Dodaj do ulubionych

miekki stanik

12.02.08, 21:31
czesc
troche nietypowe pytanie, ale gnebi mnie... Do tej pory nie mialam problemu bo
wiadomo ze jak zima to kilka warstw ubran sie naklada. Ale lato sie zbliza no
i wlasnie,jaki macie sposob aby sutki nie odbijaly sie przez bluzke?
Moja siostra z tego powodu nie nosi miekkich stanikow, ale ja jestem ze swoich
zadowolona bo sa dobrze dobrane i szkoda by mi bylo rezygnowac...
Obserwuj wątek
    • zawsze_zielona Re: miekki stanik 12.02.08, 21:38
      Sa podobno jakies naklejki na sutki, poszukaj na LB.
      Chodzi Ci o to, ze bedzie je widac czy ze beda sterczaly? Miekki stanik nie musi
      byz przezroczysty, wiec pierwszy problem latwo wyrugowac. Mam kilka stanikow
      miekkiech ale ze sztywnych materialow, wiec i tak nic by nie bylo widac. Np Kika
      z Avocado jest miekka ale material jest miesisity. Poza tym widoczne sutki mnie
      nie denerwuja, w koncu kazdy ma, czego sie tu wstydzic.
      • bibea Re: miekki stanik 12.02.08, 22:29
        yarzynka, ja się zawsze wstydziłam. ale jakoś nie wiem przeszło mi. teraz
        potrafię biegać w tshircie bez stanika, sutki sobie radośnie sterczą i wielkie
        mi mecyje... sterczą bo są.
        zaakceptuj. taka ich natura.

fakt faktem, ze lepiej, żeby sobie nie sterczały radośnie na spotkaniu
        biznesowym, ale wtedy nie mam na sobie mega obcisłej koszulki.
    • elmilinden Re: miekki stanik 13.02.08, 12:14
      Że tak powiem bardziej sterczą jak zimno niż jak jest ciepło, więc latem się nie
      ma co obawiać. No i raczej nie widać ich spod tych miękkich staników, zwłaszcza
      jak się stanik nigdzie nie marszczy.
      • bibea Re: miekki stanik 13.02.08, 12:37
        elmilindien, jestem posiadaczka sutków, które jak jets im zimno to
        stercza skurczone, a jak jest ciepło to stercza rozpulchnione (i też
        się odznaczają). w takiej sytuacji musiałabym nosić nakładki cały
        czas ;)
    • pumeczka Re: miekki stanik 13.02.08, 13:22
      mi się bardzo podobają miękkie staniki, pięknie widać wtedy delikatną koronkę,
      ale sama jakoś nie mogę się do nich przekonać, bo moje sutki sterczą na okrągło,
      więc wybieram lekko zasłonięte biustonosze,tym bardziej, że uwielbiam przy
      swojej też budowie ciała typ bardotki, ale np. moja koleżanka, czy moja mama w
      mięciutkich chodzą cały czas i jakoś tam odznaczających się sutków nie widuję,
      to kwestia piersi i tyle i kto się z tym jak czuje, a więc sutki w górę:)
      • kluczyk.kropka.k Re: miekki stanik 13.02.08, 14:01
        ja miałam w swojej kolekcji kilka miękkich staników. sutki mi też sterczą, zwłaszcza od czasu ciąży, ale miski mają taki krój, że często szycie wypada właśnie na brodawce, więc nic właściwie nie widać. w jednym bezszwowym egzemplarzu odznaczały się bardziej, ale nie przeszkadzało mi to.

ale rozumiem psychozę sterczących brodawek - cierpi na nią moja teściowa, ale mam nadzieję skutecznie ją z niej wyleczyć, bo niezły, duży biust sobie paskudzi :/

gdybym umiała sobie wcześniej dobrze dobrać stanik na pewno chodziłabym tylko w miękkich - puszapy ani mi się nie podobają, ani do szczęścia mi nie są potrzebne - niestety źle dorany miękki stanik leżał fatalnie, a pierś w nim zwisała smętnie, więc jak większość dziewczyn stwierdziłam, że mój biust paskudny i niereformowalny i zaczęłam usztywniane miski kupować...
        • bibea Re: miekki stanik 13.02.08, 15:39
          ja mam dzizs na sobie 70c usztywniany.
          i zauwazyłam, że miska na gorze wypełniona cyckiem nie jest.
          po prostu ma kształt okrągły, bo miseczka taka jest, ale to kształt
          stanika, a nie biustu.
          z niecierpliwością czekam na prawidłowy stanik :)
          • justyce Re: miekki stanik 13.02.08, 17:22
            Nom.. jak popatrzyłam na siebie z profilu dzisiaj, po kilku dniach raptem
            noszenia nowego 65DD, to uświadomiłam sobie, że żadne puszapy nie są mi po
            prostu potrzebne. Naturalny kształt jest po prostu ładny, nic nie wisi, nie
            opada, ale też nie robią się przesadne 'kuleczki'. Okazuje się, że biust
            naprawdę MOŻE być okrągły w miękkim staniku.

A sterczącymi sutkami dawno przestałam się przejmować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka