• ma_lgosia Nie będzie Pour Moi? Destiny na Brastopie 24.11.08, 15:07
      Mam nadzieję, że w odpowiedni wątku umieszczam taką informację;)

Nie wiem, ile forumowiczek na Brastopie kupowało staniki tej firmy, ale takie informacje dzisiaj otrzymałam w mailu.
      Dla mnie to duża strata, bo akurat miałam zamówić jeden dla siebie i czekałam aż pojawi się mój rozmiar (były tylko 2).

Nie wiem, czy odnosi się to do wszystkich staników tej firmy, bo dostępny był jeszcze St. Tropez (z mail'a: "Unfortunately we will not get any more delivery of this particular item.")

Sama mam, problem, bo na Brastopie Pour Moi? kosztowało 10Ł, a np. na Figleaves 20Ł:/ Na Allegro i na eBay-u nie ma ich za dużo (nie ma takiego, jak potrzebuję), więc gdyby ktoś miał jakąś propozycję, gdzie jeszcze mogłabym sprawdzić, chętnie spróbuję:)
      • zawsze_zielona Re: Nie będzie Pour Moi? Destiny na Brastopie 24.11.08, 15:17
        Nie wiem, jakiego rozmiaru szukasz, ale chyba sa jakies resztki Destiny na
        figleaves clearance.
        • ma_lgosia Re: Nie będzie Pour Moi? Destiny na Brastopie 24.11.08, 20:39
          Widziałam je:) Szukam 32F i takiego tam niestety nie ma:/
    • moonlight80 Są fayreformy i darmowa wysyłka:) 27.11.08, 12:20
      Rzucili trochę Fayreformów w dobrej cenie,powyzej 50 funtów wysyłka gratis
    • pana.cotta Re: Brastop 02.12.08, 14:50
      odebralam dzis przesylke nadana 26, wiec czekalam niecaly tydzien :) jestem
      bardzo pozytywnie zaskoczona. pierwszy raz zamawialam z brastopu, maja u mnie
      wielkiego plusa :)
    • pestka.aga Re: Brastop 13.01.09, 10:05
      Ja to chyba mam pecha.
      16.12 złożyłam swoje pierwsze zamówienie w Brastopie i do tej pory moje staniki do mnie nie doszły.
      Najpierw myślałam, że święta itp., ale teraz zastanawiam się czy ta przesyłka po prostu nie zaginęła na poczcie albo czy moje staniki nie znalazły innej właścicielki.
      Ile czasu najdłużej czekałyście na przesyłkę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka