flissy Kult- Hej-------Czy nie wiecie 09.10.10, 18:22 bchmura.wrzuta.pl/audio/5SHXP74JWot/kult-_hej_czy_nie_wiecie Odpowiedz Link
irene.jg Re: Vangelis - 12 o`clock 09.10.10, 23:31 www.youtube.com/watch?v=W1GUhTBBUGM Odpowiedz Link
flissy Re: Vangelis - 12 o`clock 10.10.10, 18:16 Muzyka Vangelisa jest w muzyce czymś"lepszym",czyms tak innym,że nie sposób przejść obojętnie obok niej,,,nigdy nie próbowałem porównywać Vangelis i jego muzyki z kimś innym,to całkiem inny muzyczny świat,inny gatunek muzyczny,to jest VANGELIS,,,Dzięki Irenko za ten kawałek,ktoś kto lubi Vangelisy zna sie na prawdziwej muzyce Odpowiedz Link
irene.jg Re: Wojciech Kilar - Smuga cienia - motyw 11.10.10, 00:58 Ten utwór lubię szczególnie, słucham na okrągło i nie może mi się znudzić Nie potrzeba słów, wystarczą dźwięki. Cieszę się, że mogłam Ci sprawić przyjemność Dzisiaj Wojciech Kilar www.youtube.com/watch?v=5pgE4DH3w1Q Odpowiedz Link
flissy Klaus Schulze - Weird Caravan 11.10.10, 18:35 www.youtube.com/watch?v=F3FX0iKrZMw Odpowiedz Link
flissy Is There Anybody Out There? 12.10.10, 20:13 www.youtube.com/watch?v=Kpy7seH5Hc8 Czy jest ktokolwiek na zewnątrz? Czy jest ktokolwiek na zewnątrz? ps.ale to śliczne. Odpowiedz Link
flissy Pink Floyd - Comfortably Numb 14.10.10, 16:01 www.youtube.com/watch?v=VHk6clzLeMM Przyjemne odrętwienie Halo Czy jest tu kto? Odpowiedz, gdy mnie słyszysz Czy jest ktoś w domu? Podejdź Słyszę, że jesteś załamany Chciałbym złagodzić Twój ból I postawić Cię znów na nogi Zrelaksuj się Potrzebuję wpierw nieco informacji Podstawowych faktów Pokaż mi, gdzie Cię boli Nie ma bólu, odpływasz Odległy statek dymi na horyzoncie Ale Ty przechodzisz to falami Twoje usta poruszają się, ale ja nie słyszę, co mówisz Kiedy byłem dzieckiem, miałem gorączkę Moje ręce wyglądały jak dwa balony Teraz to uczucie znów powraca Nie mogę tego wyjaśnić, i tak nie zrozumiesz Nie taki jestem w rzeczywistości Zapadłem w przyjemne odrętwienie OK Tylko małe ukłucie Nie będzie więcej Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Lecz może zrobić Ci się niedobrze Czy możesz wstać? Wierzę, że to działa, dobrze To pomoże Ci przetrwać przedstawienie Chodź, idziemy; już czas Nie ma bólu, odpływasz Odległy statek dymi na horyzoncie Ale Ty przechodzisz to falami Twoje usta poruszają się, ale ja nie słyszę, co mówisz Kiedy byłem dzieckiem Kątem oka ujrzałem przelotny błysk Chciałem się przyjrzeć temu głębiej, ale to uciekło Nie mogę tego już dotknąć Dziecko wyrosło Sen przeminął A ja zapadłem w przyjemne odrętwienie Odpowiedz Link
rena-ta49 The Cranberries - Twenty One 15.10.10, 15:20 www.youtube.com/watch?v=nzpLMD1xb0Q Odpowiedz Link
flissy Re: The Cranberries - Twenty One 15.10.10, 18:55 Łagodne granie ma tez swój urok Odpowiedz Link
flissy SHEEP 15.10.10, 18:57 www.youtube.com/watch?v=vEaW8QZLT3c Owce Bez winy trwonisz swój czas na odległym pustkowiu Tylko mętnie świadomy unoszącego się w powietrzu niepokoju Lepiej bądź czujny Wokół mogą czaić się psy Spojrzałem za Jordan i zrozumiałem Rzeczy nie są takie, jak o nich myślałem Co masz z udawania, że niebezpieczeństwa nie są prawdziwe Łagodnie i posłusznie podążasz za przywódcą Dobrze znanymi korytarzami w kierunku stalowej kotliny To niespodzianka! W twoich oczach śmiertelny wstrząs Bo teraz widzisz rzeczy, jakimi są naprawdę Nie, to nie jest zły sen PAN JEST MOIM PASTERZEM I NIC MI NIE TRZEBA ZMUSZA MNIE DO KŁAMSTW POPRZEZ ZIELONĄ TRAWĘ PROWADZIŁ MNIE JAK CICHĄ WODĘ UWOLNIŁ MĄ DUSZĘ BŁYSZCZĄCYMI NOŻAMI KAZAŁ MI WISIEĆ NA HAKACH NA WYSOKOŚCI NAWRÓCIŁ MNIE NA BARANINĘ SPÓJRZCIE. MA WIELKĄ MOC I WIELKI GŁÓD GDY NADEJDZIE CZAS W KOŃCU ZABECZYMY POPRZEZ CICHE ZAMYŚLENIE I WSZECHOBECNE PRZEZNACZENIE MISTRZ SZTUKI KARATE POWSTAŃMY WIĘC I SPRAWMY, BY W OCZACH KRETYNÓW POJAWIŁY SIĘ ŁZY Gadając i becząc z wrzaskiem uderzam go w kark Fala za falą obłąkanych mścicieli Wesoło maszeruje z zapomnienia dalej do snów Czy słyszałeś wieści? Psy już zdechły Lepiej zostań w domu I rób jak ci kazali Wynoś się z drogi, jeśli chcesz dorosnąć Odpowiedz Link
flissy Re: Pink Floyd - Comfortably Numb 15.10.10, 18:58 Bo to Pink Floyd,a wszystko ich jest przepięknie cudowne Odpowiedz Link
flissy Trebunie Tutki :) 06.11.10, 20:57 www.youtube.com/user/te1109?feature=mhum#p/f/82/3fQRZCj9wg4 Odpowiedz Link
darima_ka Electric Light Orchestra - Mr Blue Sky 06.11.10, 21:11 www.youtube.com/watch?v=bjPqsDU0j2I&feature=related Odpowiedz Link