Dodaj do ulubionych

Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. .

10.06.06, 15:59
....teksty które usłyszałyście na tamat swoich piersi możecie wpisywać
właśnie tutaj.

Ja kiedyś usłuszałam od dziewczyny w klasie że mój biust wygląda jak groszek
na wiosne, zrobiło mi się przykro bo ona nosi C.
Obserwuj wątek
    • e.m.i1 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 10.06.06, 23:12
      A mnie na ulicy zaczepil jakis pijak i powiedzial ze jestem plaska. Na
      szczescie szlam z kolega wiec mu odpowiedzial...
      Innym razem od kumpeli uslyszalam ze nic tam nie mam (a ona sama wcale
      wiekszych nie ma).
      • luxure Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 11.06.06, 06:58
        Jaki ty masz rozmiar biustu? Jeden czy pół? - zapytał mnie kiedyś kolega z
        pracy. Pracę zmieniłam - uraz do facetów pozostał. A decyzję podjęłam...
    • aiczka Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 12.06.06, 13:32
      Ja mam mały biust stwierdzony medycznie. Chirurg, który usuwał mi pieprzyk z
      piersi stwierdził potem, że "ten biust jest taki... niewielki... i nie bardzo
      było skąd skórę naciągać..."
      • nastoletniadziewczyna Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 14.06.06, 17:59
        kiedyś kolega podsłuchał, jak gadałam z koleżanką że nie moge sobie znaleźć
        rozmiaru(czegoś, nie stanika) i powiedział:"rozmiaru?? nie możesz znaleźć
        rozmiaru, bo masz..35.aaaaaaaa, tak?"
        Ale to był idiota i potem inny(fajny) kolega mu to powiedział na szczęście...
        A jeszcze kiedyś, w wakacje, byłam w krótkeij spódniczce i cienkiej bluzeczce i
        jakiś 2 faciów mówiło do siebie:"ty, fajna laska, nie?" "fajna, ale jakaś
        płaska" albo też że ma pierś jak plecy, nie pamiętam.....
        Generalnie to okropne, że najbliżsi(przyjaciółki , rodzina) ludzie,
        których często spotykamy (ze szkoły, pracy) lub też całkiem obcy mówią takie
        rzeczy...zastanawiam się po co...? bo jak się komuś powie, że ma np. paskudną
        bluzkę, to ok przestanie nosić, może to i lepiej dla niego ,ze się nie
        skompromituje...
        Ale jak się komentuje czyjąś urodę, np. mały biust, to po co? oni myślą ze
        dziewczyna nie wie, że jest płaska i trzeba ją uświadomić?żeby....zrobiła sobie
        operację/dostała kompleksów/zabiła się??
        • e.m.i1 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 15.06.06, 00:24
          Przeciez oni to robia dla naszego dobra... bo my nie wiemy jak wygladamy i
          trzeba nas oswiecic:/
          • nitka_ss Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 15.06.06, 12:14
            wiem jakie to jest okropne:(

"Zawsze znajdzie się ktoś kto powie ci coś przykrego żeby sam mógł poczuć się
            lepiej"

I to jest prawda bo najlepiej wyżyć swoje kompleksy na innym, zazwyczaj
            słabszym.

