tadeusz_ski.51 19.02.09, 09:36 Czym to tłumaczyć, że w niektórych miejscach, bez wyraźnej przyczyny, zdarza się dużo więcej wypadków i niewytłumaczalnych zdarzeń niż gdziekolwiek indziej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Pechowe miejsca 19.02.09, 13:19 Może bywają tam jakieś magnetyczne zaburzenia? Jest takie miejsce , gdzie samochody jadą same bez kierowcy pod górkę , byłam tego świadkiem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Eeeeeee Renia, ściemniasz! 19.02.09, 15:07 rena-ta49 napisała: > Jest takie miejsce , gdzie samochody jadą same bez kierowcy pod górkę , byłam > tego świadkiem ------- Gdzie? Jak to naukowo wyjaśniają?? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Eeeeeee Renia, ściemniasz! 19.02.09, 15:57 To tylko złudzenie optyczne -moim zdaniem , ale tez o tym słyszałem . A wyjaśnienie ....no ...tak już jest do cholery Odpowiedz Link
darima_ka Niestety nie jest to ściema 19.02.09, 16:27 Miejsce takie znajduje się niedaleko Bielska-Białej a konkretnie wyjeżdżając na górę Zar. Miejsce to jest ogromną atrakcją turystyczną m/n z powodu właśnie tego dziwnego zjawiska . Puszka toczy się pod górę, samochód jedzie pod górę .Być może jest to złudzenie optyczne ,ale tak się dzieje . Odpowiedz Link
darima_ka Nie jest to pechowe miejsce 19.02.09, 16:45 Aczkolwiek dziwne , sporo ludzi zatrzymuje się atm aby na własne oczy się przekonać ,że ich samochód pojedzie do góry Odpowiedz Link