Dodaj do ulubionych

Małe i asymetryczne-pytanie

28.07.05, 18:34
No właśnie.Wydaje mi sie sie w moim wypadku różnica jest widoczna "gołym okiem".Jedna piers jest spłaszczona,ma inny kształt.Noszę push up których nie znoszę ale wydaje mi sie ze asymetria jest wtedy mniej rażąca.Uzywam też wkładek ale mimo to piersi mają inny kształt i odnoszę wrazenie,ze to bardzo widać..Już nie wiem jak sobie z tym radzic.Czy są dziewczyny które mają podobny problem?
Obserwuj wątek
    • hippophae Re: Małe i asymetryczne-pytanie 28.07.05, 18:43
      U mnie różnica na pewno jest widoczna bez ubrania, w ubraniu mam nadzieję że nie, zwłaszcza, że właściwie w ogóle nie widać moich piersi ;-) Niestety nie wiem co można poradzić, próbowałam opisywanych na forum masaży (jednej piersi) ale przyznam, że byłam mało systematyczna. Pewnie jeszcze będę próbować.
      • evil.86 Re: Małe i asymetryczne-pytanie 28.07.05, 21:48
        Dokladnie tak samo jak hippophae- masaz jedenj piersi, ale
        niestystematyczny...heh... Wydaje mi sie, a nawet jestem pewna ze przez ubranie
        nie widac roznicy wielkosci itp. Bez ubrania ja widze doskonale,szczegolnie ze
        gorzej sie uklada w staniku czy kostiumie kapelowym. Moj chlopak ze zwrocil
        uwage,ale tylko raz i chyba nawet o tym zapomnial..
    • nikitka84 Re: Małe i asymetryczne-pytanie 29.07.05, 11:12
      Ja rowniez mam asymetryczne. O czym zreszta juz pisalam:) Golym okiem widac, a
      i jedna miseczka staniczka zawsze uklada sie lepiej:) Ale w dopasowanych
      topikach, nawet ubranych na nagie cialko, tej roznicy nie widac:) Ja sie z
      dziewczynami zgodzic musze, ze masaze i cwiczenia powinny troche pomoc. No i
      naprzemienne natryski oraz spac na brzuchu nie powinnas. Ale z tymi ostatnimi
      dwoma to ja mam zawsze problem:)
    • malwa105 Re: bardzo duza asymetria piersi 19.04.06, 15:37
      ja mam o wiele wiekszy problem, jedna piers mam o rozmiarze c, a jednej nie mam
      prawie w ogole,, musze nosic wkladke silikonowa w staniku, , czuje sie z tym
      okropnie, nie potrafie dobrac sobie stroju kapielowego, i nie wspomne juz o
      sexie z chlopakiem, czuje sie potworem, nie wiem jak sobie z tym radzic!!!!
      • airad11 Re: bardzo duza asymetria piersi 07.08.06, 00:25
        Hej, ja mam taki sam problem przy czym dużo mniejszą różnice między piersiami -
        jednej nie ma wcale bo się nie wykształciła a druga to takie "pełne" A.
        Niestety również nosze proteze silikonową i bardzo dobrze Cie rozumiem.
        Jeśli chodzi o bieliznę i kostiumy kąpielowe to polecam zaopatrywanie się w
        sklepach dla Amazonek. Ja mam kilka kostiumów (w tym dwuczęściowe) i jestem
        bardzo zadowlona choć oczywiście marzą mi się stroje bikini które dla mnie są
        abstrakcją... Ale błagam nie czuj się potworem bo nim nie jesteś. Jak to mówi
        mój facet jesteśmy oryginalne, niepowtarzalne i wyjątkowe....
        • alicja_wk Re: bardzo duza asymetria piersi 08.08.06, 09:45
          Asymetria piersi jest czymś normalnym i chyba żadna, albo jedynie niewielka
          część kobiet na świecie ma piersi jednakowej wielkości. Choć im większa ta
          asymetria, tym bardziej sie tym martwimy, więc swietnie was rozumiem, bo choc u
          mnie ta róznica wynosi zaledwie jakieś pół rozmiaru, to i tak jest to dla mnie
          problemem przy małych piersiach. Znam jednak przypadek podobny do Waszego,
          gdzie jedna z piersi w ogóle sie nie wykształciła, a druga była normalnie
          rozwinięta i systematyczne masaże spowodowały jej rozwój.
          • airad11 Re: bardzo duza asymetria piersi 10.08.06, 22:42
            Tak, to prawda że większośc kobiet ma delikatne różnice w rozmiarze piersi -
            ale zazwyczaj sa one tak małe że łatwo ja skorygowac dobrym biustonoszem a
            masaże są w stanie prawie zupełnie je wyrównać. Niestety w przypadku gdy
            asymatria jest znacząca to masaże niewiele pomagają gdyż nie da się w ten
            sposób spowodowac wzrostu piersi o np. dwa rozmiary. Moja piers nie urosła bo
            urodziłam się z nierozwinietym mięśniem piersiowym. Niestety pomimo kilku lat
            ćwiczeń, różnych zabiegów, chodzenia po różnych "czarodziejach" piersi jak nie
            było tak nie ma. Ratuje mnie tylko operacja ale jest wiele "za" i jeszcze
            więcej "przeciw". Lekarz z którym rozmawiałam na ten temat był bardzo szczery i
            dzięki niemu wiem że narazie taka operacja nie jest dla mnie najlepszym
            rozwiązaniem. Może zdecyduję sie na nią za kilka lat kiedy będzie więcej "za".
            W tej chwili nauczyłam sie akceptować siebie taką jaka jestem bo zycie pokazało
            mi że sa wieksze tragedie dla kobiety niż małe piersi lub asymetria.
            Serdecznie pozdrawiam wszystkie "asymetryczne" :)
            • alicja_wk Re: bardzo duza asymetria piersi 14.08.06, 10:54
              Ciesze się, że masz takie podejście do problemu i nie zamartwiasz się tym tak
              strasznie jak ja swoim 70A. Podziwiam Cię i zyczę wszystkiego dobrego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka