ewa.x 06.02.08, 08:52 się zbliża aby naszym mężom, chłopakom, kochankom;) uświadomić, że MUSIMY mieć nowy lepsiejszy stanik. Walętynki hehe. Ja swojego chłopa już uświadomiłam, że mus kupić nowy:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzi1 Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:01 My kurde nie obchodzimy walentynek, a taka okazja.... ;) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:18 Mi się trafił okaz nieromantyczny więc nawet na kwiatki nie mam co liczyć ;)) Ale znam numer jego karty kredytowej do płacenia w necie. hihihihihi Odpowiedz Link
elmilinden Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:27 A ja występuję w imieniu tych, które nie mają chłopaków, chociaż ich pewnie niewiele:) I napiszę, ze faceci się na bieliźnie nie znają:P Odpowiedz Link
bibea Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:40 elmilinden, nie dotyczy mojego ;) zna się. kupuje bardzo ładne. tyle że kurka zastrzelil mnie ostatnio tym 70b, grrrr... Odpowiedz Link
edytaf5 Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:45 A jednak chyba niektorzy sie znaja ;) Co prawda sama nie wiem, czy on jest moim chlopakiem juz czy nie (bo ja jakas niezdecydowana jestem...), ale wczoraj tak jakos wyszlo, ze sobie razem siedzielismy i bylo bardzo milo i chcial cos zrobic z moim stanikiem ;) Cos w stylu odchulenia obwodu (dziwnie to brzmi ;) ) no i oczywiscie nbie mogl tego zrobic, bo mialam na sobie 60-tke i stwierdzil: "Ale ty masz DOPASOWANY stanik" ;) Czyli jednak niektorzy wiedza, ze dopasowany=scisliwy ;) Odpowiedz Link
elmilinden Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:53 Nie no, to jest oczywiste. Ostatnio tłumaczyłam mojemu byłemu chłopakowi, dlaczego ciągle kupuję staniki przez net:) No i jak mu wytłumaczyłam, że moje 70B a zwłaszcza 75A lądowało poda samymi pachami i po tym jak kiedyś moja mama weszła do przymierzalni w sklepie, a ja właśnie stałam tam z zupełnie goła klatą (bo zdejmowałam bluzkę i podniosłam ręce do góry), co widzieli chyba wszyscy w sklepie, powiedział: aaaaa, pamiętam ten stanik;) No, no, to był mój najlepszy Triumph:D Odpowiedz Link
edytaf5 Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:55 Taka akcja uswiadamiajaca jest dobra ;) Nawet jesli my z niej nie skorzystamy to moze trafi na jakas dobra dziewczyne ;) Odpowiedz Link
indi2 Re: Doskonała okazja 06.02.08, 10:56 Ja niestety już się nie załapię :( w ostatni piątek dojrzałam w sklepie śliczną koszulkę nocną i od tamtej pory mój prezencik czeka na swój dzień schowany w półce... Ale zawsze jest jeszcze dzień kobiet 8 marca :)))) Odpowiedz Link