POZDRAWIAM!!!!
    • searena Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 18.06.06, 21:13
      A z mojego B75 kiedyś naśmiewała się koleżanka. Wygłaszając przy okazji peany na
      temat swojego, chyba DD. Po latach urodziła dzieci, schudła po nich 50 kg i jej
      piersi wyglądają teraz jak 2 wiszące worki skóry. Wypisz wymaluj jak z tych
      filmów o czarnej Afryce, gdzie kobiety mają takie coś wiszące do pasa. Nadal
      mimo to mi czasami robiła przytyki, ale teraz mi było jej szkoda. I nie byłam w
      stanie jej pwoeidzieć nic o tyhc wiszących worach bo wydawało mi się to zbyt
      okrutne :) Mój biust mi się podoba, jest jędrny, łądny, facetom też się podoba.
      Mówią że idealnie miesci się w dłoniach :) I pomyśleć że keidyś miałam kompleksy.
      • 83kimi Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 19.06.06, 10:40
        Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji - wręcz przeciwnie, parę razy faceci mówi
        mi, że mam fajne piersi...:-)
    • madziara41 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 21.06.06, 22:30
      Ostatnio na imprezie przy stole, pani która była świadoma swoich wdzięków
      jeżeli chodzi oczywiście o piersi (natura ją hojnie obdarowała) zażartowała, że
      będzie sobie musiała wyciągnąć ten silikon bo jest bardzo niezdrowy, a ja jej
      odpowiedziałam "Ja to własnie zrobiłam i czuję się świetnie" oczywiście mnie
      Pan Bóg stworzył dla hecy z przodu plecy i z tyłu.
      • madzi1 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 21.06.06, 22:59
        swoja droga to dziwne ze wlasnie ta biusciaste sie na nas wyzywaja... moze chca
        leczyc w ten sposob inne swoje kompleksy... nie wiem, ale ja sie z duzych
        cyckow nie wysmiewam i nie zazdroszcze specjalnie
        • satia2004 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 28.06.06, 00:56
          madzi1 napisała:
          > swoja droga to dziwne ze wlasnie ta biusciaste sie na nas wyzywaja...

To niestety działa w obie strony :(
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=43271210&v=2&s=0

• madzi1 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 28.06.06, 19:31
            no w sumie tak, ale o ile moge zrozumiec ze te z malymi cyckami wyzywaja sie na
            tych z duzymi z czystej zazdrosci (oczywiscie zapieraja sie ze wcale nie
            zazdroszcza) o tyle nie rozumiem dlaczego te biusciaste wyzywaja sie na tych z
            malymi :)
    • maszkarona biuściaste 09.07.06, 15:13
      Ooooooo tak, biuściaste potrafia walić niezle teksty

Moja rodzona matka, biust D/E pastwila sie nade man do 30 roku zycia, ze to moja
      wina ze jestem plaska jak decha, bo za malo jem, gdybym przytyla to i biust by
      mi urusl. Chyba pojela ze po 30 juz mi nie urosnie <lol>

A te cycaste kolezanki jak sie napawaja swoimi wymionami, ciagle jakies
      bezzensowne uwagi, "phi, a ty nie masz duzego biustu" itp. ZENADA

dla bab z wymionami kazda, ktora ma ponizej D jest plaska, a przez to gorsza od nich

dodam, ze biust mam raczej sredni, niz maly 70B/C, a i tak slysze to samo, co wy
      ktore piszecie ze macie A. nie przejmujcie sie tymi durnymi komentarzami, lepiej
      miec A, czy B niz wymiona do kolan, biust powyzej D jest zwyczajnie oblesny,
      fuj. cieszmy sie tym, co mamy :-)
      • nikitka84 Re: biuściaste 09.07.06, 16:18
        Mi jeszcze zadna biusciasta nic przykrego nie powiedziala. Wrecz przeciwnie,
        jakbym cos nazekala, ze mam male piersi, to wrecz przeciwnie, gotowe mnie
        jeszcze pocieszac.
      • chilli81 "Krowie" Wymiona :D 08.11.06, 18:22
        Hah! Nic dodać nic ująć :D
    • aska2444 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 11.07.06, 09:44
      Mi kiedys kolega z klasy powiedzial ze jestem plaska:(
      Pozniej niedoszly chlopak stwierdzil ze nie bedzie ze mna bo nie mam piersi;/
      (tylko ze nie powiedzial mi tego tylko mojemu szwagrowi bo oni sie znali)
      Jest to bardzo przykre i ciezko z tym zyc.
      Ja teraz mam niecale 18 lat(koncze w pazdzierniku)i mam 70C 75A zalezy od
      stanika.Dla mnie sa male.Chyba zaczne brac l-arganine moze to cos da jak
      myslicie??
    • ja243 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 11.07.06, 15:14
      Kiedyś zwierzyłam się koleżance, że bolą mnie persi. A ona nato: "piersi??
      Chyba wypustki!" Zrobiło mi się smutno...
    • gwiazdkaaa Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 12.07.06, 17:51
      Oj mialam sporo takich sytuacji.
      W gimnazjum pojechalismy z klasa nad jezioro i kapalismy się i kolega do mnie:
      Ale Ty płaska jesteś.

