Dodaj do ulubionych

przez biust do orgazmu

29.10.06, 20:12
dziewczyna przez pieszczoty biustu może dojść do ogazmu, no może i tak ale
trzeba ten biust najpierw posiadać. mój chłopak próbował mi pokazać że nawet
na moje malutkie piersi (a nie mam nawet A) to podziała ale mi to jakoś
przyjemności nie sprawiło. a jak wy macie z tego typu zabawami biustem?
Obserwuj wątek
    • thedutchess Re: przez biust do orgazmu 29.10.06, 22:42
      Więc ja mam podobnie-mi to nie sprawia przyjemności bo prawie nie mam biustu a
      poza tym mój chłopak nigdy nie zainteresował się na dłużej moimi piersiami.On po
      prostu ich nie lubi a ja uważam że pieszczoty piersi doprowadzają do orgazmyu
      gdy sie je ma! Niestety niewiem jak to jest.....
    • nikitka84 Re: przez biust do orgazmu 30.10.06, 00:40
      Po pierwsze ten typ orgazmu doswiadcza jedna kobieta na sto.
      Po drugie im partnerzy beda bardziej skoncentroanie na tym, zeby go osiagnac,
      tym mniejsze szanse, ze im sie to uda.
      Po trzecie, male piersi nie sa ani odrobine mniej wrazliwe na pieszczoty w
      porownaniu z duzymi. Posiadaja taka sama liczbe zakonczen nerwowych - z racji
      mniejszej powierzchni sa po prostu osadzone gesciej:)
      • haneczka10 Re: przez biust do orgazmu 31.10.06, 10:34
        czytalam ze maly biust jest bardziej wrazliwy na pieszczoty aniżeli duży:)
        Sama to potwierdzam:)
        mój biust jest bardzo wrazliwy a posiadam tylko małE A:)
        HANECZKA
    • mroofka2 Re: przez biust do orgazmu 30.10.06, 14:16

no nie wierzę, że może;)
    • dorotenienka Re: przez biust do orgazmu 01.11.06, 23:17
      do samego orgazmu to może nie, ale od tego, to już tylko tyciutko brakuje.. mmm.. chociaż mam tylko malutkie a ;)
    • chilli81 przez biust do orgazmu 08.11.06, 17:20
      Oj dziewczynki mylicie się i to bardzo. Właśnie małe piersi reagują na
      jakikolwiek dotyk, pocałunek itp. Duże niestety nie ponieważ mają jak wiadomo
      więcej tłuszczu więc trzeba się przebić przez ten tłuszcz by one zareagowały.
      Moje qmpele o takich np.C czy D narzekają na brak podniecenia. A wasz problem
      nie tkwi w tym, że są małe a tylko i wyłącznie w waszych kompleksach. Tak
      intensywnie myślicie o nich, że aż Was strach mrozi przed kolejnym
      zbliżeniem "znów zobaczy te moje rodzynki" co przekłada się na wasze odczucia w
      trakcie. A trzeba się wyluzować powtarzać sobie "mam piękny, mały jędrny
      biuścik" i myśleś tylko o rozkoszy płynącej z pieszczot. Same wyolbrzymiacie
      problem uwierzcie jak się nie zwraca na pewne rzeczy uwagi i ciągle o nich nie
      mówi przy chłopaku to on nawet nie zauważy problemu a wtedy to już sukces i
      możemy działać dalej najpierw delikatnie później mniej :D wmówić mu, że jest
      się idealną kobietą :D to działa. Ile jest takich co urodą ani figurą nie
      grzeszą a wmówiły połowie miasta a nawet świata, że są piękne. To się nazywa
      siła sugestii :D Chyba, że macie nieodpowiednich partnerów, np. zrobił wam
      jakąś krzywdę i pamiętacie to wtedy też nic nie podnieca.
      Rozmawiałam kiedyś z moją siostrą cioteczną i ona wciąż narzeka na swój biust,
      że go nie ma itd. miała do tego głupie pomysły, które jej oczywiście z główki
      szybko wybiłam. Powiedziałam jej też, że jeśli chłopak ją kocha to pokocha jej
      piersiątka. Z tego co wiem chce się zdecydować na współżycie jednak ma obawy
      widomo jakie też. Doradziłam jej, że jakby już doszło do czegoś to ma
      zachowywać się zdecydowanie i pokazać się partnerowi z jak najlepszej strony
      tzn. pokazać mu, że uważa się za ponętną, piękną dziewczynę a nie wstydzić się
      jak mała dziewczynka i ukrywać to co ma pod ubraniem. Nie ma nic gorszego jak
      takie zachowanie bo on zacznie zaraz się zastanawiać co jest nie tak a on ma
      wiedzieć, że all is ok. Możecie oczywiście nie zgadzać się z moim zdaniem,
      poradami udzielanymi mojej sisce ale znam niektóre rzeczy z doświadczenia.
      Pozdrawiam
      • sylwiusia101 Re: przez biust do orgazmu 14.11.06, 21:11
        Witam to prawda mylicie sie dziewczyny ja mam małe piersiątka ale po pierwsze :mój facet kocha mnie taka jaka jestem a po drugie takie pieszczoty sa po prostu cudne!Moj misiek przed każdym stosunkiem tak "bawi" sie mojm biustem a od tego tylko kroczek do orgazmu.Nie wstydzcie sie dziewczyny swoich facetów pozwólcie im działać ,odprężcie sie i skupcie na przyjemności.Ok rozumiem te kobietki ktore nie potrafią przemóc tego wiec polecam im coś zupełnie innego (TYLKO DLA ODWAŻNYCH!) pieszczoty stup!Tak właśnie to niech wasz partner zajmie sie nimi to dopiero odlot polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka