz Link
piekna_nie Ja sobie zrobie jak sie naucze 09.01.09, 17:53 narazie to ,,praktykuje"na forum a moja nauczycielka zwiala i ostalam sama Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ja sobie zrobie jak sie naucze 09.01.09, 17:59 Otwórz któregoś Swojego posta i kliknij Swojego nicka, zobaczysz kartę z opcją "załóż wizytówkę" kliknij to i coś tam powpisuj. Następnie zatwierdź klikając Zapisz. Podpowiadam - nie wstawiaj danych, które mogą pozwolić innym Cię zidentyfikować, bo możesz mieć przechlapane. Nie musisz wstawiać wszystkiego co tam pisze, może być taki "szkielet wizytówki", nawet bez fotki. Odpowiedz Link
arnoszta Re: Proszę uprzejmie 09.01.09, 17:55 Nie chcę mieć wizytówki, wiesz? Bo gdybym miała, to pewnie chciałbyś mieć mnie wśród przyjaciół, a taka przyjaźń chyba zobowiązuje? I oczekiwałbyś niewiadomo czego, a ja pewnie nie sprostałabym tym oczekiwaniom. To ja już wolę bez wizytówki Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ojjjjj, znasz mnie Arnoszta 09.01.09, 18:04 arnoszta napisała: > Nie chcę mieć wizytówki, wiesz? Bo gdybym miała, to pewnie chciałbyś > mieć mnie wśród przyjaciół, a taka przyjaźń chyba zobowiązuje? > I oczekiwałbyś niewiadomo czego, a ja pewnie nie sprostałabym tym > oczekiwaniom... ----- Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ojjjjj, znasz mnie Arnoszta 09.01.09, 18:06 ale pewnie fajnie by było Odpowiedz Link
arnoszta Re: Ojjjjj, znasz mnie Arnoszta 09.01.09, 18:36 Dobrze mówisz: Byłoby, ale nie będzie. Nie żałuj jako i ja nie żałuję Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ojjjjj, znasz mnie Arnoszta 09.01.09, 18:45 arnoszta napisała: > Dobrze mówisz: Byłoby, ale nie będzie. > Nie żałuj jako i ja nie żałuję ------- Nie mogę Cię namawiać ani nakłaniać, bo posądzono by mnie o mobbing albo i nawet molestowanie??? W każdym razie i na razie, wersalka czeka Odpowiedz Link
arnoszta Ależ Tadziu! 09.01.09, 18:54 Mam łóżko i wersalkę (niezagospodarowaną) do dyspozycji. Towarzystwo też mam. Powodzenia w rwaniu wirtualnym i nie tylko Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie dziękuję! 09.01.09, 19:04 arnoszta napisała: > ... Powodzenia w rwaniu wirtualnym i nie tylko ------- Bo w tym przypadku podziękowania, przynoszą pecha... i nici z rwania Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Oho, oficjalnie! 09.01.09, 19:16 arnoszta napisała: > Panie Tadziu. ----- Arnoszta się dystansuje? Jeszcze niedawno byłem Tadzikiem... Odpowiedz Link
arnoszta Re: Oho, oficjalnie! 09.01.09, 19:32 Przecież to tylko net... Tadzik. A dystans jest wskazany we wszystkim Panie Tadziu Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 To stwierdzenie zmuszony jestem zanegować! 10.01.09, 10:09 arnoszta napisała: > A dystans jest wskazany we wszystkim Panie Tadziu ------- Na pewno że nie! Absolutnie nie! Są takie czynności, przy których konieczne jest maksymalne zbliżenie, nawet wejście człowieka w człowieka... że tak powiem i właśnie te czynnością są najczęstszą przyczyną aktywności ludzkiej. Bo tak na dobrą sprawę, wszystko zaczyna się i kończy w łóżku Odpowiedz Link
darima_ka Re: To stwierdzenie zmuszony jestem zanegować! 10.01.09, 13:59 A nie może zaczynać i kończyć na dywanie,niby dlaczego? Odpowiedz Link
darima_ka Masz na myśli że.... 10.01.09, 14:01 w łóżku się rodzi i w łóżku umiera? No tak, z tym się zgadzam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ojjjjj, znasz mnie Arnoszta 10.01.09, 10:13 arnoszta napisała: > Trochę znam i to wystarczy -------- Powiedzmy... hihi Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Chwila, to miał być wątek 10.01.09, 13:56 przywołujący Kazika, a tu jakieś tam poboczne tematy? Tzw. ślepe tory. O nie! Wracam do meritum, wołam: Kaaaaaaaaaziiiiiiiiiiiiiikkkkk, Kaaaaaaaaaaaziuuuuuuuu, no chodź że wreszcie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Chwila, to miał być wątek 10.01.09, 14:04 To ja się przyłączam , i też wołam Kaaaaaaaaziuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
zak-1 Re: Chwila, to miał być wątek 10.01.09, 14:27 Jestem , jestem ....a jakby mnie nie było......cięzki jest los pracującego faceta .Sam siebie załuję Odpowiedz Link