Byłam na konkursie pięknosci i tam dopiero sie naslyszalam o swoim biuscie..
      Ze jestem deska itp ojjj sporo tego bylo.
      Ciotka mi kiedys powiedziala, że moglam sobie cos wepchnac w stanik to moze bym
      wygrala... Porazka
      • troleska Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 12.07.06, 20:13
        najgorsze to usłyszeć taką uwagę od kogoś z rodziny. kiedyś wujek powiedział
        mi "dziewczyno kiedy ci te cycki urosną?"
        • unicat6 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 13.07.06, 19:08
          moim ulubionym tekstem ktory czesto powtarzam (do kolezanek z duzym biustem gdy
          o nich rozmawiamy )"ja tez mam duze piersi ale dla zdrowia jego czesc zawsze
          zostawiam w domu i dlatego teraz mam taki maly" ja ciagle zartuje na temat
          swoich piersi ale na szczescie nigdy nie uslyszalam na ich temat nic przykrego.
          • tygrysek27 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 14.07.06, 08:49
            ja w sumie nigdy nie słyszałam jakichś przykrości
            dopiero jak poznałam eksa zorientowałam się że moje piersi nie bardzo -
            delikatnie mówiąc - mu pasują
            kiedyś powiedział mierząc mnie wzrokiem: no, z ciebie to niezła laska by była
            gdyby nie (to zamikl i zawiesił wzrok na biuście)
            innym razem powiedział że na ulicy nigdy nie zwróciłby uwagi na kobietę z
            takimi piersiami jak moje ale że to jest ja to jemu to nie przeszkadza....

Nie przeszkadza! TO! Jakbym była inwalidką!
            Już wcześniej zamieszczałam ten link ale jeszcze raz:
            mawros1.sympatia.onet.pl/, to on - mój ex, przeczytajcie opis - kobieta
            marzenie....
            mimo że nie jesteśmy razem ponad rok jak to znalazłam i przeczytałam rozwyłam
            się - przez 1,5 roku byłam z facetem który kochając się ze mną myślał o dużych
            cycach

teraz jestem z kimś ale swoich piersi nigdy nie zaakceptuję, choćby nie wiem
            jak mój M się starał i mi pomagał
            • troleska Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 14.07.06, 12:09
              nie przejmuj się przejmuj sie tygrysek27, wiem że to musiało ćie boleć ale skoro
              on tak mówi to znaczy że ne jest Ciebie warty, zasługujesz na kogoś z wyższej półki.
            • nikitka84 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 14.07.06, 12:11
              Masz na mysli: "Uwielbiam wszystkie kobiety, najwiekszą jednak słabość mam do
              tych, u których znaczna przewaga estrogenów daje o sobie znać...."? Ja tam
              jakos nie odebralam, ze konkretnie o duze piersi chodzi, ale znasz go lepiej...

Po pierwsze:
              Zapomnij o nim!! To dupek, a nie facet. Szczesliwie juz nie jest Twoim
              chlopakiem. Wyrzuc go ze swojego zycia. Nie ma sensu go rozpamietywac!! Ja nie
              wierze, ze facet wprost krytykuje wyglad swajej dziewczyny, wpedzajac ja w
              kompleksy, a pod wszystkimi innymi wzgledami jest w porzadku.

