Dodaj do ulubionych

mały biust

18.01.07, 11:32
Witam ;)
Niedługo skończę 15 lat, mój biust nie jest za duży (A80).
Mam juz miesiączkę od półtora roku i nie wiem czy mi jeszce urośnie ;/
Moja mama ma duże C, a słyszałam, że rozmiar piersi dziediczy sie też genetycznie jak na razie tego nie widać ;p
Do kiedy rosną piersi? i czy swędzenie oznacza, ze rosną?

z góry dziekuje :)

Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: mały biust 18.01.07, 21:49
      spokojnie kochana, jest dla Ciebie nadzieja
      mi urosły do wdzięcznego C dopiero ok 20tki,
    • fatalna_jendza Re: mały biust 21.01.07, 16:06
      Na pewno Ci jeszcze urośnie. Podpatrz jeszcze, jaki biust ma babcia od strony
      taty, bo podobno biust, tak jak wszystko, można odziedziczyć i po matce i po
      ojcu :) był kiedyś o tym wątek na forum dla biuściastych, jak znajdę, to wkleję
      Ci link.
    • a_gneskka Re: mały biust 22.01.07, 01:45
      80 w obwodzie pod biustem? Szczerze wątpię, chyba, że dużo ćwiczysz siłowo albo
      masz sporą nadwagę. Jeśli nie, to źle się mierzysz i w rezultacie źle dobierasz
      stanik.
      • diabollo1 Re: mały biust 22.01.07, 13:01
        ja w wieku 20 lat miałam 75 B teraz mam 32 lata i noszę 75 C czasem nawet D
        kupuję więc myślę że jeszcze Ci się uda.Mi pomogło urodzenie dziecka jak mialam
        21 lat, potem sie zaczęłooo :))
        Kobietom pomaga tez jak tyją, w moim przypadku każde dodatkowe centymetry w
        pasie powodowały przyrost w biuście, moje wymiary to 98-78-92 i bardzo mi się
        to podoba :))
        Głowa do góry, przyjdzie czas na Ciebie
        • madzi1 Re: mały biust 26.01.07, 15:31
          no nie wierzylabym za bardzow dziedziczenie biustu po matkach i babciach :/
          obydwie moje babcie mialy duuuzy biust, mama tez, siostry mojej mamy tez maja
          spore biusty, a ja mam 70B/A, mam juz 22 lata wiec o urosnieciu juz nie ma mowy
          no chyba ze w czasie ciazy :)
      • aiczka Re: mały biust 31.01.07, 15:48
        A ja wierzę. W tym wieku przestałam rosnąć i zostało mi 78cm. A akurat raczej
        koścista jestem (2cm różnicy w obwodzie to dużo mniej w promieniu). Nie wiadomo
        nic w wzroście koleżanki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka