ruken 06.02.08, 14:31 Czy ktos pracowal dla tego biura lub orientuje sie jakie sa tam warunki pracy? Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patra24 Re: Rezydent Exim Tours 06.02.08, 15:37 a wiesz może czy w Exim animator musi mieć uprawnienia pilota wycieczek? Odpowiedz Link Zgłoś
bialaseek Re: Rezydent Exim Tours 11.02.08, 16:47 w żadnym biurze nie musisz mieć uprawnień pilota na stanowisko animatora. Nie które biura wymagają kursu ale na animatora. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka1122 Re: Rezydent Exim Tours 11.03.08, 20:38 ponawiam wątek czy ktoś pracował z EXIMEm? Odpowiedz Link Zgłoś
nananana1 Re: Rezydent Exim Tours 11.03.08, 22:50 Ja w ubiegłym sezonie miałam z Nimi pracować, ale wkońcu zrezygnowałam. Po pierwsze - bardzo długi pobyt (8 miesięcy), a po drugie kiepska kasa (400 euro), 1,5% prowizji od wycieczek. Ale z tego co wiem, to wszystko tez zależy od destynacji. Ja takie warunki otrzymałam do Tunezji. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hadoha Re: Rezydent Exim Tours 18.05.09, 19:22 Witam, ja również pracowałam dla Exim Tours w zeszłym sezonie w Turcji przez 6 miesięcy. Współpraca z ta firmą ogólnie wygląda dobrze, ale dużo również zależy od szefa destynacji. W moim wypadku była porażka... Do Turcji jednak się nie zniechęciłam i jestem znów ponownie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alers Re: Rezydent Exim Tours 06.09.08, 14:16 Ja bym chciała ponowić pytanie,czy znajda sie tu obecni albo byli rezydenci ET?? Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Rezydent Exim Tours 06.09.08, 14:57 W Eximie każda destynacja rządzi się odrębnymi prawami, są inne warunki płacy i pracy, więc nie da się uogólnić.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mojeleon1 Re: Rezydent Exim Tours 11.05.09, 21:11 ja pracowałam 4 miesiące, biuro ma swoje plusy i minusy ale w ogolnym rozrachunku plus, wiecej informacji ewentualnie na maila Odpowiedz Link Zgłoś
sharm_el_sheikh Re: Rezydent Exim Tours 26.05.09, 11:19 Wiam, ja pracuje w ET ale w oddziale w PL,wyjezdzam niedlugo na rezydenture do ssh ale z zupelnie innym biurem.Co do pracy w ET na stanowisku rezydenta,to raczej kiepsko.Zero umowy,brak ubezpieczenia,trzeba sobie wszystko oplacac samemu,a jak sezon kiepski,to wyrzucaja Cie z dnia na dzien.No chyba,ze jestes naprawde dobra.Zdecydowanie lepiej maja piloci.Zarbiaja prawie 2 razy wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lola1981 Re: Rezydent Exim Tours 29.05.09, 14:32 perythia napisała: > W Eximie każda destynacja rządzi się odrębnymi prawami, są inne warunki płacy i > pracy, więc nie da się uogólnić.... :-) podpisują się obiema rękami i ważne na jakiego szefa trafisz... i ludzi którzy tam pracują... Odpowiedz Link Zgłoś