Po drugie:
              Facet ma prawo wolec duze biusty. To nie swiadczy o tym, ze mniejsze sa gorsze,
              tylko o tym, ze ten konkretny mezczyzna woli duze biusty. Tylko jesli ten duzy
              biust jest dla niego tak wazny, to niech sobie kobiete z duzym poszuka, a jak
              nie jest az tak wazny, to niech siedzi cicho i nie krytykuje. Mowilam juz, ze
              dupek?

Po trzecie:
              Tak jak ten konkretny facet woli wieksze, to sa inni konkretni faceci ktorzy
              wola mniejsze. Pozwolmy im na to!! Jesli Twoj mezczyzna do nich nalezy i mu
              Twoje piersi odpowiadaja, dlaczego nie masz ich zaakceptowac? Dlaczego o Twoim
              samopoczuciu ma decydowac jakis dupek z przeszlosci, a nie obecny Mezczyzna z
              ktorym jestes? Komu chcesz sie podobac, temu ex, czy obecnemu Mezczyznie?

I na koniec jeszcze jedno pytanie:
              Czy gdybys wiedziala, ze jakis mezczyzna moze tak potraktowac kobiete z malym
              biustem, jak Twoje ex, a sama mialabys duze piersi, to bys sie zwiazala z kims
              takim? Bo ja na pewno nie. I cieszylabym sie niezmiernie, ze dzieki malym
              piersia nie zmarnowalam sobie zycia z kims takim.
              • tygrysek27 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 14.07.06, 12:35
                ad."po pierwsze" - tak, ten komentarz dotyczy piersi, zresztą wiadomo że
                estrogeny odpowiadaja za drugorzędne cechy płciowe zatem biust, biodra,itp.
                Poza tym pamiętam jego bezradny tekst: co ja zrobię że lubię duże cycki....

ad. "po drugie" - właśnie, po co zatem był ze mną? Żeby się pastwić? Do dzis
                jest to dla mnie niezrozumiałe.

ad. "po trzecie" - tak mi zorał psychike że nie wiem czy tego myslenia się
                pozbędę. A kobiety są różne, kiedyś przeczytałam w jego GG rozmowę z koleżanką
                która zapytała o jego związek i mnie. On odpowiadając wspomniał że mam fobię na
                punkcie swego biustu, bo mam rozmiar A. Ona na to: czy jemu to przeszkadza? A
                on: jakby było C to byłoby zajebiście. Koleżanka była rozchichotana bo wczesnej
                skomplementował jej C...... kobiety są zawistne i cieszą się przewagą
                jakąkolwiek.
                A dla mnie to był nóż w serce.

I wiem to wszystko co piszecie ale nadal boli.
                • nikitka84 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 14.07.06, 16:19
                  Widze, ze kolezanka na miare tego faceta.

A on znajdzie sobi kobiete ze slicznym C lub D, a po ciazy jej biust obwisnie,
                  albo sie zdeformuje, albo zaniknie (czego jej nie zycze, ale niestety biust po
                  ciazy traci na urodzie) i ja zostawi, albo jej bedzie zycie trul i dopiero
                  kobieta bedzie miala przerabane:/ Albo jej bedzie narzekal ze ma za malo jedrna
                  pupe, za szerokie biodra, zbyt masywne uda, cellulit, rozstepy lub zbyt malo
                  biale zeby. Zreszta jak facet ma takie podejscie, to moze miec dziewczyne jak z
                  obrazka, a do innych wzdychac, bo sa nie jego i chociazby przez to bardziej
                  kreca.

