ak_2005 08.01.08, 02:08 witam. czy ktoś kto chodzi na smolna może mi powiedzieć czy pani Hania wciąż cieszy sie tak dobra opinią i jakiej ceny moge spodziewać się za stanik? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_lu Re: smolna 13 09.01.08, 23:17 Potrzebne Ci przerabiane staniki w kosmicznych cenach u nachalnej ekspedientki? Lepiej zajrzyj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=74161976 Porady gratis, atmosfera miła, za cenę jednego kiepskiego stanika na Smolnej będziesz miała przynajmniej dwa śliczne i rewelacyjnej jakości. Odpowiedz Link
ak_2005 Re: smolna 13 11.01.08, 16:07 dziekuje za rade ale tak potrzebne i wciąz czekam na opinie... Odpowiedz Link
mary_lu Re: smolna 13 12.01.08, 00:56 Nie żartuj, chcesz niedługo być kolejną forumowiczką, która się wypłakuje na Lobby Biuściastych, że pani Hania namówiła ją na przerobienie stanika, który po powrocie od krawca okazał się za mały, ale już nie można było się wycofać? Jak nie poradzisz sobie bez sklepu stacjonarnego, to idź do Avocado na Brackiej. Lepsza bielizna i normalna, kulturalna, kompetentna obsługa. Odpowiedz Link
yarzynka Re: smolna 13 12.01.08, 10:44 czesc bylam u p hani kilka razy w starym sklepie i pewnie ze 2 w tym nowym na smolnej. tam jest o niebo lepiej bo nie ma zadnych kolejek, w zwiazku z tym zdje mi sie ze obsluga zrobila sie jakas milsza...:) poza tym wszystko po staremu tak jeszcze od siebie dodam, ze ja na poczatku potrzebowalam porady: jak dobierac biustonosz, jak ukladac biust itp itd. Po kilku wizytach jestem juz w stanie sama sobie kupic dobrze dobrany biustonosz, wiem na co zwracac uwage itp itd. Odpowiedz Link
yarzynka Re: smolna 13 12.01.08, 18:11 powyzej 100 zl. to za biustonosze triumpha plus jakies 20-30 zl za kazda przerobke. raz za jakis drozszy z przerobkami wyszlo mi 210 zl... Odpowiedz Link
effka454 Re: smolna 13 12.01.08, 22:04 A nie lepiej za te dwieście złotych mieć dwa dobrze dopasowane (bez przeróbek) ładne staniczki o wiele lepszej jakości niż Triumph??? Odpowiedz Link
yarzynka Re: smolna 13 13.01.08, 12:47 dziewczyno - CZYTAJ UWAZNIE!!! przeciez napisalam ze teraz jestem w stanie sama sobie dobrac odpowiedni biustonosz. RAdy ze sklepu z bielizna bardzo sie przydaly, wiem na co zwracac uwage i jak ukladac biust. Poza tym nie wiem czy za te pieniadze kupilabym az dwa biustonosze, mam bardzo maly obwod 28, nie ma duzego wyboru, a z tych marek ktore maja 28 odpowiada mi jedynie freya. Tak wiec biustonosze ktore kupuje kosztuja w przeliczeniu na zlotowki ok 140 -150 zl. JAsne? Odpowiedz Link
ak_2005 Re: smolna 13 13.01.08, 13:21 ja wole, żeby najpierw ktoś pokazał mi jak prawidłowo dobrać biustonosz.. Odpowiedz Link
yarzynka Re: smolna 13 13.01.08, 15:06 i dobrze glowkujesz. idz na smolna, ucz sie, a potem sama dzialaj. powodzenia Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: smolna 13 13.01.08, 16:28 Tak z ciekawości, jak nauczyłaś się dobierać biustonosz, jeśli nie mierzyłaś u p. Hani sześćdziesiątek tylko krawcowa je przerabiała ? Odpowiedz Link
yarzynka Re: smolna 13 13.01.08, 16:46 zeby zaspokoic twoja ciekawosc - po przerobieniu przez krawcowa mialam ''sesje'' gdzie mierzylam biustonosz jeszcze raz, ukladalam biust w srodku miseczek, podciagalam paski, fiszbiny i inne trele morele jeszcze jakies pytania? co niktorych sceptycyzm zaczyna mnie nuzyc... Odpowiedz Link
mary_lu Re: smolna 13 14.01.08, 13:52 1 pytanie: Dlaczego jesteś taka nerwowa i nie umiesz normalnie dyskutować? Czyżby maniery pani Hani aż tak się udzielały? 2 pytanie: Do czego są potrzebne takie "sesje", skoro wszystkie porady są dostępne w internecie, a stosowanie się do nich jest bardzo proste? 3 pytanie: Czy naprawdę nie znasz sklepów, w których Freye są dostępne za niższe ceny? Przed świętami kupiłam kilka markowych staników, Freye też, każdy za mniej niż 100zł. Odpowiedz Link
ak_2005 Re: smolna 13 14.01.08, 19:39 zacznijmy od tego że załozyłam ten wątek po to by dowiedziec sie o sklepie na smolnej a nie o tym gdzie mogę dopasować stanik "internetowo" więc najwyraźniej jednak takie "sesje" są komuś potrzebne. Skoro nie interesuje Cie watek pani Hani nie musisz sie wypowiadać, dziekuje za info dotyczace forum na ktorym udzielane sa porady w tym temacie jednak nie o to pytałam. A pani yarzynka ma prawo wydać na biustonosz nawet i 300zł i myśle, że jest juz dużą dziewczynka i nie trzeba jej uczyc gospodarowania pieniędzmi. Odpowiedz Link
mary_lu Re: smolna 13 14.01.08, 21:23 Jeżeli Twoim celem jest chodzenie do sklepu na Smolnej, a nie noszenie dobrej bielizny, to OK. Bardzo interesuje mnie wątek pani Hani - powody dla których kobiety chodzą do jej sklepu są zazwyczaj interesujące. Oczywiste jest, że pani Yarzynka może sobie wydawać dowolne pieniądze na przerabiane staniki, ale niech nie udziela na forum nieprawdziwych informacji na temat porządnej bielizny. Życzę powodzenie u pani Hani. Będzie potrzebne :) Odpowiedz Link
yarzynka Pani Yarzynka:-) 16.01.08, 19:25 dziewczyny, przestancie z ta pania, no co wy!:) Odpowiedz Link