To jest trudne, ale musisz o nim zapomniec. Zniszcz zdjecia, zerwij wszelkie
                  kontakty, calkowicie sie odetnij od jego i jego znajomych. I sprobuj znalesc
                  jakis sposob na przykre wspomnienia np. ilekroc Ciebie najda pusc jakas
                  optymistyczna piosenke, zrob makijaz (mi pomaga:D), pomaluj paznokcie, wyslij
                  jakiegos milego esemesa do swojego obecnego chlopaka, sprobuj przypomniec sobie
                  cos przyjemnego, co Cie spotkalo ostatnio.
    • bee85 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 27.08.06, 16:21
      mój chłopak kiedyś powiedział o mnieprzy swoich kolegach:
      Bóg stworzył ja dla hecy, z tyłu plecy, z przodu plecy :(
      zrobiło mi sie strasznie przykro i głupio
      • olianka Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 29.08.06, 22:26
        Kiedyś powiedziałam koleżance, że mam nową bluzeczkę, z takim dużym dekoltem.
        Kolega, który przysłuchiwał się rozmowie, powiedział, że do niej to "se cycki
        musze ścisnąć, żeby to jakoś wyglądało". Hahahaha.
        O. (a mojemu M. się podoba)
      • vestalinka Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 05.09.06, 12:24
        Taki chłopak momentalnie powinien dostać w pysk,a Ty powinnaś zmienić numer
        telefonu i powiedzieć mu:sayonara,beybe!
        • vestalinka Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 05.09.06, 12:26
          To było do bee85
      • nie-niebieska Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 12.11.06, 11:59
        mam nadzieje, ze to juz twoj eks....
    • iwonaje Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 02.09.06, 09:01
      Przykre jest to, że tak dużo nie miłych rzeczy słyszy się od kolegów ( a nawet
      własnych facetów). Co taki kolega ze szkoły lub pracy ma z tego, że komuś tak
      dowali? Jakbyśmy my kobiety zaczeły komentować wygląd otaczających nas panów to
      dopiero dużo miałybyśmy do powiedzenia. A czesto zdarza się, ze gruby,
      zaniedbany facet wyśmiewa dziewczynę prezentującą się o wiele lepiej niż on.
      • marihuana11 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 04.09.06, 08:35
        IO powinnyśmy komentować, bo panowie najczęściej nie zdają sobie sprawy jak
        wyglądają :-))
      • tomgirl Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 13.02.07, 16:12
        No właśnie. Mi moj przyjaciel (a moze i pseudo przyjaciel) powiedział kiedyś
        widząc ze zanosze do przymierzalni stanik "Ty nosisz stanik? Po co? Przeciez..."
        Innym razem uslyszalam jak przyjaciółka stwierdziła przy kolegach z pracy:" Ona
        wypycha chyba sobie, wczesniej miala mniejsze. Wiecie, są te staniki push-upy.
        Bez nich to deska"
    • chilli81 Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 08.11.06, 18:42
      Heh a ja tam kiedyś skomentowałam wygląd faceta (i to nie jednego) minę miał
      nie tęgą dobrze mu tak. Skoro oni nie mają skrupułów to dlaczego ja je mam
      mieć...? :D

Pędź pachole przez pole bo cię za....
    • bakali Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 09.01.07, 15:49
      a ja lubie moj biuscik - 70 B. Nie rozpaczam nad nim, nie powiekszam na sile
      (no dobrze, czasem delikatny push - up :) ), nie marze o wiekszym. jestem
      drobna i moj biust jest proporcjonalny, wlasnie z wiekszym wygladalabym
      smiesznie. i wiecie co? nie moge sobie przypomniec przykrych tekstow na ten
      temat, bo po prostu wypuszczam je drugim uchem. pamietam za to okreslenia:
      piekny, jak z bajki, ksztaltny, delikatniuchny... znam swoja wartosc i lubie
      siebie. a ze maly? trudno!
      polubcie siebie :)
      • awia22 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 18.01.07, 11:22
        a ja byłam kiedyś z mamą w sklepie przymierzać kieckę; no i mama stwierdziła -
        że nawet ewentualnie mogę ją kupić, ale warunkowo muszę wtedy załozyć jakiś
        dobry push-up albo usztywniany stanik....tyle, że ja właśnie wtedy już taki na
        sobie miałam (np. miały tyle wkładek ile weszło) :-(...ale moja mama jest
        zakręcona - chyba właśnie jak to usłszałam właśnie od mamy to było mi bardzo
        przykro; no i niestety jestem tak zakompleksiona, że przed swoimi facetami
        zawsze go ukrywałam i nie pozwalałam dotykać; teraz powoli myśle (mam już 31
        lat) - że w sumie jest bardzo ładny i całuśny; mógły być trochę więszy, bo
        jestem wysoka i mi proporcje nie pasują :-(
        • orlith Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 20.01.07, 12:30
          Przynajmniej coś tam macie, ja piersi mam może jak dzisiejsze 10 -12 latki, nie
          można tego nawet A nazwać, a jak staję przed lustrem to po prostu mi się chce
          płakać. I niestety też bardzo często słyszę, - tobie nawet biustonosz
          niepotrzebny, albo - kup sobie "0", może nie będzie za duży. I coraz bardziej
          mam ochote zrobić sobie operację....
          • tomgirl Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 13.02.07, 16:16
            Nie martw się- tez tak mam. Tzn. niby cos sie tam przebija przez żebra ale
            niewiele widac bez podnoszacego stanika. W dodatku jestem dosyc chuda, wiec
            moja klatke piersiową kiedys ciotka porównała do powierzchni kaloryfera. Ale
            operacji nie zrobie.
            • ania1633 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 19.02.07, 12:58
              Ja mam ledwie 80cm obwodu w biuście i mam kompleksy z tego powodu,ale powiem Wam
              o czymś innym,o mężczyznach.My cierpimy z powodu małego biustu a oni mają
              podobne problemy,chodzi mi o kompleks małego członka.Kobiety niezdają sobie
              nawet sprawy z tego jak ich to boli,ja kiedyś też niewiedziałam dopuki nie
              poznałam kogoś.Wspaniały facet,piękny,zadbany i inteligętny,wciąż mówi że dla
              kobiet liczą sie tylko duże członki i nic więcej.Ja mu tłumaczę że wcale tak
              niejest,że niekture lubia małe,ale on mnie w ogóle nie słucha i dalej swoje.Żal
              mi że tak uważa bo ja go bardzo kocham niezależnie od rozmiaru członka.
            • ania1633 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 19.02.07, 14:08
              Słyszałam że duże piersi są niewygodne i wymagają większej dbałości aby
              zachowały ładny kształt.
              Apropo mojej poprzedniej wypowiedzi. Czy Wiecie że mężczyźni też używają
              wypychaczy? tyle że oni wypychają sobie w kroczu.Wszyscy mamy te same problemy.
              A jak ktoś Wam dotnie to zmierzcie go wymownie i powiedzcie ze ma za małego
              konia, i możecie dożucić z dumą ze małe piersi nie wpływaja na sprawność
              kobiety w łużku.I powiem Wam jeszcze ze jak sie kogoś kocha to naprawde wszystko
              sie wtedy w nim podoba, pomyślcie o tym i uwieżcie tym któży Was kochajom.
              • madzi1 Re: Głupie.....Śmieszne.....Przykre.. . 01.03.07, 12:51
                Słyszałam że duże piersi są niewygodne i wymagają większej dbałości aby
                > zachowały ładny kształt.

no niestety w ten sposob mozemy sie tylko pocieszac, my nie marzymy o duzych,
                marzymy zeby w ogole byly :/ biust b nie jest duzy jest akurat i mysle ze o
                takich wlasnie wiekszosc tego forum mysli mowiac o wiekszysch piersiach...
                jesli nie dba sie o piersi to nawet a moze sie sflaczyc, a gorzej wyglada chyba
                sflaczone a (jak nalesnik) niz sflaczone c albo d... tak mi sie wydaje, bo nie
                widzialam na wlasne oczy :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka